Nejsi přihlášen
Re: sobota 31.5.08 morava-slovensko?
To je slovo do pranice - ale už v osm ?Proč tak brzy ??To abych vstával v sedm
Nicméně ještě dnes tady potvrdím, zda pojedu, či ne - zatím jsem nakloněn tomu, že ano no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
..ten čas odjezdu je fakt šibenice anóbržto čekám dneska večer na základně nějakou neplechu..jako i bych jel..no uvidím..
..jinak mám dotaz na Zdendu:jak to vypadá s asfaltíkem na Šanci..dá se tam už normálně jezdit nebo je to pořád vymaštěné?
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Zjištěno - nejedu ,neb mám dítě na krku do 13.00 To je pech, ale snad příště no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
P.S.Ale jedu na 100% v neděli 1.6.s Gapou do Trenčína pofandit Kožuchovi na závody, takže kdyby se někdo chtěl přidat ( třeba z Bogumyna ), máme sraz v 09.15 hod. na Shell v Havířově u rondelu směrem na Ostravu
Kelly - závody jsou na letišti u Trenčína - tuším Trenčianske Biskupice, začínají kolem 12.30 hod., když tak se přijeď mrknout ! Založíme "Fur fan's" no né?No ano!
Pšán psal:..ten čas odjezdu je fakt šibenice anóbržto čekám dneska večer na základně nějakou neplechu..jako i bych jel..no uvidím..
..jinak mám dotaz na Zdendu:jak to vypadá s asfaltíkem na Šanci..dá se tam už normálně jezdit nebo je to pořád vymaštěné?
šance jsou hotové až na nejaký ch 30metrů!!! asi jim chybnul asfalt,a v osum proto,aby jsme mohli někde v klidku kolem poledne si někde dát kafčo,a schladit se,má být kuhyc jak cyp! čekáme do 8.15. !!!va
když to jede,je to OK
mazo psal:vyser sa na Trenčín, bude to stať za
a pod s nama
vyjedeme asi 8.30 z ostravice,ale nevíme kdo všechno přijede,a kolik nás bude ,je to fakt těžko odhadovat! každopádně chci v žilině měnit peníze,a budem dávat větší pauzu v donovalech v tom srubu(koliba goral),tak nevím kde by jsi nás mohl počkat, v žilině někde na pumpě???
když to jede,je to OK
peniaze si radšej zmen na hranici, neviem si predstaviť, kde by si ich v sobotu v Žiline zmenil..
Martin je pol hodku za Žilinou, tak okolo 10.00 vas budeme čakať na pumpe OMV. Je to hned za Vrutkami, na začiatku Martina. Na druhej strane cesty je pumpa Agip.
Keď budete odchadzať zo Žiliny, tak len prezvon 0907 368 534.
A co ten ciel cesty. Chces ist len na dolovaly alebo niekam dalej? Aku mas predstavu?
pro MAZO: tak chlopi buď te rádi,že jste nejeli s náma dále!!! ta Vaše kamarádka to tušila dobře,vyjeli jsme na čertovicu,dali papání,a sjížděli jsme dolů na Mikuláš, a mezi Čertovicu a Mikulášem nás chytla taková bouřka a kroupy,že se nedalo vůbec pokračovat!!! ještě že po cestě byla dřevěná autobusová budka -tam jsme seděli asi 40minut, a pak do nepromoků,a pomalu do Mikuláše.Odtamtud už zase pohoda a sucho!!!Jinak ten na té R6 dojel dobře,akorát musel co chvilku dofoukávat! tak že zase někdy napište,a domluvíme se na příště!! jo, a pozdrav ostatní....čautě. najeto cca. 490km.
když to jede,je to OK
, už zase dlouho fandit nepojedu , nikde mne nechtějí , černá ovce
Ale 10 Km za Trenčínem sucho,teplo,sluníčko až domů - Makov, Hamry jeden luxus no né?No ano!
Jarken psal:, už zase dlouho fandit nepojedu , nikde mne nechtějí , černá ovce
Ale 10 Km za Trenčínem sucho,teplo,sluníčko až domů - Makov, Hamry jeden luxus no né?No ano!
až budu potřebovat otestovat nový nepromok tak se s tebou zajedu projet jo?
Zdenku hned ako sme sa rozdelili, nam ten tvoj kamarat plachol...jednoznacne strelec a to chcel aby sme mu kontrolovali gumu, no ale bohuzial... chvalabohu ze dobre dosiel
Inak aj mi sme si sadli na kus rezna v motoreste a tiez sa spustil pekny lejak My sme boli sice pod strechou (a najedeni ), ale masiny nam kvalitne umylo Po takej hodinke jedenia a hlavne cakania sme sa pobrali po mokrych cestach dom a dosli sme v pohode. Musime si to este zopakovat, len dazd nechame doma
Inak dnes sme sa vybrali do trencina. Sice az na obed. Cestou nas vsak zase dostihol dazd, tak sme chvilu schli na benzinke a dosli sme do TN okolo 15,00 po dazdi a po vsetkom Aspon cesta domov nam to vynahradila
PS: Kelly ako je mozne ze sme sa nestretli? Ved tam bolo 10 motorkarov
Kelly01 psal:Tak jsme jeli s Jarkenem na závody...
Bouře jak cyp,museli je zrušit,má tam pro příště zákaz
Jo,a vstupný nevraceli
no boha, ledva sem tie tvoje valuty dovezies a este by si ich chcel aj naspat? vsak nas slovakov podpor
Stránky: 1