Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » ...počty hodin při kurzu A1

Filous (Člen)
06.06.2008 13:51:18

...počty hodin při kurzu A1

...nevíte nááááhodou, kolik hodin teorije a prakse je předepsanejch pro řp A1??? ...mladej dělá papíry, měl 3 (slovy tři) hodiny teorije, 1 (slovy jednu) hodinu jízd, příští tejden bude mít ještě dvje hoťky f učebně a jednu hodinu na motorce a vosumnáctýho by měl dělat závjerečkysurprised ...mě to příde strašně málo, né že bych mu nepřál, aby uš to měl za sebou, navíc dyš uš má bajk na značkách f garáži, ale myslim si, že je to dost vodfláknutý a chtěl bych, aby se mu jakože víc vjenovali, hlavně ta prakse f provozu, páč co mu je platný, že umí jezdit a že ho instruktor chválí za techniku jízdy, dyš f provozu de facto nic nenajezdil...je mi jasný, že teprf aš samotný ježdění ho snat něco naučí, ale určitý minimum by si snat měl vodnýst uš z autoškoly...sem s toho takovej ňákej rospačitejsurprisedsmile2surprised
...dyš sem já ďál papíry na fichtla, tag esi si to pamatuju, měl sem šestnáct hodin teorije+ňáký praktický, ale je pravdou, že f provozu ani metr, páč fichtly se tenkrát brali něco jako kolo, jezdili sme bes helem a ani nevim, že by ňákej fík byl upravenej pro potřeby autoškoly, tj. druhý řídidla...fakt nevim, esi bych měl tý autoškole poděkovat, že mi synka netrápjej nebo je jít zjebat, že se mu dostatečně nevjenujouidontknow

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Lenka (Člen)
06.06.2008 14:04:35

Re: ...počty hodin při kurzu A1

co já si pamatuju (ale sem už skleróza, řidičák sem dělala před pěti lety), tak jna neomezený A bylo předepsanejch deset, a to by asi mělo bejt pro všechny skupiny stejný...ale taky sem vodjezdila tři jízdy a šla sem na zkoušky...
autoškola shrábne nemalej peníz a pak na to serou...bejt tebou, taťko, tak tam na ně jdu zařvat...
a eště si pamatuju, že nám v autoškole dávali takovou průkazku nebo co to bylo, a tam se psaly vodježděný hodiny a bylo vidět, kolik těch hodin eště zbejvá...

...Do you know that bad girls go to hell?...
Newada (Člen)
06.06.2008 14:16:33

Prostě regulerně to fixlujou a fixlovat budou, nejvíc ušetřej na žácích, kteří prostě už "jezdit" trochu uměj a instruktor prostě jízdy zkrátí a do kartičky vesele dopíše hodiny. Stalo se mi to jak v autě tak na moto. Z pohledu žáka gut, hlavně když stihneš dřívější termín zkoušek. Z pohledu fotra na hovno. Hlavně než pudeš do autoškoly vem si protiaden. bigsmile

jak dlouho ještě?
Zdenda (Člen)
06.06.2008 14:29:13

Normálně se s nima neser a jdi jim říct, že chceš aby kluk jezdil. Přítelkyně když dělala papíry nevodjezdila ani půlku a hodili jí na zkoušky. Je to přesný, jakmile vidí, že někdo to už jakž takž umí krátěj co můžou.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
bubák (Člen)
06.06.2008 14:36:10

