Nejsi přihlášen
hadičky z nádrže
Zdravím všechny.Včera jsem sundal nádrž a objevil jsem na nejnižším místě vývod(mimo kohout)na kterej byla nasazená hadička, co nikam nevedla a byla přehnutá a omotaná drátem.Užasně vyřešená ucpávka.Kam to správně vede?Tipoval bych, že to má něco společnýho s reservou,ale ke kohoutu se to připojit nedá, bo už tam není žádnej připojovací čudl
Re: hadičky z nádrže
Ale... To je hadice, která ti odvádí pryč to co vybrindáč vedle díry do nádrže. Občas tam prostě cvrnkneš trochu benzínu a tak ti to přijde, že z toho teče benzín. Buď v klidu. Měla by být zaslepená a jednou za čas bys to měl vypustit. Zaslepená aby ti to neteklo pod kola.
DOufám, že teda myslíš stejnou hadičku jako já.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Monty Jack (Člen) 02.07.2008 15:50:53 Offline |
Při poloze kohoutu jiné než PRI, neteče z žádné hadice nic (při standardní poloze nádrže).
Pokud jo, čeká tě oprava podtlakovýho kohoutu (membrána nejspíš nějaká)
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 02.07.2008 20:00:06 Offline |
Ondráš psal:Já myslím, že je to ten odvod sajrajtu od víčka.
to co myslíš ty je hadička co vede z airboxu v ty zůstává bordel jako olej voda atd.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
nicola.foxx (Člen) 02.07.2008 20:58:34 Offline |
Kaya psal:Z airboxu to nevede.Nejlepší varianta je podle mě ten přepad.Dneska už se ale nepřesvědčím.Až zítra.
Maj pravdu s tim prepadem.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Já myslím, že je to ten odvod sajrajtu od víčka.
to co myslíš ty je hadička co vede z airboxu v ty zůstává bordel jako olej voda atd.
Ne, ne... Já myslím to co najde vespodku nádrže u svého pravého kolena. To je odpad od víčka. Ale většinou ty hadice jou vyvedený pod motorku přiblžně ve stejném místě. tedy alespoň u mě.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.07.2008 07:08:31 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Já myslím, že je to ten odvod sajrajtu od víčka.
Ne, ne... Já myslím to co najde vespodku nádrže u svého pravého kolena. To je odpad od víčka. Ale většinou ty hadice jou vyvedený pod motorku přiblžně ve stejném místě. tedy alespoň u mě.
já tam nic takovýho nemám.
Kaya psal:Jo přesně.Je to u pravýho kolena.Když tak koukám na tvar tý nádrže tak se mi zdá že snad ani nemůže kompletně vytéct,když je ten kohout v prostředku.Ale je mi to jedno.
...ty hadičky máš z nádrže dvje, jedna je přepat vod víčka a druhá vodvzdušnění nádrže, ani z jedný ti nemůže nic týct a esi teče, tag jen proto, že si měl přepat ucpanej, natek tam bordel spod víčka a nemoch protýct aš na zem...f originále sou ty hadice fčetně vývodu z érboksu (ten je zadělanej zátkou, páč z něj teče volej s kondenzátem, tag aby ti to nekapalo pot zadní kolo) vyvedený pod motor na pravou stranu k pedálu zadní brzdy...prostě to rozmotej, nech to vytýct a fertig...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.07.2008 09:22:45 Offline |
Filous psal:Kaya psal:Jo přesně.Je to u pravýho kolena.Když tak koukám na tvar tý nádrže tak se mi zdá že snad ani nemůže kompletně vytéct,když je ten kohout v prostředku.Ale je mi to jedno.
...ty hadičky máš z nádrže dvje, jedna je přepat vod víčka a druhá vodvzdušnění nádrže, ani z jedný ti nemůže nic týct a esi teče, tag jen proto, že si měl přepat ucpanej, natek tam bordel spod víčka a nemoch protýct aš na zem...f originále sou ty hadice fčetně vývodu z érboksu (ten je zadělanej zátkou, páč z něj teče volej s kondenzátem, tag aby ti to nekapalo pot zadní kolo) vyvedený pod motor na pravou stranu k pedálu zadní brzdy...prostě to rozmotej, nech to vytýct a fertig...
čoveče ty mluvíš jak kdyby jsi ty motorky už někdy opravovat
to Kaya:udělej co píše Filous má pravdu takhle to má bejt.
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.07.2008 09:40:41 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:já tam nic takovýho nemám.
Kurva tak si taky nějakej domácí kutil, ne? Koukej tam něco zbastlit.
se na to můžu
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Kaya psal:Jo přesně.Je to u pravýho kolena.Když tak koukám na tvar tý nádrže tak se mi zdá že snad ani nemůže kompletně vytéct,když je ten kohout v prostředku.Ale je mi to jedno.
čoveče ty mluvíš jak kdyby jsi ty motorky už někdy opravovat
to Kaya:udělej co píše Filous má pravdu takhle to má bejt.
...ale :pussyu:, jenom dělam chytrýho a důležitýho
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.07.2008 15:27:48 Offline |
tak to je jiná
Stránky: 1