Nejsi přihlášen
Barva na válece
Zdravím všechny příznivce banditů. Měl bych dotaz na Osirise. Dostal jsem totiž na něj tip od Baltazara z fora BMWGS.CZ mám R 1200 GS a sháním nějakou stříbrnou horkuvzdornou barvu a kit na hlavy válců. Mám je docela škráblé, přeci jen my gs-áři trochu víc padáme a u nás na foru mi nicko není schopen odpovědět. Slyšel jsem, že s tím máš Osirisi zkušeností, díky moc za radu a hodně bezpečných kilometrů
Re: Barva na válece
...kdybys potřeboval med, tak to jó, to je jiná ;)
...píšeš na válce (na víka by stačila klasika), tmel může bejt málo (do 80 °C), zalep to tekutým kovem a stříbrnou použij tepluodolnou buď do 650 °C se silikonem nebo do 800 °C s hliníkem, může bejt problém ji vytvrdit, potřebuje zahřát na 160 °C; jestli máš na tý polomrdce menší hic (do 100 °C), tak zvol metlu a navrch lak na motory;
ps: a prej se ty vaše werky rozeserou maximálně jenom jako že jim dojde benzín jo? čili doleješ a jedeš, je to pravda ? :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
bogas psal:tak to ani náhodou, každý moto má svý mouchy. Jen se podívej do bmwgs, je tam v sekci technický problémy na 300 dotazů, Ale udělat na ní 100 000km není problém
Si přečti technickou tady...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
bogas psal:tak to ani náhodou, každý moto má svý mouchy. Jen se podívej do bmwgs, je tam v sekci technický problémy na 300 dotazů, Ale udělat na ní 100 000km není problém
...stotyšonc???? ...to je Bandaska akorát dobře zajetá ...to sem myslel, že ty germáncký werky vydržej víc
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Banditatom (Člen) 01.07.2008 14:44:02 Offline |
když jsme tady u těch barev osi poraď plosím jaké je číslo barvy motoru B6 r.v 95 číbrná kuju
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 01.07.2008 14:47:15 Offline |
ross psal:Banditatom psal:když jsme tady u těch barev osi poraď plosím jaké je číslo barvy motoru B6 r.v 95 číbrná kuju
ta už se nedělá
byla totiž hnusná jak noc
voe
Banditatom (Člen) 01.07.2008 20:18:39 Offline |
osiris psal:...originál neznám, neuvádí se, ale několika jsem dával chrysler xs5 (b6 novej model vzduch)
klaním se o velký sáhybe
Stránky: 1