Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Nazareth na Šumavě v sobotu 28.6.

Pajk (Člen)
28.06.2008 14:15:25

Nazareth na Šumavě v sobotu 28.6.

Ondráš (Člen)
28.06.2008 16:44:17

Re: Nazareth na Šumavě v sobotu 28.6.

Kurva!
Škoda, že večer nemůžu...

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
fifa b 12 (Člen)
29.06.2008 16:13:11

akce  velikanská  škoda že mi včera chytla taková  patalie  jenom sem sicksicksick a bylo mi  hodně mizerně  jinak bych tam byl  mam to na tu pumpu tak  25 km  pry bylo prodáno  na 6000 listků v předprodeji    náklady majitele pumpy prý byli   myslím tim na  to oploceni a zařízeni světla atd 1 500 000 a  kolik bere taková kapela  nevim  k tomu ještě to turbo  v patek sem se tam byl podívat  na tu připravu a bylo skoro k neuvěření  že by tam  tak velkej koncert  mohl byt ani  nejací  kluci mi tam nevěřili dokať se neptali opravdovích pořadatelů    good  myslim že to není poslední akce na téhle pumpě a že tam  zahrajou  i  jiní  kapaciti pak dam vědítgood

když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw  gs
Pajk (Člen)
30.06.2008 18:16:32

Tak že jsem to viděl na vlastní bulvy a řikám že to byl fakt pořádnej rockovej nářez. Turbo bylo jako předskokan taky dobrý, ale to co přišlo potom v podobě Nazareth to se musí vidět. No prostě neskutečnej mazec.good Na turbo v kotli před pódiem každej pracky hore, publikum správně naladěný, ale jak se přezbrojila aparatura a staříci do doho řízli, tak všichni zůstali s údivem stát a trvalo pár minut než se vzpamatovali. Údajně se prodalo v předprodeji 2.500 vstupenek a dalších 1500 bylo ten den k prodeji. Organizace na 1. Dostatek místa na parkování, cajti řídili dopravu, nahoře vrtulník, na vstupu detektory kovu ani s deštníkem tam nikoho nepustili, několik stánků s občerstvenímbeerwine, jídlo, chem. toalety a pro jistotu záchranka. Nevim jestli vše vyprodali, ale místa tam bylo ještě hafo.

Michal Dk (Člen)
30.06.2008 18:44:25

Škoda že tak pozdě.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS