Nejsi přihlášen
OT: www.auto.de / přeci jen nové vlákno :-))
Ahoj,
tak tedy ještě jednou a lépe. Kdo z vás, či vašeho okolí má zkušenost se serverem www.auto.de ? Hojně se tu na něj odkazuje a ty ceny tam jsou jak v pohádce. Bohužel moje němčina je na úrovni: "ajn heles biir fom fass bite " a vůbec tomu nerozumím. Ty ceny tam jsou finální ?
Odkud je nejvýhodnější dovézt káru pro manželku ? )
Díky,
Bailo
Re: OT: www.auto.de / přeci jen nové vlákno :-))
...až ti příjde mejlem odpověď na poptávanej výhodnej inzerát, že jeho manželka je nemocná, auto stojí u haciendy ve španělsku a je ihned k odběru a ať pošleš zálohu, tak nebuď v tu chvíli blbej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Svatá pravda. Jakmile si začne vymejšlet, že je v zahraničí a že potřebuje mít jistotu že přijedeš tak ať si skočí.
Po mě chtěl ať si pošlu na svoje jméno k němu do města prachy přes western union, že to pro něj bude záruka že dorazim a ať mu ten papír nafaxuju aby ho jako viděl. Málem jsem to udělal, ale na poště mi řekli, že je to podvodník ať se na to Volal jsem mu že takhle jako né, že jako face to face a hezky cash a už se neozval kokot. Takže bacha. jinak už toho jsou plný noviny kolik už je napálenejch lidí.
jedině přes handlera, jinak je to skoro dycky bouda. nejlepší je vyhlídnout výc aut abys moch eventuelně když něco neklapne jed jinam a nejel 800km jentak. vem sebou nekoho kdo umí helmutovsky. www.mobile.de
svět je cirkusovej stan
S helmutovštinou můžu za helfnout. Státnici zrovna nemám, ale 3 roky jsem tam žil a taky občas něco v tamních restauracích vypil... Líp se pak překonává jazyková bariéra
Když máš dobré kamarády, nepotřebuješ nepřátele...
a na me zas rvali v Helmutsku schnella schnella, arbeit
Stránky: 1