Nejsi přihlášen
nový moto
Hoj bandité, po té co jsem 10let zpátky prodal suzuki gf250 jsem si vcera splnil sen-v garáži mi stojí bandit 6 r.v. 2004 nááááádhernýýýýýý Včera celý nadržený po koupi jsem se rychle převlík do kuže a letím na parkoviště se v klidu projet. v tom fofru jsem ,idiot blbej ,nechal moto na bočním stojanu.Po zahřátí mota tam celý nadržený kopnu 1 a ono to samo zřejmě zdechlo. takhle jsem tam šaškoval asi 5min. spocenej až na zadku a uvažoval čím to bude.pak mě zachránil maník co šel okolo a upozornil mě na tento muj omyl.Přeju všem co nejmínˇ takových konin o hooooodně km bez nehod. zdarec na cestě
Dohnat a předehnat
Re: nový moto
to je normálka, já zase zvyklej z předchozí mašiny,která měla hlubokou nádrž nakoukl do béčka,říkám šak benál tam je,tak proč to nejede a vono ho tam bylo málo, přestože sem hladinu viděl,sem volal aj původnímu majiteli.
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:to je normálka, já zase zvyklej z předchozí mašiny,která měla hlubokou nádrž nakoukl do béčka,říkám šak benál tam je,tak proč to nejede a vono ho tam bylo málo, přestože sem hladinu viděl,sem volal aj původnímu majiteli.
proto to jezdím do sucha
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
nicola.foxx (Člen) 01.07.2008 14:52:20 Offline |
Kurva pekna masina
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
tak vitej mezi nas.
a neboj, takovy veci se stavaj - ja jsem taky dumal, proc to chcipa a byl v tom ten stojanek a pak jsem dumal podruhy, proc to nechce jet a chcipa to - a to sem mel taky prazdnou nadrz jako betonar zakusku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
když už sme při tom pomlouvávání a házení si hnoje na hlavu, přidáme taky
koupil sem položenou B12– tudíž nepojízdnou a při složení ne a ne ani škytnout..
startér se nechtěl ani pohnout..
tak sem elektriku durch rozhodil a proměřil a až podle kabliků sem přišel k snímači spojky..
no holt zkušenost
tož tak..
Mirek D psal:Ve Švýcarsku jsem 2 hod. blbnul na pumpě: "proč to nejede".... Našel jsem i pojistky vo kterých jsem nevěděl...
A přitom jsem si jenom vytáhl kablík od spínače na spojce
Z toho vyplývá nejezdit do Švýcarska, aby se ti to nestalo
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1