Nejsi přihlášen
jak Na mokro?
Jak vsechny vite jsem amater :)
Tak dneska jsem jel na projizku a vsechno ok az zacalo prset :)):bad:
Sup sup jsem si dal nepromok:good:. a jel dal.
Po starou cestou u berouna prselo az az, tak jeden auto (plechace) proste se mu nelibil ze jedu predpisove, predjel me a hned brzdil predemnou :fuck:, jsem se lekl a; annnnoooo; prednikolo strelil, diky andel strelce:cool: tak jsem to urovnal a vsechno dopadl ok.
1) Chci se zeptat podle vase zkusenosti jak se ma (mam) chovat kdyz prsi a neni kam se schovat:help:?
2) Proc plechare jsou tak nervousni, pak proc tolik motorkaru zemrou, ze:surprised:?
Sorry na cestinu jsem to prectl 2krat znar bude lepe a zrozumitelny.
Libertad se dice Bandit
Re: jak Na mokro?
...s tim nic nenadelas
...ja si beru hadr na podlahu ![]()
...nejdriv s nim vytru a pak dostane sycak hadrem pres tlamu ![]()
...no zkratka jezdi volneji a neohlizej se na to jestli se to plechovce libi nebo ne
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
clovece :)
Mas jako vzdi pravdu :)
Zamozrejme hadry na mokro se vezmu.
Plechare jsou proste takovy nervosni .....
raci nic nenapisu pak budete mi nadavat za cestinu![]()
Ktera mimo chodem musi byt lepsi
, proc vam reknu pristy ![]()
Libertad se dice Bandit
...hele na cestinu se vyser, tvoje cestina se mi libi
![]()
...jednoduse, pokud je cesta poradne omyta destem, tak je to hodne o schopnosti mozku pustit te do vetsiho naklonu, protoze ta guma drzi dobre, ale ta hranice mezi tim kdy poznavas ze se neco zacina dit je o hodne mensi a tak riziko padu tim umerne stoupa
...tak se nesponuj, za deste zvolni a jed si klidne dal svym bezpecnym tempem ktery vyhovuje tvymu mozku a na plechovky se vykasli ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
![]()
Diky, prave me prekvapilo ze moje predni koly jel jak na shampoon a pritom na brzdach tolik jsem ne tlacil (ze by guma byla nejaka divna
, no uvidime.
Rychlost no jak pises proste podle mosku a s hlavou.
Jinak tu cestinu znazim se ucit.
Libertad se dice Bandit
To mě se cestou s
srazu stalo něco co se mi ještě nestalo...
v jedne vsi jsem přejel přejezd a začalo mi strašně tancovat zadní kolo takovej pocit jako když vám bouchne zadní guma a je rázem prázdná nějak jsem to ustál a z bušícím srdcem zastavil. ale guma byla Ok. ![]()
až později sem zjistil, když to udělala podruhý, že je to krouťákem páč ikdyž sem si dával pozor tak se to prostě rozrtočilo.... Voda je humus.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Honzah psal:Nejhorší je to když začne pršet. Prach na vozovce s prvními kapkami vytvoří blátíčko, které klouže. Když se to spláchne, je to lepší, ale dobré gumy a zvýšená opatrnost je i tak nutná.
Pravda![]()
Když už dýl leje,drží to potom víc,nejhorší je začátek.
A dobrá guma je základ.
...a bude hůř!
Z
srazu jsem je na slískané přední kurvě naprotso nevyvážené no prostě děs... ![]()
po ceste jsem několikrát brzdil i očima
a po příjezdu dom jsem ji okamžitě měnil![]()
na vodě moc zkušenosti nemám tak jedu jako připosranej šak mě předjela kolona banditu v čele s Kabriem![]()
![]()
![]()
Ocool:
...češtinu uš se neuč, takle je to fajn
...a g dotazu...krom toho, co psal Osi se snaš na vodě vyvarovat prutkejch změn směru, akcelerace a prutkýho brždění a budeš f oukeji...jo a vyhejbej se přechodum pro chodce a fšem namalovanejm čárám, kanálům a koleje přejížděj pokut možno dycky kolmo...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1