Můžu popat dvě varianty: Kolega z práce nikdy neseděl ani na fichtloj dělal na neomezený Áčko, celkem 7hodin jízd, 3,5hod. na 250 a 3,5hod. na 500 , k mému překvapení závěrečky udělal ale na silnici ho potkat nechci.
druhá varianta, jiná autoškola: taky velký Áčko, kámoš zaplatil autoškolu, po první hodině jízd jim instruktor sdělil že přerušuje kurz a odlétá na dva měsíce na dovču do Japonska.
Já bych ho zabil ale kámoš to vyřešil jinak, po první hodině v autoškole šel na závěrečkysurprisedsurprised, taky udělal ale jezdit s ním asi taky nebuduidontknowidontknow
je to hnůj ale jde jim vážně jen o prachy

nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Prdik (Člen)
06.06.2008 14:39:15

vse je obsazeno v zakone 247/2000sb, § 65, priloha 3
viz http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/D704012 … z24700.rtf
pokud chces vylozene delat bububu,tak muzes vyrukovat s timto bigsmile
jinak v tom dokumentu je to strana 35 a dale .. je tam nekolik tabulek ... je tam rozebrano pocet hodin teorie a praxe ... mrkni na to

Ondráš (Člen)
06.06.2008 14:54:54

Teorie jsem měl teda víc než kluk, ale jízdy:
1) 1h na cvičáku
2) 0,5 h v provozu na 50ccm
3) 5 km na Jawa 350.

Toď vše.
Vodfláknutý to je, ale pokud je po tobě, tak do 14 dnů projíždí křižovatky po zadním kole.bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous (Člen)
06.06.2008 15:06:30

...dík Prdikugood ...byl sem línej hledatbigsmile

...f pondělí tam vletim a uvidíme, páč se mi to fakt nelíbíheadshake...a abych si pag vyčítal, že sem to neudělal, dyby nedej satan měl udělat ňákou botu něgde na křižovatce.........rači ani nemysletsmile2...coš netvrdim, že se nemůže stát i dyš bude apsolvovat kurs f plnym počtu hodinsmile2........sem si dycky řikal, jag to ponesu statečně a jag budu hrdej na syna bikera, tag čim víc se to blíží, tym bych byl asi radši, dyby nejezdil nebo zvostal u endura, 4kolky, lesů a polísmile2

Radek-Ban (Člen)
06.06.2008 15:22:35

na moto jsem to měl stejný kdysi akorad jsem měl slovy jen jednu jízdu 10min ale
nevim kolik hodin by měl najezdit ale normální to neni idontknow

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
faitík (Člen)
06.06.2008 16:03:43

tag já sem ve vosumnácti dělal na auto a zárovaň na moto do 25 kw. Teorie to bylo myslim 12 hodin a jízd bylo 10 autem a 5 (na ČZ 250). V jednadvaceti sem si rozšiřoval nad 25 kw a měl jsem slovy jednu jízdu a žádnou teorii a za tejden sem dělal závjerečkygood

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
osiris (Člen)
06.06.2008 16:27:33

...hele mladej je teď taky v tom, ale v průkazce to má rozepsaný bych řek rozhodně na víc hodin než co ty líčíš

...takže koukám do průkazky
I. etapa:   jedna na cvičáku
               dvě v min. provozu
II. etapa:  pět ve středním provozu
III. etapa: pět ve středním provozu
...čili souhlasí že má mít třináct jízdy
...k tomu je tam pět praktickýho výcviku a šestadvacet teorie

...pozor, ale vyučovacích, čili pětačtyřiceti minutovejch smile1

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hans (Člen)
06.06.2008 16:38:27

Filous psal:

...nevíte nááááhodou, kolik hodin teorije a prakse je předepsanejch pro řp A1??? ...mladej dělá papíry, měl 3 (slovy tři) hodiny teorije, 1 (slovy jednu) hodinu jízd, příští tejden bude mít ještě dvje hoťky f učebně a jednu hodinu na motorce a vosumnáctýho by měl dělat závjerečkysurprised ...mě to příde strašně málo, né že bych mu nepřál, aby uš to měl za sebou, navíc dyš uš má bajk na značkách f garáži, ale myslim si, že je to dost vodfláknutý a chtěl bych, aby se mu jakože víc vjenovali, hlavně ta prakse f provozu, páč co mu je platný, že umí jezdit a že ho instruktor chválí za techniku jízdy, dyš f provozu de facto nic nenajezdil...je mi jasný, že teprf aš samotný ježdění ho snat něco naučí, ale určitý minimum by si snat měl vodnýst uš z autoškoly...sem s toho takovej ňákej rospačitejsurprisedsmile2surprised
...dyš sem já ďál papíry na fichtla, tag esi si to pamatuju, měl sem šestnáct hodin teorije+ňáký praktický, ale je pravdou, že f provozu ani metr, páč fichtly se tenkrát brali něco jako kolo, jezdili sme bes helem a ani nevim, že by ňákej fík byl upravenej pro potřeby autoškoly, tj. druhý řídidla...fakt nevim, esi bych měl tý autoškole poděkovat, že mi synka netrápjej nebo je jít zjebat, že se mu dostatečně nevjenujouidontknow

