Nejsi přihlášen
Závodníci
Koukam, ze se tady z vas stavaji sami zavodnici. To je sama C.E.C., sama razervace okruhu atd. Bacha ale, aby ste si pak nepletly okruh se silnici!
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Re: Závodníci
Inženýrek psal:Koukam, ze se tady z vas stavaji sami zavodnici. To je sama C.E.C., sama razervace okruhu atd. Bacha ale, aby ste si pak nepletly okruh se silnici!
Čéče.... Jsem se taky vrátil z brka, ale to tvoje musel bejt hustej matroš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Inženýrek psal:Koukam, ze se tady z vas stavaji sami zavodnici. To je sama C.E.C., sama razervace okruhu atd. Bacha ale, aby ste si pak nepletly okruh se silnici!
To neznáš těžko na cvičišti lehko na bojišti . A ty nechoď moc na slunce.
Monty Jack (Člen) 19.06.2008 08:45:52 Offline |
Inženýrek psal:Bacha ale, aby ste si pak nepletly okruh se silnici!
Kucí klííd. To je na mě. Už mi to říkal kamarád, že sem tam byl jak profesor na vejletě.
Prostě jsem si spletl OKRUH se silnicí
Ale neboj Inženýrek .. příště to bude lepší
ps. : A je to "nepletli, páč tam i nějací borci byli
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
montymu: to je ale úplně v pořádku že jsi tam byl (ať už jsi jezdil jakkoliv) a to je i pro vostaní "váhavý střelce" - kde jinde bezpečně vyzkoušet, naučit, zablbnout........... ???
...je jedno s jakým úmyslem tam vjedeš, ale jsi v "chráněný krajině"
...není to vždy jen o trhání traťovejch rekordů
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Monty Jack (Člen) 19.06.2008 09:01:52 Offline |
Jojo, přesně a moc se mi to líbilo.
Z předvánění za každou cenu už jsem vyrostl a ublížit jsem si taky nechtěl.
Prostě jsem si to užil.
A vzhledem k tomu, že jsem vodřel levej padák, tak to úplně špatný taky nebylo.
příště budu trénovat ty pravý točky
Hlavně jsem poukazoval jsem na Inženýrkův špatný slovosled a gramatiku, když už chce teda poučovat
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
inkvizitorr (Administrator) 19.06.2008 09:11:37 Offline |
Monty Jack psal:Jojo, přesně a moc se mi to líbilo.
Z předvánění za každou cenu už jsem vyrostl a ublížit jsem si taky nechtěl.
Prostě jsem si to užil.
A vzhledem k tomu, že jsem vodřel levej padák, tak to úplně špatný taky nebylo.
příště budu trénovat ty pravý točky
přesně takhle to má bejt, naučit se ovládat motorku a zkusit si mezní situace na okruhu a né na silnici myslim, že nikdo se nemá čeho bát, jezdíme tam "mezi svejma", takže nikdo nikomu překážet nebude bo ten co jezdí rychlejš počká na bezpečný předjetí pomalejšího, prostě ideální místo na vyježdění se (doteď mě z těch outerních prostocviků bolej nohy a ruce )
doba je temná...
tak tak,proto se tam jezdi, aby se clovek vyblbnul a neblaznil tolik na silnici.
akorat sem zjistil, ze ten muj bandit neni asi delanej na takovyhle utazeny zatacky,pac se mi povedlo ohnout packu zadni brzdy asi tak o 60 stupnu dozadu a myslim,ze ani prepakovani by moc nepomohlo
...sam mezi jebkarema...
