Nejsi přihlášen
Monty Jack (Člen) 27.06.2008 08:31:50 Offline |
28.6 - 29.6 Automotodrom Brno
Chystáte se někdo na čumendu, nebo snad pojezdit ?
http://www.automotodrombrno.cz/go/main. … mp;langid=
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen) 29.06.2008 10:00:57 Offline |
Re: 28.6 - 29.6 Automotodrom Brno
Budu na C-čku. Pozn. znamení triko
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack (Člen) 30.06.2008 01:05:07 Offline |
Celej den od 12 hodin na silnici nad C tribunou cca 20m od stánku s klobásou modrá B6 10m od ní dolů po svahu já a má drahá polovička na dece.
Pokud jsi byl až odpoledne po třetí hodině, je možný, že jsem byl zrovna v boxech a u cílovky na tribuně.
Jinak to byl neskutečnej mazec. Asi se tam půjdu kouknout i na SBK.
Monty Jack psal:Celej den od 12 hodin na silnici nad C tribunou cca 20m od stánku s klobásou modrá B6 10m od ní dolů po svahu já a má drahá polovička na dece.
Pokud jsi byl až odpoledne po třetí hodině, je možný, že jsem byl zrovna v boxech a u cílovky na tribuně.
Jinak to byl neskutečnej mazec. Asi se tam půjdu kouknout i na SBK.
jj, byl jsem až závod 1000
mazec
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
...tak si dobře zapamatujte tohohle špunta třináctiletýho; přijel, viděl, zvítězil - zděšení pro všechny tím jak vysekal pětadvacetiletý borce, skoro nikdo ho tady nezná, jezdí ve španělsku (teda jezdí tam jezdit, ve škole je tady za rohem)
...po minibajcích zkouší první sezonu čmeláky, těšte se ...patnáctiletej vítěz gp z čech ??? ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1