Nejsi přihlášen
Ceny benzínu a nafty..
..tak koukám,jak nám to krásně leze do výšin kdysi nevídaných a tak jsem to pomocí složitých vzorečku chtěl tak nějak porachovat..no a jsem z toho v pikách
..doba minulá: USD-cca 26 korun českých inflačních
1galon-cca 80 USD
cena galonu v Kč-cca 2080,-
..současnost: USD-cca 16 korun silných jak cyp
1galon-cca 130 USD
..jsem člověk prostý a jen
..asi mám někde chybu..
..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Re: Ceny benzínu a nafty..
Fulltank psal:taky kdyz stat ma s kazdyho litru 20kc nemuzem cekat ze se to zlevni
Spotřební daň na pohonné hmoty
Palivo Daň (Kč/litr)
Motorová nafta 9.95
Benzín 11,85
ale i tak je to hnus a pokud se sníží, okamžitě to spolknou distributoři
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
no já sem akorát před chvílí přijel vod benzínky a taky sem se málem tankoval sem plnou a když sem šel zaplatit tak po mě chtěla prachy, jako kdybych tankoval plnou v autě! sem se mušel přesvědčit, čim sem to vlastně přijel!
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
ross psal:Fulltank psal:taky kdyz stat ma s kazdyho litru 20kc nemuzem cekat ze se to zlevni
Spotřební daň na pohonné hmoty
Palivo Daň (Kč/litr)
Motorová nafta 9.95
Benzín 11,85
ale i tak je to hnus a pokud se sníží, okamžitě to spolknou distributoři
...+ si připočti DPH 19%
Pšán psal:..tak koukám,jak nám to krásně leze do výšin kdysi nevídaných a tak jsem to pomocí složitých vzorečku chtěl tak nějak porachovat..no a jsem z toho v pikách
..doba minulá: USD-cca 26 korun českých inflačních
1galon-cca 80 USD
..současnost: USD-cca 16 korun silných jak cyp
1galon-cca 130 USD
..jsem člověk prostý a jen
..asi mám někde chybu..
..
Nemáš to správnou distributorslou kalkulačku
ross psal:šejkové potřebujou ještě než jim to vyschne postavit pár hotelů a ostrovů, tak si dělaj rezervu
hovada zašátkovaný
..myslím,že zrovna frajeři v prostěradlech tou pravou příčinou nejsou..
..spíš bych poslal do kopru hvězdy a pruhy..
..a s nima ty naše tetrmany..
Pšán psal:ross psal:šejkové potřebujou ještě než jim to vyschne postavit pár hotelů a ostrovů, tak si dělaj rezervu
hovada zašátkovaný..myslím,že zrovna frajeři v prostěradlech tou pravou příčinou nejsou..
..spíš bych poslal do kopru hvězdy a pruhy..
..a s nima ty naše tetrmany..
Máš recht Sadám to věděl už dávno, chtěl počítat cenu za barel k euru, tak ho oddělali.
ross psal:šejkové potřebujou ještě než jim to vyschne postavit pár hotelů a ostrovů, tak si dělaj rezervu
hovada zašátkovaný
Než někomu začneš říkat hovado, tak si zjisti, za kolik to tebou jmenované hovado prodává. Pak zjistíš, že se cena pohybuje někde kolem 8,- Kč za litr. Dalece nejvíc si na tom mastí státní aparát, unie atd. A nechceš mi snad tvrdit, že kdybys byl ty to zašátkovaný hovado a chcala ti za barákem ropa, že ji budeš dávat zadarmo že.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Fulltank psal:hodne na to maj vlit taky ty benzinky. Kdyz se zdrazuje tak to rovnou napalej jak svina a pri zlevnovani delaj mrtvyho brouka
Příbuznej vlastní 2 čerpačky pod vedením OMV. A žádná sláva. Ceny jim určujou oni na centrále, navíc maj na centrále on-line stav jejich zásob v tancích, takže nemůže ani nijak šmelit. Co vím tak mají tak kolem 2 Kč na litru.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Fulltank psal:hodne na to maj vlit taky ty benzinky. Kdyz se zdrazuje tak to rovnou napalej jak svina a pri zlevnovani delaj mrtvyho brouka
Příbuznej vlastní 2 čerpačky pod vedením OMV. A žádná sláva. Ceny jim určujou oni na centrále, navíc maj na centrále on-line stav jejich zásob v tancích, takže nemůže ani nijak šmelit. Co vím tak mají tak kolem 2 Kč na litru.
mluvil sem o vlivu rustu a snizovani cen ..