já měl na malou 3 jízdy, dohromady cca 1 h, na velkou 3 jízdy, dohromady cca 1 h, rozšíření na největší 1 jízda, cca 10 min......

Sapere Aude
www.gunlex.cz
osiris (Člen)
06.06.2008 16:42:00

...na mašinu jsem měl jízdu asi 800 metrů bigsmile

hans (Člen)
06.06.2008 17:09:16

zdá se mi, že to nějak moc řešíte....naučte synky základům jako naučili otci nás a pak už se vyjezděj sami, ne???.....nejsem otec, takže nemám v tomhle žádnou starost o dítě, ale prděl bych na to...smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
qwerty (Člen)
06.06.2008 17:19:42

ja dodelal autoskolu pred mesicem ..... jizdy sme mnel 1:30 coz si musis skrknout dve policka ...... delal sem to asi mesic aji s terorii , pocet hodin si nejak nepamatuju pac mne to nezajimalo .. a ta sfine mne nechala odjezdit vsecky jizdy i kdyz videl ze to s masinou umim headshakeheadshake

filous >> otec byl rad ze sem to udelal a ze mam motorku goodgoodgood, matka nadavala jak sem si koupil motorku a pak jak sem udelal ridicak bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member.
MajklZ (Nový člen)
06.06.2008 18:00:53

Je jasný, že to Autoškoly odrbávají jak můžou..Protože je to většinou velkosériofffka, Tudíž čím dřív tě vypakujou, tím dřív můžou skasírovat peníze od dalšího. Papíry A21 (tedy neomezeně) dělám teď a podle průkazu je tak 9 h (teda jízd). Myslím, že to nikomu neuškodí, byť jezdí na staré 350 a doma stojí v garáži nějakej supersport. A kdo spěchá, ten by se na to měl radši rovnou vysrat, protože v provozu je to pak tragédie (ať už v autě, na mašině, nebo v náklaďáku). A podle těch co mají pocit, že už všechno umí a taky podle toho jezdí, si plechovkáři dělají názor na motorkáře. Sám za sebe....Mám v osobáku najeto cca 500 000 km, v náklaďáku tak 200 000 km a vůbec mi nedělá problém si celou autoškolu projít. A jak nedávno kámoš zhodnotil moje stěžování na to, že v Autoškole mají většinou motorky nižších kubatur hóóóódně za sebou ????  "Na starý pussy se dobře cvičí bigsmile

barynek (Člen)
06.06.2008 18:23:58

osiris psal:

...na mašinu jsem měl jízdu asi 800 metrů bigsmile

kdo ví čím jsi je uplatilevilbigsmile

Bandit 4EVER!!!
osiris (Člen)
06.06.2008 18:57:07

...dřív to bylo normální evilbigsmile

osiris (Člen)
06.06.2008 19:01:30

hansoj: tak až budeš, tak to pocejtíš sám (pochopíš) bigsmile

Zdenda (Člen)
07.06.2008 10:04:10

hans psal:

zdá se mi, že to nějak moc řešíte....naučte synky základům jako naučili otci nás a pak už se vyjezděj sami, ne???.....nejsem otec, takže nemám v tomhle žádnou starost o dítě, ale prděl bych na to...smile1