Urcite nechci poucovat. Jako ja prave nerikam, ze neni dobre se vyblbnout na okruhu, ale urcite neni dobre se to tam naucit a pak tenhle styl jizdy tahat na silnici. Jinak je jasny, ze nejvic lidi umira od tech 21 do 25, kdyz dostane do ruky takovejhle typ silnou masinu a chce se predvest, bohuzel s jeho zkusenostma se takovyhle jednani neslucuje s zivotem...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:Urcite nechci poucovat. Jako ja prave nerikam, ze neni dobre se vyblbnout na okruhu, ale urcite neni dobre se to tam naucit a pak tenhle styl jizdy tahat na silnici. Jinak je jasny, ze nejvic lidi umira od tech 21 do 25, kdyz dostane do ruky takovejhle typ silnou masinu a chce se predvest, bohuzel s jeho zkusenostma se takovyhle jednani neslucuje s zivotem...
kdybychom jezdili na silnici jako v sosnové tak by z nás měla pocie čr radost ani jednou jsem tam nepřekročil rychlost (mimo obec)
inkvizitorr (Administrator) 19.06.2008 09:51:25 Offline |
Inženýrek psal:Urcite nechci poucovat. Jako ja prave nerikam, ze neni dobre se vyblbnout na okruhu, ale urcite neni dobre se to tam naucit a pak tenhle styl jizdy tahat na silnici. Jinak je jasny, ze nejvic lidi umira od tech 21 do 25, kdyz dostane do ruky takovejhle typ silnou masinu a chce se predvest, bohuzel s jeho zkusenostma se takovyhle jednani neslucuje s zivotem...
čéče prober se, člověk kterej se vydá na okruh už má v hlavě srovnaný proč tam jede (ty k nim evidentně nepatříš) jede se tam líp naučit ovládat motorku v zatáčkách v bezpečí uzavčený silnice a né trénovat maximálku možná bys měl taky vyrazit abys pochopil vo co de, třeba ti pak dojde spousta souvislostí a třeba i to, že ten kdo jezdí na okruh tak nemá důvod kravit na normální silnci bo se vykraví na okruhu
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 19.06.2008 09:54:45 Offline |
Inženýrek psal:OK, uz sem zticha
takže za měsíc v sosnový napiš si to do notýsku
doba je temná...
...navopag...bych řek, že je právje dobrý vopčas f určitejch situacích použít to, co se na vokruhu naučíš...teprf tam totiš zjistíš, jag málo toho s motorkou umíš a gde máš rezervy...a máš možnost se v relativnim bespečí zlepšit...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Inženýrek psal:Urcite nechci poucovat. Jako ja prave nerikam, ze neni dobre se vyblbnout na okruhu, ale urcite neni dobre se to tam naucit a pak tenhle styl jizdy tahat na silnici. Jinak je jasny, ze nejvic lidi umira od tech 21 do 25, kdyz dostane do ruky takovejhle typ silnou masinu a chce se predvest, bohuzel s jeho zkusenostma se takovyhle jednani neslucuje s zivotem...
...navopag...bych řek, že je právje dobrý vopčas f určitejch situacích použít to, co se na vokruhu naučíš...teprf tam totiš zjistíš, jag málo toho s motorkou umíš a gde máš rezervy...a máš možnost se v relativnim bespečí zlepšit...
2 Filous: Pravdu díš .
2 Inženýrek: Já jsem tam jel hlavně proto, abych se zkusil zase něco naučit. Nejsem žádnej lovec rekordů. Chci pouze jezdit tak, abych nepadal.
Na okruhu máš totiž více prostoru na to dávat si pozor na svý chyby. Neřešíš běžnej silniční provoz (auta, překážky, ...). A když máš pod kontrolou sebe a motku (na okruhu), tak je potom pravděpodobnější, že zvládneš i nástrahy našich silnic.
Měl jsem trochu obavy, abych nepřekážel "zkušenějším nebo nervoznějším". Pak jsem ale pochopil Osiho nebo Inkvizova slova "jezdit mezi svejma". Ta pohodová atmosféra byla super.
Osimu i všem ostatním ještě jednou dík.
Je to tam poměrně ouzký a předjíždí se hůř,takže když jel někdo pomalejší přede mnou,tak jsem si v klidu zastavil a počkal až poodjede...stejně tak, když se za mnou hnal někdo rychlejší,tak jsem mu zpomalil na rovince, ať mám volno
PURE NAKED BIKE!
inkvizitorr (Administrator) 19.06.2008 12:22:15 Offline |
šmarjá já to jenom tak plácnul, řikal moderatizátor, že pojedem zas, tak bych jel co nejdřív
doba je temná...
