Nejsi přihlášen
Klín pod motor.....
Přátelé,kamarádi řeším pro mě jeden malý problém leč nevím si s ním moc rady a tak prosím Vás....Koupil jsem si k vánocům dáreček v podobě klínu pod motor na b6 a nemám tucha jak ho tam přidělat a ten od koho jsem to kupoval mi už nějak nechce zdělit jak to mám uchytit....Tak co najde se mezi Vámi někdo kdo to již řešil a nebo bude mít nějaký super nápad či foto aby to trochu vypadalo?Přede díky moc Marty....
Re: Klín pod motor.....
Tady to je:http://www.louis.de/_303b107702e6608aa495d04b8a43c7a75f/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&MARKEN_ID=13&CCM=5&typ_id=WVA9&list_total=121&anzeige=0&page=1&artnr_gr=10007150
Männer sind primitiv,aber glücklich!
zdar pánové, mám taky malý problém s klínem pod motor. koupil jsem ten od Motolamina a on je bez těch montážních nesmyslů...takže bych potřeboval jestli ho někdo už nemá a nemohl by mi poradit jak to vypadá...a případně nafotit ať to nemusím vymýšlet...
Špagin
jsou asi dvě nejčastější varinaty,buď to chytneš na dvě objímky k rámu,nebo si uděláš z plechu bazmek,kerý budeš mít přikurtovaný dvěma šrubama ke klínu a tento bazmek hodíš na dva šruby pod ten hliníkovej silenblok co je dole mezi motorem a rámem.ALe ten je jen u B12.Já to tak dělal,bylo s tím trošku hraní,ale stačila na to pilka,vrtačka,pilník a půlitra sliwkyNa B6 je motor přikurtovanej dole rovnů k rámu,ale nejsem si jistej,estli tam sů dva šruby nebo jen jeden
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Americkej psal:no já měl u origo Powerbronzu i "origo" úchyty,ale tak napikaču,že jsem skončil stejně se svářečkou a plechem,jak píše Koldanů.
tip:tu slivku až pak,jinak...
no co si budem povídat,dizajnově to dopadlo špatně,ale naštěstí je to schované pod klínem a drží to jak blbé
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1