Nejsi přihlášen
Držák madel
Chcu se zeptat jestli někdo nemá rozdělaný, nebo nebude rozdělávat podsedloví části (model 95 - 00) ???
Potřeboval bych totiž změřit rozměry tady těch držáků abych si je mohl vyrobit.
Ten dobrák co to měl předemnou to kvůli nosiči, kterej si nechal, takhle zprasil...
Jo a ještě se chci zeptat jestli mě tady něco nechybí
PS: sory za kvalitu fotek...
pavel dolínek (Člen) 30.01.2007 15:23:17 Offline |
Re: Držák madel
jo cbybi
"una storia italiana"
Georges psal:To BSE: potřebuju takoví rozměry podle kterých bys to ty sám dokázal vyrobit a vypadalo to jak originál...
ja bych to v zivote sam vyrobit nedokazal
nicmene to zkusim neska zmerit,vcera sem se k tomu nedostal
Second Class Citizen
1130 Café Racer
JirkaMDS psal:Kluci poraďte, kde se dají madla sehnat, díky
Mour psal:JirkaMDS psal:Kluci poraďte, kde se dají madla sehnat, díky
Super moc díky
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
Tak jsem se ti na to dnes díval. Musim ti říct, namám potuchy jak to udělat a už vůbec něco tam naměřit. Ono tam totiž neni od čeho by se dalo chytit a pak to rozměřit. Čuměl jsem na to dvacet minut .Udělal jsem pár fotek, tak snad ti to pomůže. Jsou na FTP v mojí složce adresář "Držák" Změřil v podstatě jednu věc a to vzdálenost středu díry (na šroub) k vzdálenějšímu kraji toho plechu(má tři díry) na kterym jsou ty držáky navařený a to je 65mm. Možná ti to bude stačit, když do té díry to máš našroubuješ madlo a nastalíš ho na ten rozměr co jsem ti dal...
Já kdybych to měl dělat, tak tam dám podsadalový plasty, vezmu kus modelíny, porádně ji zahřeju, prdnu ji místo chybějícího držáku, vezmu madlo a přišroubuji ho tak jak má být. No a tam kde má být ta díra bude v modelíně otisk madla. vezmu plech a frknu ho tam céóčkem
Ty fotky jsem nechal trohu větší, aby tam něco bylo vidět-ale nechám je tam jen pár dní.
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Tak jsem se ti na to dnes díval. Musim ti říct, namám potuchy jak to udělat a už vůbec něco tam naměřit. Ono tam totiž neni od čeho by se dalo chytit a pak to rozměřit. Čuměl jsem na to dvacet minut .Udělal jsem pár fotek, tak snad ti to pomůže. Jsou na FTP v mojí složce adresář "Držák" Změřil v podstatě jednu věc a to vzdálenost středu díry (na šroub) k vzdálenějšímu kraji toho plechu(má tři díry) na kterym jsou ty držáky navařený a to je 65mm. Možná ti to bude stačit, když do té díry to máš našroubuješ madlo a nastalíš ho na ten rozměr co jsem ti dal...
Já kdybych to měl dělat, tak tam dám podsadalový plasty, vezmu kus modelíny, porádně ji zahřeju, prdnu ji místo chybějícího držáku, vezmu madlo a přišroubuji ho tak jak má být. No a tam kde má být ta díra bude v modelíně otisk madla. vezmu plech a frknu ho tam céóčkem
Ty fotky jsem nechal trohu větší, aby tam něco bylo vidět-ale nechám je tam jen pár dní.
Díky
Když bych ti napsal co chci vědět za rozměry (návod), změřil bys mě to?
Fotky jsou dobrý, pomůžou mě...
Jo, nejni problém, ale zase až o víkendu. Nejlepší bude, když mi do těch fotek namaluješ koty (nejlépe s nějakym označenim a,b,c,..) co chceš změřit a pošleš mi je na mail a já to voměřim a pak ti jen pošlu třeba smskou a= , b= a je to nee?
Je to ma fakt na protože to nejde oměřit v 2D ale ve 3D a ještě tam nic nenic souměrnýho či rovnoběžnýho
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:Jo, nejni problém, ale zase až o víkendu. Nejlepší bude, když mi do těch fotek namaluješ koty (nejlépe s nějakym označenim a,b,c,..) co chceš změřit a pošleš mi je na mail a já to voměřim a pak ti jen pošlu třeba smskou a= , b= a je to nee?
Je to ma fakt na protože to nejde oměřit v 2D ale ve 3D a ještě tam nic nenic souměrnýho či rovnoběžnýho
Jo bedřichu počkám, zakreslím to do fotek a ty si to třeba pak překreslíš na papír abyses v tom sám vyznal a pak poslal třeba mejla s rozměrama.
Stránky: 1