Lihy psal:Jojo vokruch je fajn....akorát někdy dost drahej Hele nechcete někdo ten můj verk?, nějak sem línej s tim cokoli dělat
...čoveče Lihu, mam možnost srovnání a vono to je ve finále jedno, gde s tym praštíš, esi na vokruhu nebo na silnici
P.S. ...jako že bys to prodal a tajně si pučoval vot Šaris Kwaka??? ...nebo uš ti ho pučuje legálně???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
http://auto.idnes.cz/motorkari-sebevraz … otorky_fdv
konecne jeden clanek trochu objektivni
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:http://auto.idnes.cz/motorkari-sebevrazi-a-darci-organu-dtu-/motorky.asp?c=A080618_134148_motorky_fdv
konecne jeden clanek trochu objektivni
Čet jsem to v magazínu MF Dnes. No řekl bych, že se snažil o objektivitu a možná trochu i pohled ze strany motorkářů, ale člověk kterej na motorce nejezdí bude prostě furt trochu mimo...
Jinak odmítám tvrzení co tam bylo, že ty co jezdí na zmrzlinách jsou šlechta.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Filous psal:Lihy psal:Jojo vokruch je fajn....akorát někdy dost drahej Hele nechcete někdo ten můj verk?, nějak sem línej s tim cokoli dělat
...čoveče Lihu, mam možnost srovnání a vono to je ve finále jedno, gde s tym praštíš, esi na vokruhu nebo na silnici
P.S. ...jako že bys to prodal a tajně si pučoval vot Šaris Kwaka??? ...nebo uš ti ho pučuje legálně???
Čéče pučovat kwaka asi né...i když rád bych si to zkusil, bo je to lehoučký jako kolo, ale když si na to sednu tak se mi přes kolena špatně držej řidítka. Nicméně s tou opravou je to takový demotivující, začínám si připadat jako serpenízek, to co sem dojebal na okruhu je maličkost, skoro všechno doma mám. Origo řidítka, stupačky s držákama, přepákování dokonce i dekl altíku, takže bych ho mohl používat a jezdit než by se nalakoval ten co tam je teť. Ale už mi to připadá že ta motorka prostě končí....převodovka, centrál (dostal sem tam 2x při překlopení do poslední zatáčky před cílovkou hajsajdr jak hovado a to sem nejel ani nijak rychle...rex mi tam normálně na B6 ujížděl), brzdový kotouče.... Takže suma sumárum nějak mě to přestává bavit
Filous psal:Lihy:
...rozumim...ale musíš to brát tag, že uš je to pomálu veterán...a byla by ho kurva škoda
To jediný jí drží doma... ale nejsem na tom finančně tak dobře abych udělal vše co je nutný aby dál jezdila. Nemám na to mít motorku na koukání a šťourání se pro zábavu a pak jednu na který by se jezdilo...i když je to můj sen
a co to ma teda natocino ten motor ? ma aspon uz pres 100 tis ?
Kurnik kelly počítej se mnou:
kotouče cca 10 000 (po slevě)
centrál novej kolem 15 000 (nějakej stavitelnej jetej švéckej by se dal dejme tomu za 6000 plašit, ale bůh ví jestli někde někdy...)
Motor cca 25 000 a zase nemáš jistotu co to je a je i celkem trabl nějakej rozumnej sehnat (01 nechci a vono ani asi starší jak 03 nemá moc smysl)
+ nějaký ty vícepráce jako lak, přebalení a oprava vejfucku, nový páčky a tahle drobodina cca dalších 10 000 (tam je nejvíc lak samozřejmě a bůh Osiris ví jestli sám ten lak neni za 10 000 ) a si tam bratru za 60 000 a bude to na 1 s*.
Tak nevim jestli neni lepší za 60 000 prodat a něco přidat a mít něco celkově novějšího....i když vůbec nevim co....
Pošli fotky,nic není tak horký jak to vypadá,co je kotoučům?
V nejhorším pošleš unašeče tomu jak to dělal našim CAC závodníkům a on tam fukne nový obruče..
Jinak to dělá kluk v BV kolem 2500 za kus(nový kotouč a přenýtování)..
Těžko soudit když jsem neviděl fotky,a motoru je co
Co vím tak uděláš kolečko převodovky,zrovna přebrousíš a prdneš tam Wiseco
God Save The Queen!
