Nejsi přihlášen
Nazareth na Šumavě v sobotu 28.6.
Kuwa je toto možné?
http://www.blesk.cz/clanek/92588/nazare … zince.html
Re: Nazareth na Šumavě v sobotu 28.6.
akce velikanská škoda že mi včera chytla taková patalie jenom sem a bylo mi hodně mizerně jinak bych tam byl mam to na tu pumpu tak 25 km pry bylo prodáno na 6000 listků v předprodeji náklady majitele pumpy prý byli myslím tim na to oploceni a zařízeni světla atd 1 500 000 a kolik bere taková kapela nevim k tomu ještě to turbo v patek sem se tam byl podívat na tu připravu a bylo skoro k neuvěření že by tam tak velkej koncert mohl byt ani nejací kluci mi tam nevěřili dokať se neptali opravdovích pořadatelů myslim že to není poslední akce na téhle pumpě a že tam zahrajou i jiní kapaciti pak dam vědít
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Re: Nazareth na Šumavě v sobotu 28.6.
Tak že jsem to viděl na vlastní bulvy a řikám že to byl fakt pořádnej rockovej nářez. Turbo bylo jako předskokan taky dobrý, ale to co přišlo potom v podobě Nazareth to se musí vidět. No prostě neskutečnej mazec. Na turbo v kotli před pódiem každej pracky hore, publikum správně naladěný, ale jak se přezbrojila aparatura a staříci do doho řízli, tak všichni zůstali s údivem stát a trvalo pár minut než se vzpamatovali. Údajně se prodalo v předprodeji 2.500 vstupenek a dalších 1500 bylo ten den k prodeji. Organizace na 1. Dostatek místa na parkování, cajti řídili dopravu, nahoře vrtulník, na vstupu detektory kovu ani s deštníkem tam nikoho nepustili, několik stánků s občerstvením, jídlo, chem. toalety a pro jistotu záchranka. Nevim jestli vše vyprodali, ale místa tam bylo ještě hafo.
Stránky: 1