Nejsi přihlášen
suzu-loser (Nový člen) 29.06.2008 09:06:09 Offline |
Kvalitni servis Morava (Olomouc, Brno apod.)
Cau Bandouri,
prave prozivam nejhorsi obdobi sveho moto zivota. Ujel sem ve 30/40 km/h na sterku (ja ). B. je poskrabanej, ale tahne doleva a dostavam razy do riditek. Mozna ram, mozna vidlice, kazdopadne bych to videl, ze sem dojezdil
Muzete mi prosim poradit nekoho dobryho na Morave (olomouc, Brno apod.) kdo by se mi na to podival a potvrdil mi, ze veskery uspory sou diky skolacke chybe (a blbosti tech zmrdu a co se staraji o silnice) behem vteriny v tahu? Nasel jsem jedine v Brne www.suzuki-humoto.com/
Dik moc a verte, ze ani jizda hlavou obcas neni vsechno. Smula nechodi po horach..
Re: Kvalitni servis Morava (Olomouc, Brno apod.)
Pošli mi fotky nebo zavolej, tomu je
Rozhodit,přerovnat předek,pár drbek na laku a hotovo
Rámu nic při sklouznutí nebude,to by muselo jít panna/orel..
Možná bych ti to udělal,je léto nudím se,tohle je jen rozebrat,rozvést,svést,složit
God Save The Queen!
suzu-loser (Nový člen) 29.06.2008 15:54:38 Offline |
Pokud mi to vyjde, vecer zavolam, moc dik
Tywe .... a ja resil, ze budu jezdit na servis k Cechovi do Slusovic. Cece Kelly, neseridis mi motor? Hlavne teda karburatory. Prachy bychom samozrejme nejak poresili. No a casem vymenit retez a pancerovy hadice by se mi libily )
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
kryskak psal:Tywe .... a ja resil, ze budu jezdit na servis k Cechovi do Slusovic. Cece Kelly, neseridis mi motor? Hlavne teda karburatory. Prachy bychom samozrejme nejak poresili. No a casem vymenit retez a pancerovy hadice by se mi libily )
Jen tak dál a zkončí se mu těch obligátních 400 kolem komína bo po těch všech fuškach se mu už nebude chtít
Kelly01 psal:Rozebírám,rozvážím,svážím,kompletuji,leštím,předáváme šťastnému majiteli který většinou přes slzy štěstí nevidí
pohádka s dobrým koncem
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Kelly01 psal:Rozebírám,rozvážím,svážím,kompletuji,leštím,předáváme šťastnému majiteli který většinou přes slzy štěstí nevidí
Hlavně že to nejsou slzy zoufalství, jak u značkového servisu, kde člověk nevěří svým očím co všechno dokázali zkurvit a kolik si za to bez hanby řeknou zaplatit.
harris psal:suzu-loser psal:Cau Bandouri,
prave prozivam nejhorsi obdobi sveho moto zivota. Ujel sem ve 30/40 km/h na sterku (ja ). B. je poskrabanej, ale tahne doleva a dostavam razy do riditek. Mozna ram, mozna vidlice, kazdopadne bych to videl, ze sem dojezdil
Muzete mi prosim poradit nekoho dobryho na Morave (olomouc, Brno apod.) kdo by se mi na to podival a potvrdil mi, ze veskery uspory sou diky skolacke chybe (a blbosti tech zmrdu a co se staraji o silnice) behem vteriny v tahu? Nasel jsem jedine v Brne www.suzuki-humoto.com/
Dik moc a verte, ze ani jizda hlavou obcas neni vsechno. Smula nechodi po horach..
druhý pokus zkus se domluvit v Ateru v Přerově
změna je život... měním čtyři za dva
harris psal:harris psal:suzu-loser psal:Cau Bandouri,
Dik moc a verte, ze ani jizda hlavou obcas neni vsechno. Smula nechodi po horach..druhý pokus zkus se domluvit v Ateru v Přerově
no tak tam bych nic nedal uz kvuli tomu jejich debilnimu pristupu lepsi je arnost z tovacova
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:harris psal:harris psal:
druhý pokus zkus se domluvit v Ateru v Přerově
no tak tam bych nic nedal uz kvuli tomu jejich debilnimu pristupu lepsi je arnost z tovacova
tak to dávej k Arnoštovi, já osobně mám s Asterem velice dobry zkušenosti
změna je život... měním čtyři za dva
Aster je Aster,Arnošt je Arnošt
Dělám u Arnošta 12 let,kupuji v Asteru..
Ovšem dělám jen ventily,podtlaky a rovnání předku-to ti Aster neudělá,vše ostatní si udělám sám..
Arnošt je precizní,ale je třeba počítat např. u opravy motoru(pokud nejsi opravdu!!! dlouholetý zákazník) i několik měsíců neb čekatelů
trvající na jeho práci je hodně
Ale běžný věci a výměnu celků ti udělá i Aster-tady to je ovšem o penězích,neb ti tam nebudou bastlit repliky a opravovat poškozené díly které autorizák opravovat nesmí...
God Save The Queen!
harris psal:tak pokud to je jen o výměně, a je trošku zručnej, tak asi nemá smysl aby sháněl nějakej servis, taky jsem si dával motku do kupy sám, po prvním crashi.
to ja jsem si taky daval motorku po craschi dohromady sam ale ohly vidle srovnat neumim ale arnost jo a je to do tydne za par penez
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1