...tywe na co chceš fotky líh není jelito aby si to nevodhad sám a v podstatě ani není co fotit
...co mu chceš říct na vohnutou brzdovou páčku a dva důlky v nádrži (sklo zrcátka, odřenej tlumič výfuku, ohnutá tyčka válečku zadní brzdy a přepákování)
...uvědom si že na tom vodjel a je to normálně pojízdný woe !!!
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
SLUGI psal:... si vem toto na náhradní díly a zbytek prodej
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:SLUGI psal:... si vem toto na náhradní díly a zbytek prodej
No sice pěkný, ale je to stejnej rok jak mám já tak nevim jestli si pomůžu výměnou dílů. Aby ste mě blbě nechápali, vono nejde o opravu toho co způsobyl pád, drahý sou ty věci co už sou prostě utahaný používáním, nijak tu motorku nešetřim a tak se neni co divit, že tlumiče jdou do věčnejch lovišť po 10ti letech lítání po českejch tankodromech, kotouče těsně za limitem opotřebení a převodovka už začíná odcházet (ne jen ta trojka). Když sundám svody tak sou některý ventily vlhký od oleje (ten to kupodivu ani moc nežere...ani ne 1l od výměny k výměně). Je mi jasný že Kelly nebo Koval mi na to řeknou, že se každá ta věc dá udělat celkem levně, atd. atd., ale v tomhle sem trochu jako Filous, prostě když už něco dělám tak to nechci jen tak sflikovat aby to bylo na chvilku cajk...když už tak to chci pořádně. Proto ten novější motor, je mi totiž jasný že to odchází jako celek a né jen to co zrovna vidim nebo slyšim a dělat komplet GO z novejch dílu....za to bych měl pomalu novou motorku
ps. neviděli ste někde prodávat busu padanou na plasty atd.... by se mi líbila nahatá
Co je sfikovanýho na zabroušení ventilů a výměně jejich gufer
A osobně si myslím že by stačilo vyměnit pístní kroužky,opravit převodovku a dalších 50000km je pokoj,přední pružiny tu mám nový,zadek se dá sehnat dobrej za 6000,já třeba prodával origoš centrál ujeto 500km za 3000
a šel tam místo něj můj dvousettisícovej švéd
A osobně si myslím že nemáš nalítáno víc jak 100-120000km,takže sotva zajetý
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.06.2008 12:27:04 Offline |
asi jak koho....já už jí mám třeba jen ze setrvačnosti protože není na jinou,silnější.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 20.06.2008 12:50:22 Offline |
chápu...já taky myslel tu konkrétní mojí bajk dobrej ,ale už slabej.
No Kasyme byl sem na tom jak ty tedka sem prodaal pred par dnama a zase tesknim po masine pac tedka nicn neni ale s tim sem pocital. Stejne si rikam mam jasno nemam jasno co to bude, ale puvodne gsx-r 750 04-05 nebo pak B12S nejlip 05 a vejs a nebo Fazera 1000 ale me se to tak nejak dizajnove nelibi sice prej super stroj, kdyz ja nevim proc me se to tak nejak nelibi a B12S je pro me nadhernej stroj podle toho, proste Becko ma koule.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.06.2008 13:17:28 Offline |
já mám dilema spíš SV 1000 N,speed triple,GSX 1400...když byh tu svojí dobře prodal 70 000 tak pořád ještě jednou tolik chybí..takže zatím nic no.
Kelly : ty a něco v Palousově stylu
... ty musíš "vybočovat z davu" nejseš přece na masofky, co toto
http://www.tipmoto.com/motorky/honda/61 … -1800.html
...
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 20.06.2008 15:43:10 Offline |
no půl tuny železa a chromu fakt masovka není
Kelly01 psal:to máte blbý,já když ji kupoval tak jsem věděl že to je vono a 12 let jsem názor nezměnil
akorát snese sestřičku Palousova stylu
tak tak,mam podobnej nazor
kdyz uz sem ji dedkoj starymu vybral
akorat bude asi trosku vetsi...
...sam mezi jebkarema...
