Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » To mi vrtá hlavou....

barynek (Člen)
29.06.2008 20:42:42

To mi vrtá hlavou....

Tak pročítam tady náš pussybazar a koukám, že někdo prodává fungl novou 650ku, najeto 5000km, cca. A říkam si - proč to kua dělaj, že koupí motyku a pak ji hned ženou z baráku? Že by je přestala bavit? Nebo neví co s penězma??headshakeidontknow  Narození např. potomka není v tomhle směru asi ten důvod nebo barák, to by si ji přeci dotyčnej ani nekoupil, ne?idontknow
Jen se ptám, páč nemám co dělat a přemejšlim nad pussyvinama ale i tak, kdo mi rozumně odpoví má u mě na dalším pussy srazu pivkogood

PS: pro rejpaly zdůrazňuju ROZUMNĚbigsmile

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
29.06.2008 20:45:59

Re: To mi vrtá hlavou....

barynek psal:

Tak pročítam tady náš pussybazar a koukám, že někdo prodává fungl novou 650ku, najeto 5000km, cca. A říkam si - proč to kua dělaj, že koupí motyku a pak ji hned ženou z baráku? Že by je přestala bavit? Nebo neví co s penězma??headshakeidontknow  Narození např. potomka není v tomhle směru asi ten důvod nebo barák, to by si ji přeci dotyčnej ani nekoupil, ne?idontknow
Jen se ptám, páč nemám co dělat a přemejšlim nad pussyvinama ale i tak, kdo mi rozumně odpoví má u mě na dalším pussy srazu pivkogood

Takže diplomku už si dopsal, jo?

Myslím, že od toho třeba čekal něco jiného, nebo ji koupil tajně a manželka mu to "rozmluvila" a půjde do silnější. bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
mi (Člen)
29.06.2008 21:17:38

to je jasný proč né smile1

svět je cirkusovej stan
nety (Člen)
29.06.2008 21:27:08

BARYNKU, STUDENT, KTERÝ MYSLÍ, JE PRO STUDIUM EFEKTIVNĚ ZTRACEN bigsmile

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
barynek (Člen)
29.06.2008 22:23:43

Ondráš psal:
barynek psal:

Takže diplomku už si dopsal, jo?

Myslím, že od toho třeba čekal něco jiného, nebo ji koupil tajně a manželka mu to "rozmluvila" a půjde do silnější. bigsmile

Ondrášku, kde žiješ? Jistě že nebigsmile ale pracuju na tom zbývá už jen praktická část, skorogood

Bandit 4EVER!!!
barynek (Člen)
29.06.2008 22:24:50

nety psal:

BARYNKU, STUDENT, KTERÝ MYSLÍ, JE PRO STUDIUM EFEKTIVNĚ ZTRACEN bigsmile

já jsem spíš ZAtracenbigsmile, ale dělám co můžu nosmile1 Kdy budeš doma? Někdy kolem 18.7. bych tam měl v těch krajích bejt, co tomu dát malinko za uší?evil

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
29.06.2008 22:34:23

barynek psal:

Ondrášku, kde žiješ? Jistě že nebigsmile ale pracuju na tom zbývá už jen praktická část, skorogood

Já jen, že už přemejšlíš nad takovejma pussy.smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
barynek (Člen)
30.06.2008 09:43:23

Ondráš psal:
barynek psal:

Já jen, že už přemejšlíš nad takovejma pussy.smile1

Nemůžu pořád jen winebeerwine, musim se občas zabývat i trénováním mozkubigsmile
brzo to skončí a pak nebude na pussyviny časbigsmile

Bandit 4EVER!!!
Michal Dk (Člen)
30.06.2008 10:45:00

Vrtá hlavou ? Nech to koňoj ten ji má větší.goodbigsmile

barynek (Člen)
30.06.2008 17:30:41

Michal Dk psal:

Vrtá hlavou ? Nech to koňoj ten ji má větší.goodbigsmile

hlásíš se dobropvolně?bigsmilebigsmileredface

Bandit 4EVER!!!
Michal Dk (Člen)
30.06.2008 18:36:18

Hele já jsem ještě za komančů koupil sjezdovky Elany a to bylo něco nový 3200Kč, vod chlapíka kterej na nich stál dvakrát za 800Kč že mu nezatáčejbigsmile.Byly jako nový on měl doma už funglovky Atomic stejná koncepce dýlka a chrochtal blahem.Nevěděl co s prachama.Borec třeba koupil Bandita a kámoši maj v ulici supersporty tak nechce bejt pozadu a jestli ztratí 20,40 klacků chuj s tím.good

Michal Dk (Člen)
30.06.2008 18:40:54

Jo ještě jsem zapoměl je to rozumný?Já jen kvůli tý tvý poslední větě v úvodu příspěvku.bigsmilebigsmile

barynek (Člen)
30.06.2008 23:22:57

Michal Dk psal:

Jo ještě jsem zapoměl je to rozumný?Já jen kvůli tý tvý poslední větě v úvodu příspěvku.bigsmilebigsmile

no, rozumný mi to nepřipadá (ne to vysvětlení, ale to chování že si musí mastit ego něčím jiným když to maj kamarádi), ael když ses taky hezky rozepsal tak ti to snad i odpustimbigsmile

Bandit 4EVER!!!
nety (Člen)
01.07.2008 05:48:28

No Barynku 18. tu ještě sem, 19. frr do Řecka.bigsmile

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
barynek (Člen)
01.07.2008 08:15:16

nety psal:

No Barynku 18. tu ještě sem, 19. frr do Řecka.bigsmile

tak to se na mě asi den předem nebo dva dokonale vyass, což?smile1idontknow

Bandit 4EVER!!!
Michal Dk (Člen)
01.07.2008 11:36:17

barynek psal:
Michal Dk psal:

no, rozumný mi to nepřipadá (ne to vysvětlení, ale to chování že si musí mastit ego něčím jiným když to maj kamarádi), ael když ses taky hezky rozepsal tak ti to snad i odpustimbigsmile

Chápu žes musel říct že to není rozumný pivo je pivobigsmile

barynek (Člen)
01.07.2008 16:14:39

Michal Dk psal:
barynek psal:
Michal Dk psal:

Chápu žes musel říct že to není rozumný pivo je pivobigsmile

panáček na to jde od lesasmile1 Tož to já tě na to jednu pozvu, když jsi mi to takhle hezky vysvětlilgood

Bandit 4EVER!!!
Michal Dk (Člen)
01.07.2008 16:31:59

Množstí taky dojednáno beru goodbigsmilebigsmile

barynek (Člen)
01.07.2008 18:11:50

Michal Dk psal:

Množstí taky dojednáno beru goodbigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!

Board footer