Nejsi přihlášen
Y-Day raport
Místo konání: Automotodrom Most
Datum: 9.6.2008 pro novináře a VIP, 10.6.2008 pro lůzu
Počasí: polojasno, oblačno, v pondělí okolo čtvrté krátká přeháňka
Na okruh jsme se dostali až těsně před polednem, ranní jednání bohužel nedovolilo dříve. Dopoledne bylo vyhrazeno pro novináře, odpoledne pro VIP hosty. Předváděcí motocykly byly rozděleny do dvou skupin na okruhové a silniční. Silniční (MT01, FJR, a pod.) jezdily silniční okruh po okolí závodiště, sportovní mířily přímo na trať.
V hlavním stanu nás v poledne čekalo něco na zub a dostatek pití, které jsme poté vypotili na trati. Projít nutnou akreditací, zapsání časů jednotlivých jízd a jde se na to. První jízdu dávám zahřívací na vlastní FZ1, letos poprvé na okruhu, potřetí za řídítky jinde, než v pískovně. Takže zlehka...
Poté vyměňuji řídítka mého motocyklu za R6R. Rozjezd z boxů byl lehce vratký, tlumič řízení byl nastaven dosti natvrdo na trať. Po prvním kole se člověk začíná bavit. Motocykl je třeba točit nad 10tis. otáček, ve 14tis. začne blikat kontrolka řazení a bliká až do červeného v 16tis.. Zvuk v těchto otáčkách připomíná nízký průlet stíhačky a už vím, že do večera jiná řídítka nechci......po jedné z dalších jízd mne předjíždějí již jen oplastované R1 a zároveň si dovezu skalp páně Gondíkovic. Na to, jak ve všech rozhovorech vypráví o svém motorkaření, jezdí ještě větší tušku, než já...a to je co říct....
Když R6R porovnám s GSXR600, které jsem jezdil loni, tak posedově je to ještě menší motorka, ale jinak GSXR překonává ve všech směrech a točivý motor je fantastický. Jinak je to motorka čistě na okruh, na silnici a nedej bože proplétat se na ní pražskými kolonami bych rozhodně nechtěl....
inkvizitorr (Administrator) 10.06.2008 11:40:08 Offline |
Re: Y-Day raport
Lihy psal:Tommy?
Ty klávesy fakt asi lezou na mozek.....jen mi tu chybí skupinové foto
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 10.06.2008 14:27:22 Offline |
Pšán psal:
to asi patří na fázerfórum se překlep asi
doba je temná...
Čemu se divíte, podobní lidé si zřejmě kupují podobné motocykly :)))
Z příspěvku jsme se dozvěděli, je Petr nejni žádná socka poněvadž byl ve VIP stanu, nejlepčí motyka cééélééého kosmosu je málo používaná, páč je furt v blátě ( Petr teda ) a R6 pičovole je skoro tak dobrá jako Fázer a rozhodně lepčí než ňáká Sůza páč má brutální krouťák :)))
Jak to řiká pan Mrvil ? Mě snad praskne čůrák :)))
ale di, Ty brepto ...
inkvizitorr (Administrator) 10.06.2008 16:48:48 Offline |
huskyb12 psal:Čemu se divíte, podobní lidé si zřejmě kupují podobné motocykly :)))
Z příspěvku jsme se dozvěděli, je Petr nejni žádná socka poněvadž byl ve VIP stanu, nejlepčí motyka cééélééého kosmosu je málo používaná, páč je furt v blátě ( Petr teda ) a R6 pičovole je skoro tak dobrá jako Fázer a rozhodně lepčí než ňáká Sůza páč má brutální krouťák :)))
Jak to řiká pan Mrvil ? Mě snad praskne čůrák :)))
hele a co erjednička woe
doba je temná...
...tak teda pár aspektů je jako by z oka vypadlo ...to je fakt
...v hlavním stanu, rozuměj jistě štábu, akreditace nějaká, felčar s přijímací tetanovkou sídlil vždy na ošetřovně, průlet stíhaček ........snad už jen pohov, rozchod ....tak přísahám
...a že je to vo hovně ...neva
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
je to sice vo hovně, ale 99 % témat je o větším hovně než tohle..... jsme se aspoň dověděli, že R6 jede jak piča vogo a musí se točit...
Ondráš psal:hans psal:je to sice vo hovně, ale 99 % témat je o větším hovně než tohle..... jsme se aspoň dověděli, že R6 jede jak piča vogo a musí se točit...
Jdeš taky do Yamahy?
hovno vogo, jamaha je sračka...jedině gésiksero....
gixéro, gixéro, gixéro.....musim si to párkrát říct, abych pak náhodou nekoktal....na kombi seru, mám bundu laky strajk, džíny a bílý nike poltopánky...
hans psal:gixéro, gixéro, gixéro.....musim si to párkrát říct, abych pak náhodou nekoktal....na kombi seru, mám bundu laky strajk, džíny a bílý nike poltopánky...
Pořát seš out,džíny musí vystřídat "značkový" kraťasy.Jediný co tě může vomluvit je kdyš ta bunda bude mít ještě plno nápisů "street,racing,ilegal" a pod.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Pořát seš out,džíny musí vystřídat "značkový" kraťasy.Jediný co tě může vomluvit je kdyš ta bunda bude mít ještě plno nápisů "street,racing,ilegal" a pod.
To "ilegal" značí co? jako že tě berou jen holky pod patnáct?
Lihy psal:VikecB12 psal:Pořát seš out,džíny musí vystřídat "značkový" kraťasy.Jediný co tě může vomluvit je kdyš ta bunda bude mít ještě plno nápisů "street,racing,ilegal" a pod.
To "ilegal" značí co? jako že tě berou jen holky pod patnáct?
No u někoho možná jo,ale u mega hustýho benzínkovího bajkera to značí že je fakt vostrej gangsta
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Progear 650 (Člen) 11.06.2008 15:57:16 Offline |
cockin psal:Ty wole, nechapu jak muzes chvalit nejakou jebku na suzuki bandit strankach a este pomluvit GSXR, to si snad spad z jahody ne?
no moc nevim čemu se divíš... On tu vždy honil triko se svou FZ-1 jak to jede a tak... Tagže je jasný, že i z tý R6R se tu máme všichni.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
VikecB12 psal:hans psal:gixéro, gixéro, gixéro.....musim si to párkrát říct, abych pak náhodou nekoktal....na kombi seru, mám bundu laky strajk, džíny a bílý nike poltopánky...
Pořát seš out,džíny musí vystřídat "značkový" kraťasy.Jediný co tě může vomluvit je kdyš ta bunda bude mít ještě plno nápisů "street,racing,ilegal" a pod.
můžou bejt ty kraťasy bílý a odškrtlý???....teda jako na nohavici vodfajfkovaný myslim, škrtátko vzadu mi stačí v trenkách...a s těma nápisama je to samozřejmost....mimochodem PC mojí bundy je 520,-, pořízenmo v asiacentru levného nákupu...
Tady je tradiční tvůrce : http://www.motorkari.cz/detail-clanku/? … p;kid=8765
Stránky: 1