Nejsi přihlášen
držák navigace
Zdar, nedavno sem si poridil Tomtom 720. a premyslim jak ji pridelat na moto. nasel sem nekolik univerzalnich drzaku ale nic moc.. nemam cas doma neco kutit a tak asi budu muset sahnout do kapsy trosku vic...
mate s tim nekdo nejaky zkusenosti
Editoval osiris (02.06.2008 22:23:07)
Re: držák navigace
mě zbyl originál držák na řídítka z tomtom Rider2 ... protože i když funkční, zdál se mi nehezkej, tak jsem si zadal vyrobit z duralu masivní.Pokud tedy chceš, ten origo by byl k mání-je to jen taková klema končící pogumovanou kuličkou cca 24mm
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Buď si můžeš zkusit najít nějakou montážku na www.rammount.com nebo šikovný obal zde http://www.gpsmotorrad.de/boutique/liste_rayons.cfm. Nic dokonalýho ale nečekej, špekuloval jsem nad tím rok a pak koupil Ridera II.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Pro ty co se tlemí a klepají si na čelíčko, kdyby jste si přečetli pořádně to co napsal emerickej, tak by jste zjistili, že napsal, že nabízí pouze to rameno, čili pouze tu montážní sadu ramen, kterou uchytíte na řidítka. Pak stačí dokoupit od Ram mountu pouze držák na 720, který do těch ramen upnete.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
www.touratech.cz v Praze nebo tady u nás v Teplicích www.topmoto.cz
Banditatom (Člen) 03.06.2008 21:02:37 Offline |
2 krajíce chleba se sádlem a škvarkem
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Emerickej nabízí jen tu klemu s kuličkou, bo ten nástavec použil...cena bude asik zanedbatelná, dřív bych řekl za flašku, ale protože jsem skončil s alkajdou, tak ani snad nic...
Americkej psal:Emerickej nabízí jen tu klemu s kuličkou, bo ten nástavec použil...cena bude asik zanedbatelná, dřív bych řekl za flašku, ale protože jsem skončil s alkajdou, tak ani snad nic...
...ty ses praštil do hlavy vo bagr??? ...žes přestals lejt??? ...nebos sbalils ženckou, co žije zdravje, nechlastá, nefetuje a nehulí??? ...nebo nedej bóže ňáká východní filozofije???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
1.dostal new hracku a povida bud "bagr pico" nebo "bavor pico" proste mu jebe
2.sbalil (byl sbalen??? ) ,
3.nnehuli bo nema co
suma=proste mu hrabe
ps. tu flasku ber pro kolbeny co ti vymysleli a udelali luxusni drzak woe
Filous psal:Americkej psal:Emerickej nabízí jen tu klemu s kuličkou, bo ten nástavec použil...cena bude asik zanedbatelná, dřív bych řekl za flašku, ale protože jsem skončil s alkajdou, tak ani snad nic...
...ty ses praštil do hlavy vo bagr??? ...žes přestals lejt??? ...nebos sbalils ženckou, co žije zdravje, nechlastá, nefetuje a nehulí??? ...nebo nedej bóže ňáká východní filozofije???
MOTO KOZZI GRISO
1:ale hovno, s bagrem to nikterak nesouvisí, jenom mám pocit, že už jsem si svoje vypil a ostudy nadělal vcelku akorát-prostě se teď chvilku budu zase víc věnovat hulení(copyright by Palous).Jenom pivko si neodpírám, v míře rozumné
2:No tý ženský se nedalo ubránit, dyk jsi to viděl, ne?
3:On má copšššt...
4:A co se východu týče, máme dohodu-já se nebudu srát do nich a oni zase do mě
Americkej psal:1:ale hovno, s bagrem to nikterak nesouvisí, jenom mám pocit, že už jsem si svoje vypil a ostudy nadělal vcelku akorát-prostě se teď chvilku budu zase víc věnovat hulení(copyright by Palous).Jenom pivko si neodpírám, v míře rozumné
2:No tý ženský se nedalo ubránit, dyk jsi to viděl, ne?
3:On má copšššt...
4:A co se východu týče, máme dohodu-já se nebudu srát do nich a oni zase do mě
...ty snat stárneš, že si takovej uvjedomělej ...a dypa novou pani přectavíš kamarádum, aby sme jí povyprávjeli pár bajek z doby kdys eště zlobils???
Americkej psal:nechám to chvilku odležet...ale věř mi, to je na vaší ochranu
...ajajaj, tagže pani je přísná ...ale tebe, metrákový skérovaný hovado si jako subika dost dobře nedokážu přectavit
o půl hlavy vyšší jak já, zkérovaná taky víc...a osoba, která o mě(přesmetrákovým zkérovaným hovadu) prohlásí, že jsem "sladkej" svačí atomovej odpad, to Ti musí bejt jasný
Americkej psal:o půl hlavy vyšší jak já, zkérovaná taky víc...a osoba, která o mě(přesmetrákovým zkérovaným hovadu) prohlásí, že jsem "sladkej" svačí atomovej odpad, to Ti musí bejt jasný
...tagže ty sis pořídil statnýho vošetřovatele??? ...jó, tomu se řiká myslet na stáří ...a jag se menuje??? ...Karel???
Filous psal:Americkej psal:o půl hlavy vyšší jak já, zkérovaná taky víc...a osoba, která o mě(přesmetrákovým zkérovaným hovadu) prohlásí, že jsem "sladkej" svačí atomovej odpad, to Ti musí bejt jasný
...tagže ty sis pořídil statnýho vošetřovatele??? ...jó, tomu se řiká myslet na stáří ...a jag se menuje??? ...Karel???
Ty vole nestraš to by pak vypadalo jak tahle bitka medvědů
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=13042
Stránky: 1