Nejsi přihlášen
Re: Baťůžek
zas aby to nebyla poradna batozina
Billy psal:zas aby to nebyla poradna batozina
na těch srozovej fotečkách jsem zahlídl nějakou fajnou cerenku...
bobule psal:skus Palouše, to je odborník přes pořádný batohy
Pravdaale von by chtěl asi nějakej koženej s pochvou na vodkládání a f tom se navyznámA když už jsme u toho tak se chci rovnou zeptat esi nemáte něgdo doma za rozumnou cenu telenemyslím tím vaši starou tu mám ale baťůžek
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:bobule psal:skus Palouše, to je odborník přes pořádný batohy
Pravdaale von by chtěl asi nějakej koženej s pochvou na vodkládání a f tom se navyznámA když už jsme u toho tak se chci rovnou zeptat esi nemáte něgdo doma za rozumnou cenu telenemyslím tím vaši starou tu mám ale baťůžek
...ty mas nasi starou?...
...che palle !!!
Tyhle věci se neprodávají. Nějací kamarádi co se mnou jezdili na vandry ho měli. Mohl bych se poptat, ale ono to má pro ně obvykle velkou citovou cenu
PALOUS psal:Pravdaale von by chtěl asi nějakej koženej s pochvou na vodkládání a f tom se navyznámA když už jsme u toho tak se chci rovnou zeptat esi nemáte něgdo doma za rozumnou cenu telenemyslím tím vaši starou tu mám ale baťůžek
Tele ne-e, ale mozna bych mel nejaky stary usarny
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Palousi pěkně se pomodli a ja se ti zitra dojdu poptat jednoho staryho trempa co už davno nikam nechodi a mel tele v naprosto luxusnim stavu...V jeho 82letech je mu už vice meně na Doufam že bude svolnej ho pustit.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Rebel psal:PALOUS psal:bobule psal:skus Palouše, to je odborník přes pořádný batohy
Palousi pěkně se pomodli a ja se ti zitra dojdu poptat jednoho staryho trempa co už davno nikam nechodi a mel tele v naprosto luxusnim stavu...V jeho 82letech je mu už vice meně na Doufam že bude svolnej ho pustit.
Sakra to by bylo apartnízkus ho
Jebat motorky :-)
Pepo psal:naodbihejme od tematu sakra nekdo tady musí mít nejakou dceru co si schovava pro bandiťaka
Dcerenku mam,ale je ve věku na ktery sou tady jiny odbornici...Vid Lihy,nebo že by Freš..
Maš sklep,čunika v chlivku a to 3ti si nepamatuju...tak se zeptej Boraka...Ten se poptaval po budoucim zetakovi.
Na začatku bylo slovo boži a par svařenejch trubek.
Rebel psal:Pepo psal:naodbihejme od tematu sakra nekdo tady musí mít nejakou dceru co si schovava pro bandiťaka
Dcerenku mam,ale je ve věku na ktery sou tady jiny odbornici...Vid Lihy,nebo že by Freš..
Maš sklep,čunika v chlivku a to 3ti si nepamatuju...tak se zeptej Boraka...Ten se poptaval po budoucim zetakovi.
Sklep mám, už je v něm aj cosi vypalene, čunika taky ale ten už se pomalu loučí se životem (už to má za pár)
...Koně moje hyjéé...
Stránky: 1