Asi jsi to nepochopil. Jde o to, že někomu zaplatíš ranec za to, aby se tvoje dítě připravilo na jízdu po silnici. To jestli si ho naučíš jezdit před nebo po sám je jiná věc.  Ale aby si zaplatil předem danej počet hodin a někdo ti to jen tak zkrouhnul ani ne na půlku, to nasere a nedivím se Filousovi, že řve.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Marián (Člen)
07.06.2008 10:23:22

sakra to je jako by si hans zaplatil v obchode celou housku a dali mu jen pulku...
co je to za chovani???surprisedsick

...sam mezi jebkarema...
Nešvy (Člen)
07.06.2008 10:47:16

Zkuste to brát z druhé strany.Je fakt,že většina kluků co přijde do autoškoly má už naježděno skoro víc než instruktor.Je to většinou na domluvě a věřte mi,že ty kluci o nějaké ježdění na 350 nemají zájem a přemlouvají,aby jste končili co nejdřív,aby mohli po kurzu jít ještě do hospody nebo za babama.V autoškole dostanou stejně jen minimální základ,aby věděli jak se mají na silnici chovat a co očekávat.A co si budeme nalhávat,každý si pak stejně jezdí jak chce a to co mu vtloukají v autoškole do hlavy nebere vážně.Co se týká vyučovacích hodin tak jsou dané vyhláškou.Žák nesmí mít víc jak 2hodiny denně.Hodina může trvat max 45minut.Což znamená,že hodina může mít 45minut,ale třeba také jen 20minut.To záleží jen na instruktorovi jak odhadne žáka.

"Pomálu a při kráji" :-)
Zdenda (Člen)
07.06.2008 23:02:41

No nevim, myslím, že minimální počet hodin je někde stanovenej. Je mi tu fuk co si myslí instruktor, chci aby s ní projezdil to co se má projezdit a ne jako v případě mojí přítulky, která i sama chtěla jezdit, ale autoškolák jí tvrdil jak je dokonalá a jak nic víc nepotřebuje. To, že krátěj jízdy, dělaj z jedinýho důvodu. Větší vejvar - méně času. Je to jen na lidech aby si to ohlídali a nenechali se ojebávat. Někomu to ale může přijít vhod, to je fakt. Podobnym způsobem jsem dělal Ečko.

Datel (Člen)
08.06.2008 11:52:58

Když jsem si dodělával papíry na velkou motku , tak jsem měl taky krácené hodiny, ale bylo to po domluvě s majitelem školy a taky mě bylo úměrně kráceno školné. Tudíž souhlasím se Zdendou a Filousem, že když si něco zaplatím, tak taky chci odpovídající službu.

Samozřejmě nemluvím jen o penězích.......

tomB12 (Člen)
09.06.2008 12:49:07

Moje zkušenosti s autoškolou jsou bad protože jsem dělal moto + auto, tak to dopadlo tak, že mi instruktor řek, že když umíš jezdit autem tak umíš i moto, což není tak úplně pravda. Předpisy jsou stejné, ale aspoň trpochu praxe s odhadem rychlosti před zatáčkou není na škodu. A tak jsem vlastně na moto samouk.

Filous (Člen)
09.06.2008 13:38:29

...fak mě to sere a dyby jako jó, ta tam vletim hnet, jendže..........kluk do mě vandruje:"táto, nedělej mi tam zle, pag se po mě bude vozit a dělat mi boty, já budu na nervy a gdesi cosi........" ...je to pro mě těšký rozhodovánísmile2smile2smile2 ...ale je vidět, že je to vobecnej problém autoškol, né jen tý naší vesnický...každopádně vim, že ze začátku budu jezdit s nim, pokut to pude, páč tam ho nenaučej lautr nicsmile2 ...sice to bude vopruz pro něj i pro mě, ale..............to překousnem vobásmile1

Mour (Člen)
09.06.2008 13:49:03

Parťak: ...kluk má recht good

Ondráš (Člen)
09.06.2008 13:49:15

Filous psal:

