Nejsi přihlášen
kmitani kola
Ahoj,vsechny zdravim.Muzete mi napsat svuj nazor na problem ktery jsem objevil u sve nove koupene moto. Pri brzdeni predni brzdou se mi rozkmita vidlice a trochu se to prenasi i do riditek.Svuj nazor mam ale jak se rika vice hlav vice vi.Diky.
nicola.foxx (Člen) 05.07.2008 23:00:33 Offline |
Re: kmitani kola
A jak vypadaj brzdny kotouce? Ja mel taky jeden krivej a taky mi to pak skubalo.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Kelly01 psal:kotouče..
sundej třmen z jedné strany-podložkama a dlouhými šrouby si ho přichyť zvenku,(daj tam starou destičku ať má co zmáčknout),projeď a pak to samý na druhý straně,většinou je v prdeli jen jeden....
taky sem to zažil,ale na dva roky starým stroji,že by kotouč,no možný je všechno
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
no pokud jsou plasty jen odřené tak to by asi kotouč vydžel,ale možné to je,každopádně by to muselo bejt vidět,pokud na volno roztočíš přední kolo a budeš ty kotouče pozorovat,jenže takhle podle psaní to asi neodhadne nikdo co tomu je se to musí vidět
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Chlapi diky. ja jsem presvecenej ze to bude trosinku hazejici kotouc.na aute staci dasetina a delato strasny brykule.V podstata ste psali to samy "brzdovy kotouc" Tak tet schanim novy ale vym ze to dokazal nekdo spravit .nevyte o nekom?
Stránky: 1