Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Omezovací CDI na Suzuki GSX-R 600 (99)

heloun (Nový člen)
02.07.2008 22:54:35

Omezovací CDI na Suzuki GSX-R 600 (99)

Nazdarek
Mam jenom dotaz kde bych sehnal nejakej elektrickej omezovač na gsx-r 600 r.v. 99 -a pokud by nekdo nabidl nejaky stary za vyhodnou cenu, tak bych byl velice rad
diky
Heloun

Ondráš (Člen)
02.07.2008 23:11:31

Re: Omezovací CDI na Suzuki GSX-R 600 (99)

heloun psal:

Nazdarek
Mam jenom dotaz kde bych sehnal nejakej elektrickej omezovač na gsx-r 600 r.v. 99 -a pokud by nekdo nabidl nejaky stary za vyhodnou cenu, tak bych byl velice rad
diky
Heloun

Čus.

1)Na inzeráty je tu bazar.
2)Tohle je GSF a ne GSX.
3)Proč jdeš na bandití forum, když potřebuješ věci na GSX-R?

Jinak zkus něco jako motopuzzle, nebo google. Hledej šmudlo.good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
heloun (Nový člen)
03.07.2008 09:03:12

1.) potreboval jsem poradit (a ta koupe byla jenom kdyby nahodou)
2.) na tohle skutecne nevim co odpovedet
3.) vim, ale zadny stranky venovany GSXerum sem bohuzel zatim nenasel.

Ale jinak diky za radu s tim motopuzzle (sice jsem tam nenasel to co sem chtel, ale je to zajimava stranecka)

Filous (Člen)
03.07.2008 09:11:39

...v majitelích si najdi Kovala, ten toho ví vo gixerech poměrně dost a ňáký CDIčka má v regále...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Ondráš (Člen)
03.07.2008 09:30:55

heloun psal:

1.) potreboval jsem poradit (a ta koupe byla jenom kdyby nahodou)
2.) na tohle skutecne nevim co odpovedet
3.) vim, ale zadny stranky venovany GSXerum sem bohuzel zatim nenasel.

Ale jinak diky za radu s tim motopuzzle (sice jsem tam nenasel to co sem chtel, ale je to zajimava stranecka)

Po dlouhé době někdo, kdo neni cholerik, když mu člověk něco řekne...good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
KOVAL (Člen)
03.07.2008 12:50:52

čoveče,tak to ti nikdo nepomůže páč nic takovýho co potřebuješ neexistuje nebo vo tom aspoň nevim,jakože by existovalo nějaký škrcení tímhle způsobem že se ti třeba zdá že to na tebe jede moc a ty chceš aby to bylo míňsurprised
čoveče proč sis to teda koupil?surprised
teda né že by podle mně nějak extra nebezpečně jelo takový gsxr 600,ale budižsurprised
maximálně bys tak mohl přes inzerci schánět zavřený CDI na 25kw ale to by zas nejelo vůbec takže vo to ti asi nejde,prostě jedině si udělej doraz na plynu aby ti nešlo dát plnej jiná rada tady neni nebo prodej motorku čoveče jestli se bojíš sám sebe..
páč řikám já,že když je člověk kretén tak si rozbije hubu i na fichtlu kterej má 2voslíky výkona když kretén nejseš tak můžeš jezdit na 150voslech a nic se nemusíš bát..
a jestli mně chce někdo říct že potřebuje vomezit výkon proto aby si omylem nedal plnej a neupadnul z toho tak bych se ho nutně musel zeptat jestli zvládá základní koordinaci pohybů ve smyslu jestli když si sedá na hajzl tak se vysere až potom co sedí nebo už přitom kdy si sundává kalhoty případně si je nezvládne sundat vůbec..evil

K.a.s.y.m. (Člen)
03.07.2008 13:36:40

KOVAL psal:

čoveče,tak to ti nikdo nepomůže páč nic takovýho co potřebuješ neexistuje nebo vo tom aspoň nevim,jakože by existovalo nějaký škrcení tímhle způsobem že se ti třeba zdá že to na tebe jede moc a ty chceš aby to bylo míňsurprised
čoveče proč sis to teda koupil?surprised
teda né že by podle mně nějak extra nebezpečně jelo takový gsxr 600,ale budižsurprised
maximálně bys tak mohl přes inzerci schánět zavřený CDI na 25kw ale to by zas nejelo vůbec takže vo to ti asi nejde,prostě jedině si udělej doraz na plynu aby ti nešlo dát plnej jiná rada tady neni nebo prodej motorku čoveče jestli se bojíš sám sebe..
páč řikám já,že když je člověk kretén tak si rozbije hubu i na fichtlu kterej má 2voslíky výkona když kretén nejseš tak můžeš jezdit na 150voslech a nic se nemusíš bát..
a jestli mně chce někdo říct že potřebuje vomezit výkon proto aby si omylem nedal plnej a neupadnul z toho tak bych se ho nutně musel zeptat jestli zvládá základní koordinaci pohybů ve smyslu jestli když si sedá na hajzl tak se vysere až potom co sedí nebo už přitom kdy si sundává kalhoty případně si je nezvládne sundat vůbec..evil

bigsmilebigsmilebigsmile ty voe to jsou hláškygoodgood
já bych jednu radu měl...laditelnej Ignitech a nebo Power Commander,ale případá mi to jako kravina jako psal Koval...snad jedině ,že to chceš na těch 25kW

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous (Člen)
03.07.2008 13:39:41

...Kovale, já se s tebe asik poserubigsmile...eště neš si sundam kalhoty, abys měls radostbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
heloun (Nový člen)
03.07.2008 17:52:06

Potrebuju to z jedinyho duvodu....potrebuju do TP dostat 25kw a pak to nechat otevreny, ale na to aby mi to tam napsali to potrebuji na chvily priskrtit, ale chci to priskrtit nejakym zpusobem, abych to mohl pak "na koleni" dat zase z5 ...a neco jako rvani plisků do fejfuku nebo vyrazeni privery mi prijde dost drasticka vec...takze pokud teda nic takovyho neexistuje, tak klidne napiste i dalsi navrhy :) ...ja se nebudu zlobit, preci jenom jsem jeste mali ucho, tak se rad neco priucim...

predem diky

Ton@l (Člen)
03.07.2008 18:33:55

heloun psal:

Potrebuju to z jedinyho duvodu....potrebuju do TP dostat 25kw a pak to nechat otevreny, ale na to aby mi to tam napsali to potrebuji na chvily priskrtit, ale chci to priskrtit nejakym zpusobem, abych to mohl pak "na koleni" dat zase z5 ...a neco jako rvani plisků do fejfuku nebo vyrazeni privery mi prijde dost drasticka vec...takze pokud teda nic takovyho neexistuje, tak klidne napiste i dalsi navrhy :) ...ja se nebudu zlobit, preci jenom jsem jeste mali ucho, tak se rad neco priucim...

predem diky

k tomu zapsani do technicaku musis mit vyjadreni autorizovanyho servisu ze ti to priskrtili a to ti nedaji kdyz si to nenechas u nich uskrtit za moc penez... uz se to tu resilo x-kratsmile1

Vzdy muze byt hur :-)
Fulltank (Člen)
04.07.2008 15:05:13

Ton@l psal:
heloun psal:

predem diky

k tomu zapsani do technicaku musis mit vyjadreni autorizovanyho servisu ze ti to priskrtili a to ti nedaji kdyz si to nenechas u nich uskrtit za moc penez... uz se to tu resilo x-kratsmile1

To o co se poukousis je jednoduse na pussy
Precti si starsi diskuze o skrceni good a usetris si mnoho zbytecnejch starosti

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS