Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 24.06.2008 14:36:41 Offline |
Re: dneska Slapy
Terez(k)a psal:pojedete nekdo??
odjezd tak nak kolem 17hod z prahy......nekde bychom dali sraz....nebavi me to resit pres icq s kazdym zvlast....
ps ODVOZ MAM NA 100%
Odjezd 19:00. Sraz OMV na strakonicky. Driv nejezdim, bojim se deniho svetla.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 24.06.2008 14:46:48 Offline |
Terez(k)a psal:misto na sraz pekny, tam me to napadlo taky, ale kdyz jdu z prace ve 4 tak nebudu doma drepet dve hodiny ne?? to muzem dat sraz nekde treba v davli nebo na slapech......
Skoc si nekam zaplavat a kolem ty 19:00 by to mohlo klapnout. Ono bude asi jedno, jestli sedis na Slapech a nebo nekde v Praglu.
nicola.foxx psal:Terez(k)a psal:misto na sraz pekny, tam me to napadlo taky, ale kdyz jdu z prace ve 4 tak nebudu doma drepet dve hodiny ne?? to muzem dat sraz nekde treba v davli nebo na slapech......
Skoc si nekam zaplavat a kolem ty 19:00 by to mohlo klapnout. Ono bude asi jedno, jestli sedis na Slapech a nebo nekde v Praglu.
jj
dyt rikam 19.00-19.30 byste tam tak nak mohli bejt.....mam cas az do pul 9 do rana tak neni problem
nicola.foxx (Člen) 24.06.2008 14:51:22 Offline |
Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:Terez(k)a psal:misto na sraz pekny, tam me to napadlo taky, ale kdyz jdu z prace ve 4 tak nebudu doma drepet dve hodiny ne?? to muzem dat sraz nekde treba v davli nebo na slapech......
jj
dyt rikam 19.00-19.30 byste tam tak nak mohli bejt.....mam cas az do pul 9 do rana tak neni problem
No to vis !! Ani napad. Projedu se pokecam, dam si naky cigarko a nealko pivo a zase frcim smer Zdiby, abych okouknul vodu v bazenku
Progear 650 (Člen) 24.06.2008 15:52:28 Offline |
Terez(k)a psal:v pohode....my pojedem uz nekdy v 5, sjedem k vode, pak dosvistime k pumpe a pak se uvidi....ostatne....ja neridim, tak to neni tak uplne v me rezii....
presne.... jede se v 5... pač je venku hezky, tag prece nebudem sedet ve worku, ne.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Terez(k)a psal:v pohode....my pojedem uz nekdy v 5, sjedem k vode, pak dosvistime k pumpe a pak se uvidi....ostatne....ja neridim, tak to neni tak uplne v me rezii....
presne.... jede se v 5... pač je venku hezky, tag prece nebudem sedet ve worku, ne.....
o jakem worku ty mluvis
nicola.foxx (Člen) 24.06.2008 16:01:56 Offline |
Jen pro presnost. V kolik a kde se tam sejdeme. Ja to tam vzdycky jen prosvistim 40km/h, takze ani netusim kde tam co je.
Progear 650 (Člen) 24.06.2008 16:17:54 Offline |
nicola.foxx psal:Jen pro presnost. V kolik a kde se tam sejdeme. Ja to tam vzdycky jen prosvistim 40km/h, takze ani netusim kde tam co je.
budu na telefonu...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 24.06.2008 16:43:50 Offline |
Progear 650 psal:nicola.foxx psal:Jen pro presnost. V kolik a kde se tam sejdeme. Ja to tam vzdycky jen prosvistim 40km/h, takze ani netusim kde tam co je.
budu na telefonu...
Jak se jmenuje ta hospoda, kde je minisrazik ???
Martin B12 (Člen) 24.06.2008 22:33:00 Offline |
progear:co to vidí oči mé
street triple picco
nicola.foxx (Člen) 24.06.2008 22:34:01 Offline |
Tak jsem tu svoji potvoru dneska polozil. V 70km mi ulitlo preni kolo na nejakym bordelu, po tom co jsem se vyhnul dire a podarilo se mi to celkem ustat. No a v 30 jsem to uz nevycaroval a placnul s ni. Blinkr v pici a trosku podreny, neco mirne praskly a zebra me boli jako svina. Clovek si jede pres den krasne v klidu 190 ze stechovic do Praglu a pak kdyz uz je skoro doma se to takhle posere. Jinak den paradni Jestli ja jsem nereagoval jako
nicola.foxx psal:Tak jsem tu svoji potvoru dneska polozil. V 70km mi ulitlo preni kolo na nejakym bordelu, po tom co jsem se vyhnul dire a podarilo se mi to celkem ustat. No a v 30 jsem to uz nevycaroval a placnul s ni. Blinkr v pici a trosku podreny, neco mirne praskly a zebra me boli jako svina. Clovek si jede pres den krasne v klidu 190 ze stechovic do Praglu a pak kdyz uz je skoro doma se to takhle posere. Jinak den paradni Jestli ja jsem nereagoval jako
ajta krajta.....treba ´doladis aspon i tu promacklou bandu.....ale hlavne ze si celej....
