Nejsi přihlášen
2 nebo 3
Kurva tak jakej?
http://www.polo-motorrad.de/product/156 … ils.0.html
2 nebo 3 póly? Pročet jsem tu starý diskuze a jsem z toho čím dál víc pitomej. Koupit 2pólovej, ze starýho vyškoubnout nějaký dva dráty a ty prohnat timhle, nebo 3pólovej, nebo už kurva jak?
PS. Záměrně to dávám do diskuze páč očekávám reakce jaká jsem , ať na to seru projedu si starší siskuze atd
Ale kdyby se přeci jenom někdo ozval co a jak tak slibuju že už nikdy nebudu zasírat fórum s ničim co se týče elektriky, fakt slibuju
Ne asi
Monty Jack (Člen) 19.06.2008 17:21:47 Offline |
Re: 2 nebo 3
Ja bych bral 3.
Lepší když jeden přebývá, než když jeden chybí
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
luig psal:Kurva tak jakej?
2 nebo 3 póly? Pročet jsem tu starý diskuze a jsem z toho čím dál víc pitomej. Koupit 2pólovej, ze starýho vyškoubnout nějaký dva dráty a ty prohnat timhle, nebo 3pólovej, nebo už kurva jak?
PS. Záměrně to dávám do diskuze páč očekávám reakce jaká jsem , ať na to seru projedu si starší siskuze atd
Ale kdyby se přeci jenom někdo ozval co a jak tak slibuju že už nikdy nebudu zasírat fórum s ničim co se týče elektriky, fakt slibuju
Vlk taky sliboval
Bandit 4EVER!!!
luig psal:Kurva tak jakej?
ty to jako ještě nemáš zapojený?? do vřdyť už to řešíš od velikonoc
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:ty to jako ještě nemáš zapojený?? do vřdyť už to řešíš od velikonoc
Já vim, předtim to byl takovej nápad, pak jsem se na to vysral a teď mě nalákal kolega plnotučnej jenže zas kvůli státnicím nebyl čas, teď je zas dobrá konstelace tak to opětovně rozjíždim
Ne asi
Do sklerotickej sokolík
Ta za prvý to co jsi vyškub není jenom přerušovač, ale i relé od bočního stojanu. Dva piny jsou přerušovač (modrej a oranžovo zelenej) tři jsou od bočáku, dva tuším nezapojeno. Ten přerušovač vem dvoupinovej a prachsprostě to napíchni na ty dvě barvy (jednojak). Ten třípinovej jde taky, ale musel by se jeden pin napíchnout tuším na kostru. A jestli na to pujdeš tímhle tempem, tak počítám, že ti to napíšu tak kolem září ješte jednou
Jo a do elektriky se radši neser
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Do sklerotickej sokolík
Ta za prvý to co jsi vyškub není jenom přerušovač, ale i relé od bočního stojanu. Dva piny jsou přerušovač (modrej a oranžovo zelenej) tři jsou od bočáku, dva tuším nezapojeno. Ten přerušovač vem dvoupinovej a prachsprostě to napíchni na ty dvě barvy (jednojak). Ten třípinovej jde taky, ale musel by se jeden pin napíchnout tuším na kostru. A jestli na to pujdeš tímhle tempem, tak počítám, že ti to napíšu tak kolem září ješte jednou
Jo a do elektriky se radši neser
Jseš si jistej? OK beru dvoupinovej vyškubávám z origoše dva dráty prohánim to tim dvoupinovim ale běda ti jestli to nebude fakčit
Jinak na tempo ser, zejtra to kupuju a zapojuju, říkám doteď na to nebyla vhodná doba
Jinak díky, já věděl že někdo helfne
Ne asi
Jen ještě prosim tě jedna drobnost, těch modrejch drátů je tam evidentně víc, kterej modrej je ten co mě zajímá? A zapojit dvoupinák stylem odizolovat ty dva dráty a prohnat je tim novým přerušovačen nebo ze stávajícího relé je nadobro odstřihnout? Tzn. povedou jen do novýho relé nebo do obou? Díky díky
Ne asi
luig psal:Jen ještě prosim tě jedna drobnost, těch modrejch drátů je tam evidentně víc, kterej modrej je ten co mě zajímá? A zapojit dvoupinák stylem odizolovat ty dva dráty a prohnat je tim novým přerušovačen nebo ze stávajícího relé je nadobro odstřihnout? Tzn. povedou jen do novýho relé nebo do obou? Díky díky
Chce to trochu šikovnosti a ty dva dráty vypreparovat z toho konektoru ven (nic jsem nestříhal) a napojit malýma konektorama přímo. Modrý by tam měly bejt dva světlej a tmavej, pro blikny je ten světlej. Je to sice otřepaná fráze, ale stáhni si manuál. máš tam popsaný barvy těch drátů a při tvým doktorským vzdělání bys to mohl anglicky rozluštit
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:luig psal:Jen ještě prosim tě jedna drobnost, těch modrejch drátů je tam evidentně víc, kterej modrej je ten co mě zajímá? A zapojit dvoupinák stylem odizolovat ty dva dráty a prohnat je tim novým přerušovačen nebo ze stávajícího relé je nadobro odstřihnout? Tzn. povedou jen do novýho relé nebo do obou? Díky díky
Chce to trochu šikovnosti a ty dva dráty vypreparovat z toho konektoru ven (nic jsem nestříhal) a napojit malýma konektorama přímo. Modrý by tam měly bejt dva světlej a tmavej, pro blikny je ten světlej. Je to sice otřepaná fráze, ale stáhni si manuál. máš tam popsaný barvy těch drátů a při tvým doktorským vzdělání bys to mohl anglicky rozluštit
Super, už je všechno jasný, díky moc
Ne asi
XJelen psal:Zítra jedu taky, ale mám to blíž do Bayreuth. Shodou okoknolností taky pro přerušovač (mimo jiné) ten muj od lujze vyhořel tak zkusím ten samej od pola
doufam že ten polackej bude stejnej šmejd
Jinak já to beru ještě přes Teplice ale každopádně dej vědět jak jsi pořídil, tutově tu budu stejně mít zas 3 otátek ale
Ne asi
No a já bych to shrnul:
Čemu nerozumím, do toho se neseru. Pro odborníka je to pár minut, drahé to taky nebude a hlavně jezdím. Tak špekuluješ nad vinou a až to budeš mít v cajku, postěžuješ si v diskuzi, že se sere póčo a končí sezona.
Bandit pičo
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Palino psal:No a já bych to shrnul:
Čemu nerozumím, do toho se neseru. Pro odborníka je to pár minut, drahé to taky nebude a hlavně jezdím. Tak špekuluješ nad vinou a až to budeš mít v cajku, postěžuješ si v diskuzi, že se sere póčo a končí sezona.
Bandit pičo
Vídíš, já zas čemu nerozumim na to se zeptám, jezdim taky a pokud si můžu něco udělat sám doma tak mě to pak víc těší když to fakčí.
Ne asi
luig psal:Palino psal:No a já bych to shrnul:
Bandit pičoVídíš, já zas čemu nerozumim na to se zeptám, jezdim taky a pokud si můžu něco udělat sám doma tak mě to pak víc těší když to fakčí.
líná huba holý neštěstí, že?
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1