Nejsi přihlášen
Re: Suzuki day 2008 - nocleh
Přemek psal:Mám stejnej problém, ne s hladem , ale s tím noclehem. Jedovnice by byla dobrá, ale je to ještě dost daleko. Ve středu je prezentace už od půl osmý
... prezentace
... ale máš "doporučující dopis" vod Suzuki? Mě řekli už před asi 6 tejdnama že ST je obsazená,tak leda ČT
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Přemek psal:Mám stejnej problém, ne s hladem , ale s tím noclehem. Jedovnice by byla dobrá, ale je to ještě dost daleko. Ve středu je prezentace už od půl osmý
Já se koukal zatím na http://www.autocampobora.cz , ale nevím, jak to tam ve skutečnosti vypadá. Pak ještě koketuji s nějakým pensionem v Domašově.
2 SLUGI: Nevíš o něčem poblíž, co bys mohl doporučit?
... záleží co chceš a jak daleko od Brna
... u nás třeba toto http://www.sluzby-blansko.cz/ubytovna.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Progear 650 (Člen) 20.05.2008 09:15:15 Offline |
já sem zas už asi 2 měsíce zaregistrovanej, ale furt mi ještě nepřišel ten posranej dopis.... už mě to trošku začíná ....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:já sem zas už asi 2 měsíce zaregistrovanej, ale furt mi ještě nepřišel ten posranej dopis.... už mě to trošku začíná ....
Údajně to rozesílali koncem minulého týdne. Já to dostal včera. Tak to očekávej každou hodinou.
stoner psal:Progear 650 psal:já sem zas už asi 2 měsíce zaregistrovanej, ale furt mi ještě nepřišel ten posranej dopis.... už mě to trošku začíná ....
Údajně to rozesílali koncem minulého týdne. Já to dostal včera. Tak to očekávej každou hodinou.
a to jsou pozvánky jen na tu středu nebo i na čtvrtek? já se regnul na ten čtvrtek a taky zatím nic... ono je to fuk protože se tam stejně nedostanu...
Fik-B6S psal:stoner psal:Progear 650 psal:já sem zas už asi 2 měsíce zaregistrovanej, ale furt mi ještě nepřišel ten posranej dopis.... už mě to trošku začíná ....
a to jsou pozvánky jen na tu středu nebo i na čtvrtek? já se regnul na ten čtvrtek a taky zatím nic... ono je to fuk protože se tam stejně nedostanu...
Dostal jsem pozvánku na ST i na ČT. Na čtvrtek ti napíšou jakou motorku budeš moc vyzkoušet a v kolik. Na jednotlivou jízdu vyhradili asi čtvrt hodiny.
stoner psal:Fik-B6S psal:stoner psal:
Údajně to rozesílali koncem minulého týdne. Já to dostal včera. Tak to očekávej každou hodinou.a to jsou pozvánky jen na tu středu nebo i na čtvrtek? já se regnul na ten čtvrtek a taky zatím nic... ono je to fuk protože se tam stejně nedostanu...
Dostal jsem pozvánku na ST i na ČT. Na čtvrtek ti napíšou jakou motorku budeš moc vyzkoušet a v kolik. Na jednotlivou jízdu vyhradili asi čtvrt hodiny.
... nic vo tom co a kdy můžu vyzkoušet nepíšou
...jen to že 29.5.se koná ... atd. a na druhé spraně moje iniciály s mojí moto
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... nic vo tom co a kdy můžu vyzkoušet nepíšou
Na pozvánce na ST mám iniciály mojí moto atd. a na ČT tam mám uvedený dvě moto spolu s časy, kdy budou připravený (je to napsaný v kolonkách typ moto a VIN).
Jakým způsobem jsi se registroval? Po mě chtěli vyplnit v excelu nějaký formulář, kde jsem si konkrétně řekl, co chci zkusit.
SLUGI psal:stoner psal:Fik-B6S psal:
a to jsou pozvánky jen na tu středu nebo i na čtvrtek? já se regnul na ten čtvrtek a taky zatím nic... ono je to fuk protože se tam stejně nedostanu...Dostal jsem pozvánku na ST i na ČT. Na čtvrtek ti napíšou jakou motorku budeš moc vyzkoušet a v kolik. Na jednotlivou jízdu vyhradili asi čtvrt hodiny.
... nic vo tom co a kdy můžu vyzkoušet nepíšou
Stoner mluví asi o tom že si objednal předvaděčku...
já se registroval jen na volné jízdy...
Tak mi právě pošťačka donesla pozvánku na Sday... tak se uvidí jestli se tam dostanu musím nejdřív splašit gumu a udělat si volno...
Doufám že jestli tam pojedu tak tam neodpravím novou gumu...
