Nejsi přihlášen
Serizeni spojky
Chtel bych se zeptat, jak seridit spojku? Jsem schopen to udelat sam? Jde mi o to, ze kdyz ji mackam jen dvema prsty, tak si ty druhy dva primackavam k riditku, takze bych potreboval, aby packa zabirala driv. Jak na to? Tim stelovacim koleckem na pacce to nepomaha. Dik za help. Jo, je to na B12, takze lanko pritahnout nemuzu.
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Re: Serizeni spojky
barynek psal:osiris psal:...na páčce je seřizovací kolečko (je na něm číselník 1; 2; 3 .....), tím si ji ustavíš do polohy
dovolím si upozornit velkého moderatizátora, že tim mu to prej nepomáhá
Právě si se dostal do nemilosti...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
barynek psal:osiris psal:...na páčce je seřizovací kolečko (je na něm číselník 1; 2; 3 .....), tím si ji ustavíš do polohy
...stydím se
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš psal:barynek psal:osiris psal:...na páčce je seřizovací kolečko (je na něm číselník 1; 2; 3 .....), tím si ji ustavíš do polohy
Právě si se dostal do nemilosti...
a kua dostanu banána?
ale zdá se že mi Osi odpustí (viz reakce )
Bandit 4EVER!!!
A ja hledal a hledal a nic nenasel. Tak jsem si rikal .... prijdu domu a zeptam se. Maximalne budu za blbce .... nebude to poprve a ani na posled. ..... Tak cim se to prosim nastavuje?
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
kryskak psal:A ja hledal a hledal a nic nenasel. Tak jsem si rikal .... prijdu domu a zeptam se. Maximalne budu za blbce .... nebude to poprve a ani na posled. ..... Tak cim se to prosim nastavuje?
...ničim...Vosiris byl vožralej ...na B12 spojku ničim nenastavíš, maksimálně si našteluješ páčku dál vot řidítka...ale skus jí vodvzdušnit, esis to uš ňákou dobu neďál, tag to vječinou dopadne tag, že začne zabírat dříf...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1