Nejsi přihlášen
Re: Cernej Bandit Kaufland Pribram
Má v Příbrami tajně pronajatou garsonku a tam pigluje ob víkend co se dá bo je to neskutečnej sexuální démon. A jelikož je v utajení, tak jezdí na jiný motorce. Co vám na tom přijde divnýho
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:Má v Příbrami tajně pronajatou garsonku a tam pigluje ob víkend co se dá bo je to neskutečnej sexuální démon. A jelikož je v utajení, tak jezdí na jiný motorce. Co vám na tom přijde divnýho
no divný je že se mu f tom pokročilym věku ještě postaví
to jebu
to je přece o Sonykoj - ten se motal u Kaufu no né?No ano!
Brambory navíc žádné prášky nepotřebují , neboť mají zdravé kořeny z jiné doby
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Je mi ho líto chudáka jestliže dříve nikoho neohnul... - neví o co přišel !
Ať to zkusí, je to příjemné no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
jj pepann to je von podsedadlovky bezzz polepu. rad sem te poznal ja byl pro spenat. den predtim sem se vozral a zapomel ho koupit tak sem rano aspon provjetral bike
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:jj pepann to je von podsedadlovky bezzz polepu. rad sem te poznal ja byl pro spenat. den predtim sem se vozral a zapomel ho koupit tak sem rano aspon provjetral bike
to už sis měl koupit raději tu sekanou, byla totiž v akci
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:sonyk psal:jj pepann to je von podsedadlovky bezzz polepu. rad sem te poznal ja byl pro spenat. den predtim sem se vozral a zapomel ho koupit tak sem rano aspon provjetral bike
Nemoh. Poslední bral Osiris předemnou.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:ross psal:sonyk psal:jj pepann to je von podsedadlovky bezzz polepu. rad sem te poznal ja byl pro spenat. den predtim sem se vozral a zapomel ho koupit tak sem rano aspon provjetral bike
Nemoh. Poslední bral Osiris předemnou.
chajzl nenažraná, taková dobrá sekaná
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1