Nejsi přihlášen
retez a problem
Zdravim,
Nechal jsem ocistit retez + korigovat vule.
Dneska jsem jel na pojisku a kdyz jedu pomalu trosku udela zvuky (cvik cvak ).
Podival jsem si a jedna cas retezu je bez vule a pokud otocim kola tak druha cas ma trosku vule.
Tim padem neni retez korekne sestilovany???
Ptam se moje prvni motorka velka :)
Diky a nekamenovat.
For the chain after cleaning and setting, the halft of it is without clearance and the other half has clearance, so how to correct this problem? servis? thanks for the help
Libertad se dice Bandit
K.a.s.y.m. (Člen) 05.06.2008 20:56:34 Offline |
Re: retez a problem
máš řetěz nepravidelně vytahaný...to znamená:Objednat novou řetězovou sadu a nebo pokud je kolečko a rozeta ještě dobrá tak jen řetěz.
Je to normální stav opotřebeného řetězu
doporučuji objednat na www.retezy.cz
pokud budeš brát D.I.D tak ZVM2....pokud ČZ tak ten nejvyšší(jiný stejně nedělají)
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 05.06.2008 21:57:50 Offline |
pokud je kolečko a rozeta ještě dobrá jen řetěz,že bych to tam nenapsal
Doufám že ses nepoznal
Nikdo,opakuji nikdo,není snad tak naivní že by sundával vytahanej řetěz a nechal přední kolco
Pokud to ovšem není fajnšmekr co mění řetěz místo mazání co 500-800km
Tam se předpokladá že 2-3 řetízky vadrží
God Save The Queen!
nebylo to spis na motoretezy.cz ? cela sada neni zas to tak hrozny
0cool psal:Jeste dotaz.
Kde a jaky sada bude nejlepe na 600S-01?
Web ci nejaky obchod :)
...vzhledem k tomu, že si inostráněc, tag jiščó raz...www.motoretezy.cz a přestože máš polotučnou motyku, rozuměj 600, tag bych koupil buťto DID 530ZVM nebo ČZ 530SDZ...voba sou určený na výkonější mašiny, ale máš betonovou jistotu, že ti vydrží hodně dlouho, dyš se vo něj budeš aspoň trochu starat...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kelly01 psal:když nebudeš línej jak prase tak zjistíš že v Brně maj obchod i sklad...
..no ten už jsem našel dávno(ještě nebyl čas tam zajít), ale zajímalo mě jestli se to dá vůbec koupit jen tak zvlášť....nejlepší bude zajít tam a zeptat se...
Monty Jack (Člen) 06.06.2008 10:57:36 Offline |
Dodo psal:....když už jsme u toho řetězu, nevíte náhodou někdo jestli se dá někde v obchodě (nejlépe Brno nebo Ostrava) koupit jen spojka na roznýtování na ČZ 530 SDZ...? Potřeboval bych jednu
Tak teď nevím jestli ten řetěz chceš spojit nebo rozpojit
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:Dodo psal:....když už jsme u toho řetězu, nevíte náhodou někdo jestli se dá někde v obchodě (nejlépe Brno nebo Ostrava) koupit jen spojka na roznýtování na ČZ 530 SDZ...? Potřeboval bych jednu
...je to divný, ale roznejtovánim spojky se řetěs spojí
Monty Jack (Člen) 06.06.2008 11:15:26 Offline |
no pak je divný že se prodávaj do těch přípravků trny na roznýtování a snýtování ... holt ta čestina je prostě neustálý zdroj překvapení
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
K.a.s.y.m. (Člen) 06.06.2008 11:43:20 Offline |
0cool psal:Filous:
Diky za odpovet urco ze koupim jeden z teh ale spis k tomu budu potrebovat asi ty retezove kola ne.?
Ktere? to vite prvni motku tak nic ne vim :(.
na www.motoretezy.cz mají sadu ČZ na B6 za 2800 sada obsahuje řetěz,kolečko a rozetu
0cool psal:Filous:
Diky za odpovet urco ze koupim jeden z teh ale spis k tomu budu potrebovat asi ty retezove kola ne.?
Ktere? to vite prvni motku tak nic ne vim :(.
...kola tam koupíš taky...nabízej tam k řetězům JT kola...sám mam rači Sunstar, ale tema JT nic neskazíš...dyš to budeš vobjednávat u nich, tag stačí dyš vobjednáš řetězovou sadu a příde ti řetěs + kola...dokonce ti ten řetěs po domluvje i snejtujou, stačí to napsat do poznámky ve vobjednáfce nebo jim zavolat, pro někoho je jednodušší vyndat kyfku a zároveň si u toho provést údržbu ložisek f přepákování, neš se trápit s roznejtovávánim spojky...
Monty Jack psal:Dodo psal:....když už jsme u toho řetězu, nevíte náhodou někdo jestli se dá někde v obchodě (nejlépe Brno nebo Ostrava) koupit jen spojka na roznýtování na ČZ 530 SDZ...? Potřeboval bych jednu
...je asi nutné seznámit některé se vzniklou situací
doma předěláváme barák a koupil jsem novou řetězovou sadu, kterou jsem si na jaře pečlivě uložil do regálu v garáži...a když jsem min. týden přijel po týdnu domů, byly regály vystěhované (otec neměl co dělat) a tak se spojka někam ztratila a nemůžu ji nikde najít...takže asi tak....a co z toho vyplývá? ..chci spojit zcela nový řetěz..
a dělají ČZ i pogumovaný kolečka???nebo jenom D.I.D.???
Našel sem tohle http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa … s_id=16749 co vy na to??
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
Stránky: 1