nicola.foxx (Člen) 24.06.2008 23:24:29 Offline |
Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:Tak jsem tu svoji potvoru dneska polozil. V 70km mi ulitlo preni kolo na nejakym bordelu, po tom co jsem se vyhnul dire a podarilo se mi to celkem ustat. No a v 30 jsem to uz nevycaroval a placnul s ni. Blinkr v pici a trosku podreny, neco mirne praskly a zebra me boli jako svina. Clovek si jede pres den krasne v klidu 190 ze stechovic do Praglu a pak kdyz uz je skoro doma se to takhle posere. Jinak den paradni Jestli ja jsem nereagoval jako
ajta krajta.....treba ´doladis aspon i tu promacklou bandu.....ale hlavne ze si celej....
Banda je v poho. Ten dolik mam na pravy strane a ted jsem s tim prasknul na levou Koupit blinkr a nejak zamaskovat ty skrabance.
nicola.foxx psal:Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:Tak jsem tu svoji potvoru dneska polozil. V 70km mi ulitlo preni kolo na nejakym bordelu, po tom co jsem se vyhnul dire a podarilo se mi to celkem ustat. No a v 30 jsem to uz nevycaroval a placnul s ni. Blinkr v pici a trosku podreny, neco mirne praskly a zebra me boli jako svina. Clovek si jede pres den krasne v klidu 190 ze stechovic do Praglu a pak kdyz uz je skoro doma se to takhle posere. Jinak den paradni Jestli ja jsem nereagoval jako
Banda je v poho. Ten dolik mam na pravy strane a ted jsem s tim prasknul na levou Koupit blinkr a nejak zamaskovat ty skrabance.
Tak hlavně že jsi v poho ty !!!!! si povidal něco o nějakých 140 ne ???
Traktor patří na pole !!!
nicola.foxx (Člen) 25.06.2008 08:26:37 Offline |
Bandit psal:nicola.foxx psal:Terez(k)a psal:
ajta krajta.....treba ´doladis aspon i tu promacklou bandu.....ale hlavne ze si celej....Banda je v poho. Ten dolik mam na pravy strane a ted jsem s tim prasknul na levou Koupit blinkr a nejak zamaskovat ty skrabance.
Tak hlavně že jsi v poho ty !!!!! si povidal něco o nějakých 140 ne ???
No jestli myslis kolem Vltavy, tak to jsem prehanel. Jestli jsem tam mel 100, tak to byl hodne
Bandit psal:Ondráš psal:2 nicola.foxx: Že je Progear pilu...
¨
Oba jeli jak kdyby někam pospíchali .... já jel 180 a pořád mi ujížděli
to bylo cestovni tempo....ja spis nepochopila to predjizdeni pred Mrázovkou....sem cekala kdy se srazite....asi sem zvykla na progearovu pilu (cituji Ondráše) a ne na to vase placani jinak super, ale dve hodiny v mokrejch plavkach
nicola.foxx (Člen) 25.06.2008 08:43:52 Offline |
Ondráš psal:2 nicola.foxx: Že je Progear pilu...
Kdybych o Progearovi tvrdil, ze jezdi pilu, tak bych byl peknej parchant. Jelo se hlavne po rovine a jeste mel ukecanej batuzek. A fakt bysme to nemeli prehanet s tema udajema o rychlosti. Realna hodnota sedi tomu co tu piseme, ale bez ty jednicky na zacatku.
Vyhlaska zni preci jasne ne !!!!!!
Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:Ondráš psal:2 nicola.foxx: Že je Progear pilu...
Kdybych o Progearovi tvrdil, ze jezdi pilu, tak bych byl peknej parchant. Jelo se hlavne po rovine a jeste mel ukecanej batuzek. A fakt.....
co tim myslis???
nicola.foxx (Člen) 25.06.2008 08:55:11 Offline |
Terez(k)a psal:jinak....dneska jedem zas kolem 6-pul 7 sme na slapech....kolem pul 8 odjezd....
Dneska nemuzu, pac opravuji aspon ten blinkr a pak taky mame mit nejakou navstevu. A stejne to vypada, ze bude chcat. Nekam si zalezu a budu si ofoukavat zebra jako kocourek
nicola.foxx psal:Terez(k)a psal:jinak....dneska jedem zas kolem 6-pul 7 sme na slapech....kolem pul 8 odjezd....
