Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Spatny parkovani - osoba me blizka?

richie (Člen)
02.07.2008 08:27:36

Spatny parkovani - osoba me blizka?

Tak me neska malem odtahli auto od baraku, bylo tam blokovy cisteni a uz me malem nakldal koren na korbu, kdyz sem odjel, ale prej uz sem nafocenej..... to se da uhrat na osobu me blizkou ze jo? ... jinak nemusi bejt nahodou znacka o blokovym cisteni na ulici 14 dni dopredu... ji tam dali tak pred 4ma dnama...

Gruene Hoelle und volle Beschleunigung :-)
Monty Jack (Člen)
02.07.2008 12:17:56

Re: Spatny parkovani - osoba me blizka?

Dneska jsem tam byl.
Žádná osoba blízká. Když už tak je potřeba odepřít podat vysvětlení na základě odst.3 parag. 11 zák. 533/1991 Sb. v případě že jde o MP. a ods.3 parg. 12 zák. 283/1991 u PČR. Neříkej ani žes neřídíl, ani že řídila osoba blízká. Jenom tohle.
Mimochodem schválně jsem čekal, jestli mě o téhle možnosti odepření poučí, jak jim zákon ukládá, ani ass.
První otázka: Co nám nesete? Druhá otázka: Tak kdo to zaparkoval.
Tak se jí ptám, jestli je normální chtít dodržovat zákony po nás, když je sami nedodržují.
Sepsáno, vzal jsem kopii protokolu a uvidíme.smokin

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Honza-B6 (Člen)
02.07.2008 13:20:34

richie psal:

Tak me neska malem odtahli auto od baraku, bylo tam blokovy cisteni a uz me malem nakldal koren na korbu, kdyz sem odjel, ale prej uz sem nafocenej..... to se da uhrat na osobu me blizkou ze jo? ... jinak nemusi bejt nahodou znacka o blokovym cisteni na ulici 14 dni dopredu... ji tam dali tak pred 4ma dnama...

Protože to plánuju téměř po celé praze, tak ti můžu říct, že značky při blokovém čištění komunikací se dávají týden dopředu. Některé bloky jsou s odtahy , některé né - asi jsi se trefil nogood...

Myšák (Člen)
02.07.2008 14:38:37

Monty Jack psal:

Dneska jsem tam byl.
Žádná osoba blízká. Když už tak je potřeba odepřít podat vysvětlení na základě odst.3 parag. 11 zák. 533/1991 Sb. v případě že jde o MP. a ods.3 parg. 12 zák. 283/1991 u PČR. Neříkej ani žes neřídíl, ani že řídila osoba blízká. Jenom tohle.
Mimochodem schválně jsem čekal, jestli mě o téhle možnosti odepření poučí, jak jim zákon ukládá, ani ass.
První otázka: Co nám nesete? Druhá otázka: Tak kdo to zaparkoval.
Tak se jí ptám, jestli je normální chtít dodržovat zákony po nás, když je sami nedodržují.
Sepsáno, vzal jsem kopii protokolu a uvidíme.smokin

Odvolani se na ten odstavec nebo kdyz reknes ze to ridila osoba ve vztahu rodinnem nebo obdobnem ne bo ta osoba blizka blablala....je uplne to same

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS