Nejsi přihlášen
Utrženej šroub
Já idiot jsem šrtouboval ten plech co je pod světlem přidělanej k brejlím a lup ho. Urval jsem hlavu a závit je 3mm hluboko v díře. Vím, nejjednodušší odvrtat. Ale moc se mi do toho nechce, jsou na to prý tzv. vytahovače šroubů, má s tím někdo zkušenost? Nevím jaký číslo je ten šroub v těch brejlích, ale na netu jsem našel toto. Půjde to?
http://www.stimzetvsetin.cz/StimzetCatalog/238980.htm
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Re: Utrženej šroub
Jo Zdendo,to je vono,vyvrtáš dírku malým vrtáčkem do toho šroubku pak do toho našroubuješ takovejhle malej vytahováček a tím to vyšroubuješ ven,že to má jako vopačnej závit.
Sem takovou sadičku vytahováčků koupil někde onehdá v Baumaxu nebo kde za pusu.
Njn to budou ale teda pěkný miniatůry, už sám o sobě je ten závit mrňavej a ještě do něj vyvrtat dírku. Ajajaj
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
...ja s tim nigdy nemel velkou uspesnost a i ty vytahovaky se protacej v tom sroubu
...dvema dobre mirenejma pumelicema odrazit - ale neroztemovat v dire, seknout slic pres zbytek sroubu, poklepavat a zkouset povolovat
...kdyz vsechno selze, tak vyjiskrit
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Datel psal:A nebo do nějakého malého vrtáku nabrousit opačně břit a zkusit to opačnýma otáčkama vyšroubovat ....
...a mas to i se zalomenym vrtakem - jeste vetsi lahudka
osiris psal:Datel psal:A nebo do nějakého malého vrtáku nabrousit opačně břit a zkusit to opačnýma otáčkama vyšroubovat ....
Pitomost! Je to jen o rukách
Samozřejmě nenarvu tam hned maximum otáček
Datel psal:osiris psal:Datel psal:A nebo do nějakého malého vrtáku nabrousit opačně břit a zkusit to opačnýma otáčkama vyšroubovat ....
Pitomost! Je to jen o rukách
Samozřejmě nenarvu tam hned maximum otáček
...naivko
osiris psal:...a nadpozemskej cit v rukach, abys poznal pres masinu kterou drzis a prenasis silu, byt ma regulaci, kdy je vrtak milimetr otacky pred prasknutim
I když ti praskne, tak se tá po malých kouskách vydělat ven. Je to jen o zkušenostech a trpělivosti
jirka silver (Člen) 05.02.2007 14:13:08 Offline |
U nás v práci často vyndaváme zalomený štefty na motoru.
Používáme elktrody 9200 od firmy Chem weld Roudnice s.r.o.
Jestli si poblíž Příbrami tak se zastav dám Ti jí.
Normálně se navaří na zbytek závit to nezničí a vytočíš to.
Najdete nás na každém kilometru
kdyz jsem mel utrhlej steft ve svodech u skodarny, jak rika jirka Silver, u souseda jenom polozily matku a navarilyji na uthlej steft, nechali schladnout, vytahnes snad timto zpusobem vsechno !! a pokud je to nejaka mrcha ktera drzi jak slovo bozi lehce cloumat povolovat a utahovat po malejch kusech a mel by jit vytahnout
...vzhledem k místu, kde ten šroubek utrch bych vo ňákym naváření ani neuvažoval, navíc dyš má zbytek toho šroupku 3 mm utopenej f brejlích...normálně bych to vodvrtal nebo vytahovákem vytočil...něco jinýho je navářet matku na vosmičku šteft u vejfukovýho potrubí hundrtky a něco jinýho je zalomenej šeska šroubek v brejlích motyky, kerý sou z ňáký slitiny hliníku...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1