Nejsi přihlášen
LosBanditos (Člen) 24.06.2008 13:04:37 Offline |
navigace pro BlackBerry 8800
Zdar,
dostal jsem v práci nový tydlifon a potřeboval bych před dovolenou do něj dostat nějakou navigaci. Procesor to má RIM OS 4.2.1.
Akorát nevím jestli TomTom nebo garmin dělají modul ypodle procesoru a jeho rychlosti. Tenhle telefon na intergovaný GPD modul. Tak pokud někdo bude chtít a mít náladu pomoct tak předem moc díky.
LosBanditos adios !
Re: navigace pro BlackBerry 8800
LosBanditos psal:Zdar,
dostal jsem v práci nový tydlifon a potřeboval bych před dovolenou do něj dostat nějakou navigaci. Procesor to má RIM OS 4.2.1.
Akorát nevím jestli TomTom nebo garmin dělají modul ypodle procesoru a jeho rychlosti. Tenhle telefon na intergovaný GPD modul. Tak pokud někdo bude chtít a mít náladu pomoct tak předem moc díky.
Trochu tě poopravím. RIM OS je operační systém a ne procesor a ten modul je GPS a ne GPD, ale víc ti nepovím. Podívej se do Googlu nebo na stránky tom toma či na stránky RIM OS, zda ti to tomtoma podporuje.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 24.06.2008 14:21:42 Offline |
Pokud to podporuje i TOMTOM, tak bych vzal radsi to. Garmin a pak treba Route66 ma priserny mezery ve vesnicich a mensich mestech. Obcas jim tam neco chybi. U legalne zakoupenyho TOMTOMA se muzes stahovat aktualizace a nabo je vytvaret a umi to i predpoved pocasi a dopravni situaci. Takze kdyz letis po dalnici 180, tak ti to cca 5 - 15 minut predem oznami, ze je tam zacpa a nebo ze tam chcije jako svine. Rozhodne TOMTOM.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
LosBanditos (Člen) 24.06.2008 17:39:36 Offline |
nicola.foxx psal:Pokud to podporuje i TOMTOM, tak bych vzal radsi to. Garmin a pak treba Route66 ma priserny mezery ve vesnicich a mensich mestech. Obcas jim tam neco chybi. U legalne zakoupenyho TOMTOMA se muzes stahovat aktualizace a nabo je vytvaret a umi to i predpoved pocasi a dopravni situaci. Takze kdyz letis po dalnici 180, tak ti to cca 5 - 15 minut predem oznami, ze je tam zacpa a nebo ze tam chcije jako svine. Rozhodne TOMTOM.
díky za rady
LosBanditos adios !
Stránky: 1