Nejsi přihlášen
Re: v jakých otáčkách jezdit?
No tak pochopitelne to ze zacatku nekrut hned na plnej knedlik,do tech 7 tis.. otacek aspon prvnich 1000 km.
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
hm ja sem sebou dneska pleskl v zatacce ........ sem podradil o dva a narovnalo mi to riditka ...... ustal jsem to (10 m jsem jel v trave vedle cesty) a ve 20km/h jsem sebou pleskl nabok ... mne nic neni a ani banditovi ... ufff ....
jj od 7-8 tisic zacina prdel a dalsi prdel zacina kolem 10 tisic to chytne dalsi dech a jede to jak tank
WD club member.
Macek psal:Ahoj, asi je to blbý dotaz, ale vzhledem k tomu, že jsem začátečník (Bandita mám teprve týden a najeto 90 km) tak mi to snad odpustíte V jakých otáčkách si motor libuje?
Nepodtáčej a nepřetáčej. Toť vše, jinak stará moudrost radí jezdit v oblasti největšího krouťáku, ale jako začátečník budeš asi nejdřív podtáčet. To tě časem přejde a budeš přetáčet.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
ross psal:mr.BSE psal:Bejt to borec, tak ho vyujete a ujete, ze to ma poznat sam
(nic proti Mackovi, samozrejme )svatá pravda woe
Hlavně nevyplašit!!!
Neodkazovat na fotogalerii a o srazech zatím taky pomlčte.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Macek psal:Ahoj, asi je to blbý dotaz, ale vzhledem k tomu, že jsem začátečník (Bandita mám teprve týden a najeto 90 km) tak mi to snad odpustíte V jakých otáčkách si motor libuje?
Nepodtáčej a nepřetáčej. Toť vše, jinak stará moudrost radí jezdit v oblasti největšího krouťáku, ale jako začátečník budeš asi nejdřív podtáčet. To tě časem přejde a budeš přetáčet.
Moje rec,ani jedno neni gut,ale tocit se musi !!!
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
na to časem přijdeš.....já jsem se zase zezačátku bála naklopit mašinu a tak jsem nezatočila ani na křižovatce do leva a musela jsem jet pořád rovně, na rovince klidně přidám ale přecejenom banďour 1200 není nějak váhově přijatelnej pro ženskou .že?...ale časem se to podalo...
jak říká můj nej. moto-kámoš:...je lepší "bejt" první v pekle než druhej v nebi
minarada psal:na to časem přijdeš.....já jsem se zase zezačátku bála naklopit mašinu a tak jsem nezatočila ani na křižovatce do leva a musela jsem jet pořád rovně, na rovince klidně přidám ale přecejenom banďour 1200 není nějak váhově přijatelnej pro ženskou .že?...ale časem se to podalo...
dobré kozy fakt...
Blu one.... old one
minarada psal:na to časem přijdeš.....já jsem se zase zezačátku bála naklopit mašinu a tak jsem nezatočila ani na křižovatce do leva a musela jsem jet pořád rovně, na rovince klidně přidám ale přecejenom banďour 1200 není nějak váhově přijatelnej pro ženskou .že?...ale časem se to podalo...
no, klopení v zatáčkách se taky bojím..a tak do nich jezdím jak pos.... plechovky ze mě mají radost ale utěšuju se tím, že časem až toho najezdím trochu víc, tak se to spraví
mr.BSE psal:Macek psal:kdybych byla borec, tak se na tohle stopro neptám
No nech bejt i takovy tady byly, jenze se jim dostalo prave
a a a taky
takze uz nepisou
to aby se tu člověk bál na něco zeptat na "motorkářích" teda nejsou tak drsní
misi psal:minarada psal:na to časem přijdeš.....já jsem se zase zezačátku bála naklopit mašinu a tak jsem nezatočila ani na křižovatce do leva a musela jsem jet pořád rovně, na rovince klidně přidám ale přecejenom banďour 1200 není nějak váhově přijatelnej pro ženskou .že?...ale časem se to podalo...
dobré kozy fakt...
jojo, je tam toho plný tričko
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Macek psal:mr.BSE psal:Macek psal:kdybych byla borec, tak se na tohle stopro neptám
No nech bejt i takovy tady byly, jenze se jim dostalo prave
a a a taky
takze uz nepisouto aby se tu člověk bál na něco zeptat na "motorkářích" teda nejsou tak drsní
na motorkářích jsou sračky, co píšou vo hovně
tady vo něm píšou taky ale je to větší
nicola.foxx (Člen) 17.06.2008 14:02:25 Offline |
qwerty psal:Meloun psal:Kdo si to z nás dělá prdel s tou Minaradou??
jn , kdo si z nas dela prdel ???
Neskutecne pekny kozy. Tohle bude taky jezdit na srazy? To nejde ja jsem zenatej !!
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 17.06.2008 14:05:10 Offline |
Ondráš psal:Msudra psal:kdyby bylo potreba s necim poradit tak sem taky ze zlííííína
Jestli dnes nepřijdeš do hospody, tak tě prásknu, že si na škole v Praze.
No kdyz se mrknes na ten profil Minarady, tak je to jasny, ze se k tomu Zlinu bude hlasit.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Meloun psal:Kdo si to z nás dělá prdel s tou Minaradou??
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:Meloun psal:Kdo si to z nás dělá prdel s tou Minaradou??
detektiv Tond@l - a já už si myslel jakou ouchyla to zase zkouší
Stránky: 1