Zdenda psal:Fulltank psal:hodne na to maj vlit taky ty benzinky. Kdyz se zdrazuje tak to rovnou napalej jak svina a pri zlevnovani delaj mrtvyho brouka
Benzínky co já vím tak drží shopy.... slušná marže a lidi jsou zvyklí tam nakupovat.... taky znám jednoho co má 2 x OMV.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
chlape prostý, vždyť nákupní cena ropy se v konečné mc na čerpačkách promítne nejméně...o to tu přeci nejde, to jen šášové neví, kde už brát (a na chudáky musí bejt přísnost)
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
to co se ted deje je nehorazny,sem cekal kdy to tady nekdo votevre tohle tema...
kazdyho to musi srat i kdyz nekomu to je jedno,ale nemame skoro zadnou obranu...
vlastne jo,zacnu zas poradne jezdit na kole jako kdysi,nestoji me to skoro nic a este udelam neco pro zdravi
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:to co se ted deje je nehorazny,sem cekal kdy to tady nekdo votevre tohle tema...
kazdyho to musi srat i kdyz nekomu to je jedno,ale nemame skoro zadnou obranu...
vlastne jo,zacnu zas poradne jezdit na kole jako kdysi,nestoji me to skoro nic a este udelam neco pro zdravi
jj taky sem vyndal kolo hlavne se kvuli tomu zdrazi vse i nase firma bude muset nepatrne zdrazit kvului drahy nafte ceny mame nastaveny za doby kdy stala 27kc vc dph
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Zdenák psal:Zdenda psal:Fulltank psal:hodne na to maj vlit taky ty benzinky. Kdyz se zdrazuje tak to rovnou napalej jak svina a pri zlevnovani delaj mrtvyho brouka
Benzínky co já vím tak drží shopy.... slušná marže a lidi jsou zvyklí tam nakupovat.... taky znám jednoho co má 2 x OMV.
jj pravdu díš!
no co nákej čas se to bude řešit pak to vyšumí a příde to znovu....nafta 41.99kč benál 39.99kč....no a mezitim se všechno zdraží...vějplata se nezvedne a zas seto bude řešit atd atd atd....ale jo je to drahý
svět je cirkusovej stan
pitrman psal:Nepanikarte.Bjehem sedmi let se cena benzinu v USA zvedla o vice nez 400% a u vas??
ale furt to tam maj mnohem levnejsi nez my ne?(tipuju galon okolo 4,5 dolaru?to sou 4 litry za 60 kacek...
taky podle toho se chovali a chovaj a pesky neudelaj ani krok ne?a pak nam bude evropska unie kazat neco o globalnim oteplovani a amerika ta se ale omezovat nebude
proto potrebuje bush porad vic a vic ropy...
to me na tom sere este vic nez ta cena u nas
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:pitrman psal:Nepanikarte.Bjehem sedmi let se cena benzinu v USA zvedla o vice nez 400% a u vas??
ale furt to tam maj mnohem levnejsi nez my ne?(tipuju galon okolo 4,5 dolaru?to sou 4 litry za 60 kacek...
taky podle toho se chovali a chovaj a pesky neudelaj ani krok ne?a pak nam bude evropska unie kazat neco o globalnim oteplovani a amerika ta se ale omezovat nebude
proto potrebuje bush porad vic a vic ropy...
to me na tom sere este vic nez ta cena u nas
Asi bych se taky neomezoval, když vidím že můj sen - novej Dodge RAM startuje kolem 24 000,- USD, ojetina voňafka kdlidně od 10 000,- za 40 000 máš novou Corvetu, o cenách lodí a jejich příslušenství raději nemluvím (u nás hlidníková vrtule od 10 000,- nerezová cca 30 000,- v USA hliník od 80 doláčů, nerez od 150,-)Jsem akorát nasranej.
no ja nevim,zase pletvat energiema jen tak pro nic za nic,kdyz to jde i za min, mi prijde zbytecny.
ale proste oni tam meli ceny nastaveny tak, ze je absolutne nic nepalilo a taky se tak chovaj.
proto taky porad ty valky v iraku a jinde,hovno de vo svetovej mir,de vo ropu...
...sam mezi jebkarema...
ale jo,nerikam ze si clovek nemuze udelat radost,ale asi by si s nim nenajezdil 50-100 tisic rocne jako voni...
to uz by te kapsa pekne palila
ale nerikam o vikendu si pekne pojezdit,ale pres tejden jezdit s necim normalnim a nehuntovat tu prirodu tak moc
...sam mezi jebkarema...
To ti radši ani nebudu řikat, že sem si včera natankoval do mojí americký lodičky cca 150 litrů benzínu Ale neboj jsem chudák mám jen 3.0 L čtyřválec, kolega má 5,7 V8 a tank na 300litrů
Stránky: 1