...fak mě to sere a dyby jako jó, ta tam vletim hnet, jendže..........kluk do mě vandruje:"táto, nedělej mi tam zle, pag se po mě bude vozit a dělat mi boty, já budu na nervy a gdesi cosi........" ...je to pro mě těšký rozhodovánísmile2smile2smile2 ...ale je vidět, že je to vobecnej problém autoškol, né jen tý naší vesnický...každopádně vim, že ze začátku budu jezdit s nim, pokut to pude, páč tam ho nenaučej lautr nicsmile2 ...sice to bude vopruz pro něj i pro mě, ale..............to překousnem vobásmile1

Až tě na tvé oblíbené trase dá o půl minuty, tak si budeš říkat, že si se na něj měl vykašlat.smile1

Filous (Člen)
09.06.2008 13:52:03

Ondráš psal:
Filous psal:

Až tě na tvé oblíbené trase dá o půl minuty, tak si budeš říkat, že si se na něj měl vykašlat.smile1

...tag esi mě dá na VanVanu půl minuty v Železňáku, tag sežeru vlastní řidičák, seru na to a koupim si kolobigsmilebigsmilebigsmile

VikecB12 (Člen)
09.06.2008 15:28:37

Filous psal:
Ondráš psal:
Filous psal:

...tag esi mě dá na VanVanu půl minuty v Železňáku, tag sežeru vlastní řidičák, seru na to a koupim si kolobigsmilebigsmilebigsmile

Rozmysli si pořádně co říkáš,voni ti mlaďoši sou dneska pěkní rychlíci.bigsmilebigsmilebigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
huskyb12 (Administrator)
09.06.2008 15:55:41

Filous psal:

hořčici ? kečup ? :)))

ale di, Ty brepto ...
Ondráš (Člen)
09.06.2008 15:59:28

huskyb12 psal:
Filous psal:

hořčici ? kečup ? :)))

Já už ho pacholka vidim jak to jí bez chleba...bigsmile

hans (Člen)
09.06.2008 22:08:25

Zdenda psal:
hans psal:

Asi jsi to nepochopil. Jde o to, že někomu zaplatíš ranec za to, aby se tvoje dítě připravilo na jízdu po silnici. To jestli si ho naučíš jezdit před nebo po sám je jiná věc.  Ale aby si zaplatil předem danej počet hodin a někdo ti to jen tak zkrouhnul ani ne na půlku, to nasere a nedivím se Filousovi, že řve.

to máš recht, ale 99 % z nás to naučili beztak fotříci a nebo sami časem.....a řek bych, že fílous i ostatní dokážou svým dětem vysvětlit situaci jak je to s rukou a plynem.....to že by tě mělo těch X jízd za Y peněz něčemu naučit je pravda, ale osobně v tom krácení takový zlo nevidím.....vím, že my jsme dělali kolem tří jízd, machři jen jednu. holky a ti co na tom seděli prvně pak klidně plnou palbu.....záleží taky na instruktorovi, jestli vidí, že ten člověk je k tomu, aby vjel mezi ostatní.....

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Zdenda (Člen)
09.06.2008 23:06:33

Přítelkyně na tom seděla prvně a měla 3 jízdy po 30 minutách.

Zdenda (Člen)
09.06.2008 23:08:01

Filous psal:

jj musíš na něj pak sám dohlídnat, autoškoly jsou jen k tomu aby měl tu průkazku. Jinak je to k hovnubad

Filous (Člen)
10.06.2008 08:30:43

...hele, vy tři pitomci.......................bigsmilebigsmilebigsmile

jardagsf (Člen)
10.06.2008 09:36:25

Filous psal:

...hele, vy tři pitomci.......................bigsmilebigsmilebigsmile

rekl bych ze se jich tlemilo o hodne vic.........bigsmilebigsmilebigsmile

MOTO KOZZI GRISO
vOjTaB6 (Člen)
10.06.2008 09:45:33

víš Filousku, náš taťka už taky řiká, že se na mě nemůže koukat, jak jezdim, natož aby si za mě sednul...

...takže, kremžskou, plnotučnou nebo dijonskou...

bigsmile

Bandit rulezz!!!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS