Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 30.06.2008 20:20:22 Offline |
Re: SVÁTEK ŠÁRKA
vše nej Šári....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Šárka psal:barynek psal:osiris psal:barynkoj: sharis je ale zuzka
a kurva
mno, zase za blbce, jdu si pro hadrto je v pohodě nejsi jedinej koho to zpletlo
Hmm, s těmi přezdívkami je to opravdu někdy těžké....třeba u mně si lidé hned myslí, že dost piji a to mě neznají
Lihy psal:Šárka psal:barynek psal:
a kurva
Hmm, s těmi přezdívkami je to opravdu někdy těžké....třeba u mně si lidé hned myslí, že dost piji a to mě neznají
mas pravdu kdyby te znali tak si to nemysli tak to vedi
a kurva
...blbý je, že já tě znám a myslim si to taky
...jo a Šárce fše ney
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:filousoj: jak sis ho woe spratka vychoval, takovej je
...dyš jeho uhlídat je těšký, vot tý doby, co začal dostávat domácí vjezení, chodí babičce do spižírny na Frankofku, to aby byl chudák fotr furt jag policajt ...aspoň že vot tý doby, co má Sharis alijas Zuzku alijas Andreju uš přestal chodit za tema holkama studenejma do sklepa
Filous psal:osiris psal:filousoj: jak sis ho woe spratka vychoval, takovej je
...dyš jeho uhlídat je těšký, vot tý doby, co začal dostávat domácí vjezení, chodí babičce do spižírny na Frankofku, to aby byl chudák fotr furt jag policajt ...aspoň že vot tý doby, co má Sharis alijas Zuzku alijas Andreju uš přestal chodit za tema holkama studenejma do sklepa
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Filous psal:osiris psal:filousoj: jak sis ho woe spratka vychoval, takovej je
radsi to nebudu komentovat
sharis psal:Filous psal:osiris psal:filousoj: jak sis ho woe spratka vychoval, takovej je
radsi to nebudu komentovat
...no eště aby
a kurva
No, právě že znají....
Autobus je taky Suzuki... .
Filous psal:sharis psal:Filous psal:
...dyš jeho uhlídat je těšký, vot tý doby, co začal dostávat domácí vjezení, chodí babičce do spižírny na Frankofku, to aby byl chudák fotr furt jag policajt ...aspoň že vot tý doby, co má Sharis alijas Zuzku alijas Andreju uš přestal chodit za tema holkama studenejma do skleparadsi to nebudu komentovat
no mohla bych,ale myslim ze by mi to stejne nijak nepomohlo takze radsi mlcim a jen koukam
...no eště aby
Děkuji Vám, bývalí kamarádi, za to že ste mě podpořili v těžkém životním období
Filous: Ty vogo s těma "alias" sem něco chtěl napsat v předchozím příspěvku, ale pak sem si to raději rozmyslel a ty si mě uplně uvedl do schízy, že sem to fakt napsal
Lihy psal:Děkuji Vám, bývalí kamarádi, za to že ste mě podpořili v těžkém životním období
Filous: Ty vogo s těma "alias" sem něco chtěl napsat v předchozím příspěvku, ale pak sem si to raději rozmyslel a ty si mě uplně uvedl do schízy, že sem to fakt napsal
ale vzdyt jsou na tebe vsichni hodni
sharis psal:Lihy psal:Děkuji Vám, bývalí kamarádi, za to že ste mě podpořili v těžkém životním období
Filous: Ty vogo s těma "alias" sem něco chtěl napsat v předchozím příspěvku, ale pak sem si to raději rozmyslel a ty si mě uplně uvedl do schízy, že sem to fakt napsalale vzdyt jsou na tebe vsichni hodni
ty si taky hodná?
Lihy psal:sharis psal:Lihy psal:Děkuji Vám, bývalí kamarádi, za to že ste mě podpořili v těžkém životním období
Filous: Ty vogo s těma "alias" sem něco chtěl napsat v předchozím příspěvku, ale pak sem si to raději rozmyslel a ty si mě uplně uvedl do schízy, že sem to fakt napsalale vzdyt jsou na tebe vsichni hodni
ja jsem ta nejhodnejsi ... nebo o tom pochybujes ?
ty si taky hodná?
sharis psal:barynek psal:Markus psal:Vše nej nej Šarko...(exceptional carp )
Jj, Sharis, vše NEJ!!!
PS: Markus, změň si avatar (obrázek) jsem tu dýl a máš ho ouplně stejnej, tak yb nedošlo k nějaký ošklivý záměně díkale jinak dekuju
beztak je to tvoje chyba, když jsme se představovali tak si řekla, že jsi sharis no a to mi zůstalo v hlavě, jako že jsi Šárka, takže jsem z toho uplně venku
Bandit 4EVER!!!
sharis psal:Lihy psal:sharis psal:
ale vzdyt jsou na tebe vsichni hodnija jsem ta nejhodnejsi ... nebo o tom pochybujes ?
ty si taky hodná?
Tak to rád slyšim, už sem se bál, že budu muset dneska mejt nádobí já, ale když si ta nejhodnější.....
barynek psal:sharis psal:barynek psal:
Jj, Sharis, vše NEJ!!!
PS: Markus, změň si avatar (obrázek) jsem tu dýl a máš ho ouplně stejnej, tak yb nedošlo k nějaký ošklivý záměně díkale jinak dekuju
beztak je to tvoje chyba, když jsme se představovali tak si řekla, že jsi sharis no a to mi zůstalo v hlavě, jako že jsi Šárka, takže jsem z toho uplně venku
ja se jinak nez Sharis nepredstavuju to bude asi tim ale venku z toho nejsi bo jsi se neptal jak se jmenuju
a at ti v hlave zustane Sharis,ale ne Sarka
Lihy psal:sharis psal:Lihy psal:
ja jsem ta nejhodnejsi ... nebo o tom pochybujes ?
ty si taky hodná?Tak to rád slyšim, už sem se bál, že budu muset dneska mejt nádobí já, ale když si ta nejhodnější.....
sakra njn co mam delat ... neee dneska to udelam dobrovolne,bo v praci uz od 11 jen sedim a cumim do PC a zitra nikam nejdu premyslim o tom ze uz bych sla doma,ale asi tu budu muset jeste chvilku vydzet sedet
sharis psal:barynek psal:2 sharis - no dobře no, příště se radši budu ptát jenom na křestní
no tak ted uz to vis tak se ptat nebudes a ja si stejne na jmeno moc nehraju
...no bodejť, jeden muj známej dycky řikal:"dej mi velkou zelenou a řikej mi jag chceš"
Filous psal:sharis psal:barynek psal:2 sharis - no dobře no, příště se radši budu ptát jenom na křestní
no tak ted uz to vis tak se ptat nebudes a ja si stejne na jmeno moc nehraju
...no bodejť, jeden muj známej dycky řikal:"dej mi velkou zelenou a řikej mi jag chceš"
na zelenou slyším taky, ale tady jede hlavně rum, tak abych s tou zelenou nezustal sám
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1