Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 14.06.2008 10:48:52 Offline |
Re: nesmrtelná teta
misi psal:
No neni ta Jirinka porad sexy kocka
Chtel bych idet ten fotak kterym to ten nahodny turista fotil. Ze by to byl obycejne kompaktni fotacek s objektivem 220 - 800 ??
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 14.06.2008 11:54:02 Offline |
Baltazar psal:Myslím, že to tady nemá co dělat, chtěl bych vidět každýho z Vás jak by jste byli nadšený, že na každým rohu je úchyl co Vás sleduje a fotí
No to mas recht
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Baltazar psal:Myslím, že to tady nemá co dělat, chtěl bych vidět každýho z Vás jak by jste byli nadšený, že na každým rohu je úchyl co Vás sleduje a fotí
No to mas recht
Asi tak nějak. Nechápu ty co v tomhle hledají senzaci. Akorát bych z těch čecháčků co si chodí pro plátky typu Aha, Blesk atd. kvůli tomuhle blil.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:nicola.foxx psal:Baltazar psal:Myslím, že to tady nemá co dělat, chtěl bych vidět každýho z Vás jak by jste byli nadšený, že na každým rohu je úchyl co Vás sleduje a fotí
No to mas recht
Asi tak nějak. Nechápu ty co v tomhle hledají senzaci. Akorát bych z těch čecháčků co si chodí pro plátky typu Aha, Blesk atd. kvůli tomuhle blil.
mě se taky nelíbí nějaké špiclování to jo...... mě jen pobavilo tohle zpracování je to vynatek z jednoho vtipu s pzadím s jiřinou, připadlo mi to vtipné. Že to tu nemá co dělat nesouhlasím, gor na těchhle stránkách plných uchylů atd. ...
Blu one.... old one
Stránky: 1