Nejsi přihlášen
Re: Pronajmu 2.místa na motyky Praha 10
cena za celou garage 2000,- je to pod barákem za vjezdovou branou na el.pohon sjede se na dvůr a tam je garáž pod bytovou jednotkou tak je to i s hlídáním a samo že cena děleno obyvatelema jsme tam zatím dva a dva se ještě vejdou v pohodě
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
Terez(k)a psal:10 minut odemne od prace.....skoda jen ze nemam motorku.......a honzovi to zeknes vecer sam, tak to aninebudu nadhazovat pri vecerni konverzaci nad hrnkem tepleho mleka,......
tomu sem to říkal a že si to nechá projít v kebuli tak ho trochu pošťouchni
Bailo psal:já si to tedy taky nechám projít hlavou ... když jste tam dva, počítám dobře, že do konce měsíce tam je možno parkovat zdarma ?
hovno
Progear 650 (Člen) 01.07.2008 20:27:11 Offline |
mehari psal:Bailo psal:já si to tedy taky nechám projít hlavou ... když jste tam dva, počítám dobře, že do konce měsíce tam je možno parkovat zdarma ?
hovno
stručně a jasně...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 01.07.2008 20:41:35 Offline |
Bailo psal:já si to tedy taky nechám projít hlavou ... když jste tam dva, počítám dobře, že do konce měsíce tam je možno parkovat zdarma ?
co bys chtěl za ty prachy kua
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Bedřich psal:mehari psal:získal jsem garáž a jsou volná jěště dvě místa na ul.Ruská- Volyňská, vytápěná další info na tel.775321506
Ty tam bydlíš? Ha, soused dáme pívo?
jj bydlím a chodím na Ruskou do pivnice Little Eden sice gambáč ale pohoda a klídek je to naproti univerzitě
Stránky: 1