Dneska nemuzu, pac opravuji aspon ten blinkr a pak taky mame mit nejakou navstevu. A stejne to vypada, ze bude chcat. Nekam si zalezu a budu si ofoukavat zebra jako kocourek
kocouri si bolistky olizujou ne?? to by me zajmalo jak to dokazes
nicola.foxx (Člen) 25.06.2008 09:52:30 Offline |
Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:Terez(k)a psal:jinak....dneska jedem zas kolem 6-pul 7 sme na slapech....kolem pul 8 odjezd....
kocouri si bolistky olizujou ne?? to by me zajmalo jak to dokazes
No prave, ze si ty zebra neoliznu, tak si na ne budu aspon foukat. Leda, ze bych si je namazal pastikou a muze mi je lizat pes
nicola.foxx psal:Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:
Dneska nemuzu, pac opravuji aspon ten blinkr a pak taky mame mit nejakou navstevu. A stejne to vypada, ze bude chcat. Nekam si zalezu a budu si ofoukavat zebra jako kocourekkocouri si bolistky olizujou ne?? to by me zajmalo jak to dokazes
No prave, ze si ty zebra neoliznu, tak si na ne budu aspon foukat. Leda, ze bych si je namazal pastikou a muze mi je lizat pes
tak je nemaz moc at si te ensplete s veceri a nezakousne se
nicola.foxx (Člen) 25.06.2008 10:55:05 Offline |
Terez(k)a psal:nicola.foxx psal:Terez(k)a psal:
kocouri si bolistky olizujou ne?? to by me zajmalo jak to dokazesNo prave, ze si ty zebra neoliznu, tak si na ne budu aspon foukat. Leda, ze bych si je namazal pastikou a muze mi je lizat pes
tak je nemaz moc at si te ensplete s veceri a nezakousne se
Ja ji duveruju. To mi driv vylize kuzi az na kost, nez do me kousne. Je to normalni fena mazlici.
Terez(k)a psal:jinak....dneska jedem zas kolem 6-pul 7 sme na slapech....kolem pul 8 odjezd....
Na 80 % jedu a na 83% s baťůžkem !!!! vyrazíme kolem 6 od nás a cca 45 - 7 jsme tam !!! Doufám že se dneska konečně vykoupeme
nicola.foxx (Člen) 25.06.2008 19:24:22 Offline |
Tak jak jsete dopadly?? Co destik? Ve Zdibech padal slejvak jako svina a dokonce i kroupy. Tfuj tajKSl. Jeste, ze jsem stihnul vymenit ten blinkr, pac bych se na to uz pak asi vykaslal a musel bych to delat jindy.
nicola.foxx psal:Tak jak jsete dopadly?? Co destik? Ve Zdibech padal slejvak jako svina a dokonce i kroupy. Tfuj tajKSl. Jeste, ze jsem stihnul vymenit ten blinkr, pac bych se na to uz pak asi vykaslal a musel bych to delat jindy.
No já zechcal jak svině ... fakt super svezeníčko
Progear 650 (Člen) 25.06.2008 21:41:47 Offline |
Já to přečkal na benzince..... jet na slicku by nebylo to pravý....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2008 07:21:09 Offline |
to je blbost...ja na něm jel z masovky a v pohodě.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2008 08:37:33 Offline |
Terez(k)a psal:K.a.s.y.m. psal:to je blbost...ja na něm jel z masovky a v pohodě.
jenze po cem ty jezdis.....to uz pripominalo gumu jen tvarem
Ale kušuj...nevíš o čem mluvíš. to ještě měla vzorek jak nová.
K.a.s.y.m. psal:Terez(k)a psal:K.a.s.y.m. psal:to je blbost...ja na něm jel z masovky a v pohodě.
jenze po cem ty jezdis.....to uz pripominalo gumu jen tvarem
Ale kušuj...nevíš o čem mluvíš. to ještě měla vzorek jak nová.
Jen na krajích byly žmolky...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2008 08:44:57 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Terez(k)a psal:
jenze po cem ty jezdis.....to uz pripominalo gumu jen tvaremAle kušuj...nevíš o čem mluvíš. to ještě měla vzorek jak nová.
Jen na krajích byly žmolky...
ale ne odemně...holt 180 na úzkým ráfku.snad bude v pondělí nějaká 160.
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:
Ale kušuj...nevíš o čem mluvíš. to ještě měla vzorek jak nová.Jen na krajích byly žmolky...
ale ne odemně...holt 180 na úzkým ráfku.snad bude v pondělí nějaká 160.
rekni si honzovi.....da ti toho slika az ho uzna za dojetyho ty na tom litr este das
Progear 650 (Člen) 26.06.2008 09:11:46 Offline |
Ondráš psal:Terez(k)a psal:rekni si honzovi.....da ti toho slika az ho uzna za dojetyho ty na tom litr este das
Hale... ten byl dojetej už když jsme ho brali...
povídačky....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2008 09:18:30 Offline |
to Terka:nebude třeba...včera jsem přivez předek s asi 8mm materiálu za 500,- a zadní by měla příjit během tohohle nebo příštího týdne úplně nová tak nebude třeba.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2008 09:26:08 Offline |
nebude.Potřebuju puk na zadek kvůli dovolený...na sosnovou si schovám něco měkčího
Stránky: 1