K.a.s.y.m. psal:já mám dilema spíš SV 1000 N,speed triple,GSX 1400...když byh tu svojí dobře prodal 70 000 tak pořád ještě jednou tolik chybí..takže zatím nic no.
koukni ještě na novou (model 08) kawu Z1000 mít zbytečnejch 250000 tak du do ní. V černý je náramná
SLUGI psal:Kelly : ty a něco v Palousově stylu
... ty musíš "vybočovat z davu" nejseš přece na masofky, co toto
http://www.tipmoto.com/motorky/honda/61 … -1800.html
...
takhle snad ani Kelly nemůže chtít vybočovat z řady ne??
Bandit 4EVER!!!
a měl by skončit u evropské motorky... hmmm taková Ducati...
Inženýrek...
Tvůj podpis mluví sám za sebe... nebo za Tebe??
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:a měl by skončit u evropské motorky... hmmm taková Ducati...
Inženýrek...
Tvůj podpis mluví sám za sebe... nebo za Tebe??
... myslíš třeba toto
http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1620034
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2008 11:26:36 Offline |
Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:já mám dilema spíš SV 1000 N,speed triple,GSX 1400...když byh tu svojí dobře prodal 70 000 tak pořád ještě jednou tolik chybí..takže zatím nic no.
koukni ještě na novou (model 08) kawu Z1000 mít zbytečnejch 250000 tak du do ní. V černý je náramná
woe...mi v tom dělej ještě větší bordel jasně ,že je pěkná,ale já bych když už tak radši zelenou ta ke Kawě tak nějak patří
K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:K.a.s.y.m. psal:já mám dilema spíš SV 1000 N,speed triple,GSX 1400...když byh tu svojí dobře prodal 70 000 tak pořád ještě jednou tolik chybí..takže zatím nic no.
woe...mi v tom dělej ještě větší bordel jasně ,že je pěkná,ale já bych když už tak radši zelenou ta ke Kawě tak nějak patří
..no jisteee..f jested kola zatina na vokrese jedina..kawasaki zelenaaaa
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.06.2008 11:38:12 Offline |
gore psal:K.a.s.y.m. psal:Lihy psal:
koukni ještě na novou (model 08) kawu Z1000 mít zbytečnejch 250000 tak du do ní. V černý je náramnáwoe...mi v tom dělej ještě větší bordel jasně ,že je pěkná,ale já bych když už tak radši zelenou ta ke Kawě tak nějak patří
..no jisteee..f jested kola zatina na vokrese jedina..kawasaki zelenaaaa
nesnídal jsi bábovku?
Progear 650 (Člen) 21.06.2008 12:57:30 Offline |
Michal Dk psal:Díky za péči ale nejvíc nehod způsobí podle statistik řidiči od 21 do 25 let měj se na pozoru
ufff......sem si oddychl.....nastestí sem mimo výseč...........
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
SLUGI psal:tomasNJ psal:a měl by skončit u evropské motorky... hmmm taková Ducati...
Inženýrek...
Tvůj podpis mluví sám za sebe... nebo za Tebe??... myslíš třeba toto
http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1620034
no to zrovna ne-e... ale třeba GT 1000
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Progear 650 (Člen) 21.06.2008 14:10:04 Offline |
Michal Dk psal:Progear 650 psal:Michal Dk psal:Díky za péči ale nejvíc nehod způsobí podle statistik řidiči od 21 do 25 let měj se na pozoru
ufff......sem si oddychl.....nastestí sem mimo výseč...........
Seš adept jen blbni
njn, podle veku jo no... tak snad budu mit i nadale stesti...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 21.06.2008 14:19:45 Offline |
Michal Dk psal:Hlavně rozum a štěstí taky
no to určitě, tyhle dvě věci spolu dost souvisí... když rupne v kouli tak to nejni dobrý.... a to podle mě nezáleží ani tolik na věku... někdo může bejt magor i ve 40..., škatulkovat to podle věku nemusí podle mě bejt vždycky cajk.... i když statiska mluví jasně no...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 21.06.2008 17:35:55 Offline |
Kelly01 psal:Dovol
no snad jsem se Tě nějak nedotkl... jestli ano, tak se omlouvám...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1