Nejsi přihlášen
Pazvuky ze zadního kola
Zdravím, po výměně zadní gumy se mi někde od zadního kola ozývají takový pazvuky, jako kdyby tam něco drhlo při otáčení. Asi to nebudou desky, protože ten zvuk je pořád stejný, i když lehce přibrzdím. Při výměně jsem osku normálně namazal.Nevíte nškdo, čím by to mohlo být? Díky
Don´t worry, be Bandit!
Re: Pazvuky ze zadního kola
Mslíš jako ty válečky kolem osky? Nebo tu podložku mezi kyvkou a kolem? Každopádně asi vyndat kolo a omrknout. Ještě při výměně gumy vypadla rozeta s jedním tím gumovým trojúhelníkem - ale tím to asi nebude. Je fakt, že šel strašně blbě seřídit řetěz - na straně rozety jsem ho napnul a když jsem chtěl na druhý straně podle plechu (při nedotažený osce), tak pak šel řetez úplně šejdrem. Takže jsem to dotáhnul tak, aby byl řetez rovnej a pak to dotáh.
Don´t worry, be Bandit!
roman.v psal:NO NAPNUL JSEM HO NA 2,5 CM, TAK SNAD JSEM HO NEPŘEPNUL. tAKY JSEM MĚL PODEZŘENÍ NA LOŽISKO-NO UVIDÍM. O VÍKENDU TO ROZDĚLÁM, JESTLI NEBUDE FEST CHCÁT
A napínal si ho na bočním stojanu nebo na centrálu?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:roman.v psal:NO NAPNUL JSEM HO NA 2,5 CM, TAK SNAD JSEM HO NEPŘEPNUL. tAKY JSEM MĚL PODEZŘENÍ NA LOŽISKO-NO UVIDÍM. O VÍKENDU TO ROZDĚLÁM, JESTLI NEBUDE FEST CHCÁT
Na bočním
Don´t worry, be Bandit!
roman.v psal:Ondráš psal:roman.v psal:NO NAPNUL JSEM HO NA 2,5 CM, TAK SNAD JSEM HO NEPŘEPNUL. tAKY JSEM MĚL PODEZŘENÍ NA LOŽISKO-NO UVIDÍM. O VÍKENDU TO ROZDĚLÁM, JESTLI NEBUDE FEST CHCÁT
Na bočním
kolo musíš mít v luftu woe
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:roman.v psal:Ondráš psal:
A napínal si ho na bočním stojanu nebo na centrálu?Na bočním
kolo musíš mít v luftu woe
No počkej, všude v manuálech píšou, že na bočním. Na hlavním jsem si kolo zhruba dorovnal a lehounce dotáhnul a na bočním jsem pak napínal řetěz.
Don´t worry, be Bandit!
Miras psal:po dokončení napínání si vyzkoušim napnutí když na ni sedim s mladou, jen tak poznáš jestli není přeplý.
...já se ho pro jistotu radši ještě ptám ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
VikecB12 psal:No,nezdá se vám náhodou že naděláte nějak moc sraní s drhnoucím kolem? Kdyš to drhne,tak to rozhodím,podívám se kde je chyba a je to. A né tady kolem toho týden srát plky
......
P.S. ..jediný, co tam může drhnout a vydávat pazvuky sou ložiska...dyš to teda nejsou desky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1