Progear 650 (Člen) 20.05.2008 13:20:31 Offline |
Tak sem s nima mluvil a pozvanka mi prijde asi zitra a nebo pozitri, takze pohoda... Ale tedka uz jde jen o ten nocleh, ja tak chci na tu středu spát, když je to tak brzo ráno, už jste našli nějakej penzion???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zkuste tohle závodníci, párkrát jsem tam chrněl a v poho:
http://www.bobrava.cz/bobrava.php
vedle toho je ještě takový levnější kamioňácký spaní s přístřeškem před vchodem na moto. Tuším, že za 400,-
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Progear 650 psal:Tak sem s nima mluvil a pozvanka mi prijde asi zitra a nebo pozitri, takze pohoda... Ale tedka uz jde jen o ten nocleh, ja tak chci na tu středu spát, když je to tak brzo ráno, už jste našli nějakej penzion???
Tak jsem si rezervoval ubytování tady: http://www.ostrovacice.eu/vismo/dokumen … mp;p1=3968 .
jednopostel za 400 Kč za noc, 500 Kč se snídaní a to hlavní: moto na uzavřeném a zamčeném dvoře.
todle je vozkoušený, majitel na motorky zvyklej, mají uzavřenej dvorek
http://www.nemecpension.cz/
...Do you know that bad girls go to hell?...
stoner psal:Tak jsem si rezervoval ubytování tady: http://www.ostrovacice.eu/vismo/dokumen … mp;p1=3968 .
jednopostel za 400 Kč za noc, 500 Kč se snídaní a to hlavní: moto na uzavřeném a zamčeném dvoře.
Budu ti teda s dovolením dělat společnost Tím ale nemyslím, že bych se ti nutil na pokoj Dorazím počítám tak do 19-19.30 a pudu brzo spát
Přemek psal:Budu ti teda s dovolením dělat společnost Tím ale nemyslím, že bych se ti nutil na pokoj Dorazím počítám tak do 19-19.30 a pudu brzo spát
OK . Aspoň se nebudu sám bát . Já dorazím asi o chvilku dříve. Případně můžem dát před spaním jedno
SLUGI psal:... zrovna teď je 1488 registrovanejch uživatelů a na Suzuki den jede jen 6 lidí
já mám pozvánku ale jelikož jsem teprve dneska přezul a zítra musím do škol kde strávím asi do 2 tak se tam opravdu nedostanu...
to Přemek: Dorazil jsem v pohodě. Ještě jsem stihnul spoustu domácích prací . Akorát cesta zpět byla po těch dvou dnech šíleně nudná .
Jinak akce byla opravdu super . Moje očekávání to ve skutečnosti předčilo nejméně o 200 procent.
Jinak dík za společnost a doufám, že se brzo zase někde potkáme.
A co B-King? Došlo na tebe? Bylo to lepší než GSX-eRo?
ross psal:jezdil někdo B-Kinga??
...já...co bych vám povidal, jede to jag hrom, jak to vypadá těšce a mohutně, tag jag se rozjedeš, veškerou váhu to ztratí a vůbec bych se nebál přirovnat to vovladatelností k lechký šestce, vo brzdách ani nemluvim...ergonomie taky dobrá, jen mi kazila radost nísko nastavená řadička, tagže sem si lámal nohu f kotníku a páky brzdy a spojky moc nahoru...nechme stranou dizajn, ten se někomu líbí, něgdo by blil, ale po technický stránce je to moc povedený...ale dybych si moch vybrat s toho co tam měli, tag bych skočil do sedumpade gixera, páč to je mazec jag sviň ...dycky po svezení se na něčem takovym na vokruhu, chápu proč si to lidi kupujou a třeba sou schopný přestat jezdit po silnici, milou mašinu přestrojit do laminátů a jezděj tejrat sebe i motorku na vokruch
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš psal:2 Filous: Lepší než litr ta sedmpade?
...určitě...nejni to šestka, kerá je jag Palous, tzn. mrtvý na spodek a ani to nejni tak fsteklý jako litr...dle mýho, pro průměrnýho uživatele naprosto parádní kompromis ...tahal sem se tam s někym na litru, dostal sem vod něj asi sto metrů, pag zapracovalo ego, začal sem jezdit fšechno vo kvalt níš v rozmezí 10-14t votáček a dostal sem ho, tři kola sme se tahali vo pozici, f poslednim kole mě předjel v nájezdu na stadion, ale byl dolouhej na brzdy a uš sem ho přet sebe nepustil...fakt prdel, ale měli sme ject eště pár kol, tag to něgdo z nás rozštípal
SLUGI psal:ross : jo,na své
Filous : ... kdopak to tam je?
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … G_2640.JPG
...já nevim, já mu nevidim do ksichtu
stoner psal:to Přemek: A co B-King? Došlo na tebe? Bylo to lepší než GSX-eRo?
Jo, KING skvělej, jak píše Filous. Když tomu naložíš, tak se opravdu musíš těch držítek, jak říkal školitel, držet jak kráva, abys neulít
Stránky: 1