Nejsi přihlášen
protéká benzin kohoutem
tak už po 3tí mi natekl benzín do filtru a jednou dokonce do oleje upozornuji že na polohu on, když vymontuju kohout vod nádrže tak se zdá že to těsní stalo se někomu že ten kohout byl špatnej jako pusou sem ho profoukl coš by asi nemělo měl by 100% těsnit?????? ta menbrana co je uvnitř a na konci takovej kuželik z gumičkou menil to nekdo??anebo mam neco špatného v karburatorech ale co ??připadně asi to nekdo již opravoval???
Editoval osiris (26.05.2008 21:32:22)
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Re: protéká benzin kohoutem
fifa b 12 psal:tak už po 3tí mi natekl benzín do filtru a jednou dokonce do oleje upozornuji že na polohu on, když vymontuju kohout vod nádrže tak se zdá že to těsní stalo se někomu že ten kohout byl špatnej jako pusou sem ho profoukl coš by asi nemělo měl by 100% těsnit?????? ta menbrana co je uvnitř a na konci takovej kuželik z gumičkou menil to nekdo??anebo mam neco špatného v karburatorech ale co ??připadně asi to nekdo již opravoval???
tak při vypnutém motoru by měl určo těsnít je podtalkový tak že by měl poustět jen při podltalku což znamená že bude asi hyn...
a pokud vím tak i tak by se do karbců nemělo dostat víc benálu než je nutné tak že by měla těsnit samy o sobě...
K.a.s.y.m. (Člen) 26.05.2008 21:25:57 Offline |
no jo no souhra více faktorů...protýká ventil na nádrži a minimálně jeden jehlový ventilek v karburátoru.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Fulltank psal:a nemas nejak spatne prehazeny ty hadicko co vedou do nadrze mozna je to hovadina, ale je jich tam mraky a vsechny vypadaj stejne..
určite ne to mam na sto dobre
nebo bmw gs
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:no jo no souhra více faktorů...protýká ventil na nádrži a minimálně jeden jehlový ventilek v karburátoru.
Souhlas.
vypada to že asi jo ten kohout vzladnu sam ale ten karburator asi ne nebo je to jednoduchá oprava ???
nebo bmw gs
Co se tyce zkusenosti s paliv. kohoutem. Tak na XJ se mi stalo ze v poloze ON me to vymlasklo i rezervu,takze jsem se pak divil a tlacil....A u bandita obcas cejtim v garazi benzin, tak schvalne zkusim odpojit hadicky, jestli to taky nebude tim....Co se tyce benzinu ve filtru,to mam po jizde taky,x lidi uz se v tom hrabalo, nikdo na nic neprisel
Taky Te zdravim...
Tak tenhle problém měl kámoš.Je to způsobeno nečistotama.Dá se koupit sada těsnění na ten ventil a vyměnit je.On to však vyřešil tak,že na hadici napojil starý dobrý kohout z Jawy a má po problému už víc jak rok.Prostě jak dojede klasicky vypne a je to.A ještě ušetřil.Jinak jestli ti šel benzín až do oleje jsou nečistoty i v karburátorech a musí se vyčistit.
Stránky: 1