Nejsi přihlášen
Re: Snímač rychlosti
timimares psal:No ja vim ale ja dávám na rok 98 budiky z roku 2001!!!Proto ted potrebuju vedet kde ma bandit z roku 2001 snimac rychlosti!!!Vsechno uz mam zapojeny jenom tohle jeste nevim jak udelat!!
ses tatar?
starej model ma analogovej tachec a novej ma elektronickej,takze to tam proste nedas!
Second Class Citizen
1130 Café Racer
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Mel jsem B6 starouse s novejma budikama a slo to.Bylo to predelany kdyz uz jsem to koupil Byl tam snimac podobnej jako na kole ale ten co jsem to od nej kupoval tam mel spoustu vychytavek tak nevim jak to tam bylo.
modra je dobra
No to by me zajimalo jak je to s moznosti sehnat budiky na stareho bandita. Snazim se nejaky sehnat uz pulroku a bezvysledne :-/ To je snad uplne nemozny. Kdybyste nekdo o nejakych vedel tak me dejte pls vedet
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Gumish psal:No to by me zajimalo jak je to s moznosti sehnat budiky na stareho bandita. Snazim se nejaky sehnat uz pulroku a bezvysledne :-/ To je snad uplne nemozny. Kdybyste nekdo o nejakych vedel tak me dejte pls vedet
Ono je ti těžký poradit, když podle registrace neni ani poznat co máš za bandasku
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1