Nejsi přihlášen
|
Monty Jack (Člen) 30.06.2008 10:48:54 Offline |
Re: Ma smysl menit do Rakouska lauf?
Mek psal:Chystam se na tejden na masine do Rakouska. Mam dat originalni lauf? Na ladak nemam homologaci. Mate s rakouskejma policajtama nejaky zkusenosti?
Ty speciálně tam ten orginál dej ![]()
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Taky jsem ho měnil, a když jsem pak slyšel taloše s monstrama na termiňónech, tak jsem si říkal, že zbytečně.
Ale vysvětluj to sedlákovi s placatou čepicí, těch pár šroubů je míň práce než tlačit motyku kámošovi na vozejk, když už teda pro tebe potom přijede.![]()
Strýcfajtr !!!
Mek psal:Chystam se na tejden na masine do Rakouska. Mam dat originalni lauf? Na ladak nemam homologaci. Mate s rakouskejma policajtama nejaky zkusenosti?
já tam byl s ucpávkou v ladáku bos, myslím že sem ji měl zbytečně, protože sem potkal češi co jeli asi 500 km v rakousku po plátně na gumách, bez ucpávky na bosu taky a ještě neměli dálniční známku
a to bez
ale já bych tam bez ucpávky nebo bez originálu nejel, znám pár zkušeností od kámošu co jim třeba tahali rádia z aut atd. asi to tam není sranda...
žiješ jenom jednou, záleží na tobě jak dlouho!!!
tak nejak sem nikdy netvrdil, ze 6-tka bandaska ma brutalnejsi zvuk nez TeLe. Pokud me nebudou policajti stavet, ta je jasny, ze je to bez problemu. Spis sem chtel vedet, jestli ma nekdo zkusenosti s tim, jak se rakousky policajti tvarej na nehomologovanej lauf, kdyz by me staveli
Mek psal:tak nejak sem nikdy netvrdil, ze 6-tka bandaska ma brutalnejsi zvuk nez TeLe. Pokud me nebudou policajti stavet, ta je jasny, ze je to bez problemu. Spis sem chtel vedet, jestli ma nekdo zkusenosti s tim, jak se rakousky policajti tvarej na nehomologovanej lauf, kdyz by me staveli
pokud tě zastaví, tak špatně
a určitý poznámky bez s nadsázkou![]()
![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
yello psal:Homolog,a s glejtem.Vyrazenej nestaci.
no to by ale mělo ne? Přeci když mam na laufu E4 tak proč jako by mě měli poslat domu? Chápu, že někdo to tam může udělat home-made ale i tak, jednou je homologovanej tak hotovo...![]()
Bandit 4EVER!!!
Michal Dk psal:Mám k němu taky kartičku v německu nutnost dokládá to homotogaci na model motocyklu pro který je koncovka určena.Model pro který je koncovka určena na laufu vyznačen není.
v tom případě mě čeká hledání![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:yello psal:Homolog,a s glejtem.Vyrazenej nestaci.
no to by ale mělo ne? Přeci když mam na laufu E4 tak proč jako by mě měli poslat domu? Chápu, že někdo to tam může udělat home-made ale i tak, jednou je homologovanej tak hotovo...
Jo ještě ani domu tě nepošlu zakážou ti pokračovat v jízdě,(odvoz vozík kámoš) daj flastr když na něj nemáš v Rakousku zabavěj movitý věci na pokrytí pokuty.Policajti v A jsou nekompromisní.Tak hledej to se vyplatí.![]()
Stránky: 1