Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2007 10:01:32 Offline |
suzuki day 2007
je 8.5.2007 (je to svátek) bude zas narváno ale zase budem moct strávit u vlka víc času a kelly bude moct víckrát
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2007 11:24:04 Offline |
Re: suzuki day 2007
Kuba B12 psal:doprdele 8. ? to mám černej den. tak to nejedu, bych to zas položil
ti to vychází akorát, co
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 29.01.2007 15:41:39 Offline |
byl bych pro neděli odpo
doba je temná...
inkvizitorr psal:byl bych pro neděli odpo
...tzn. f pondělí dopo vodlet z Central Bohmen...svíst se, večír se nažrat a zakalit f Intru, f pondělí se vyhajat do střízliva, pojezdit vokolo Blancka, lechká večeře, dvje pifka, jedny Modrý voči, do hajan a f outerej f šest budíček, spáchat hygošku a vyrazit zabrat flek za boksama...tag temu bych rozuměl ...dyš pojedem aš f pondělí, tag se večír zmatláme (a neřikejte že ne, bo vás znam ) a na vokruhu se budem f úterý motat jag pytel hov.n
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
pokud je oprávněný předpoklad, že budeš ve firmě pracovat i po zkušební době, tak můžeš požádat o mimořádnou dovolenou a nebývá s tím problém. A když máš dovolenou 4 týdny na rok, tak ti vychází na měsíc 1,7 dne, takže na jeden den máš nárok po odpracování ani ne měsíce.
S úsměvem jde všechno líp :o)
:
...voe, jako plánování je muj denní chleba voe ...a f Pijonýru sem byl, ale vyloučili mě, bo mě maminka poslala na pijonýrskej tábor do Jablkenic a nezabalila mi kroj a tudíš sem nemoch držet vartu na bráně a při náfštěvje spřátelenejch sovjetckejch pijonýrů sem měl přísnej zákas vylejzat s chatky (chcal sem z vokna, bo ty malý soudruzi tam byli celej den) a každej večír při nástupu mě vokazovali celýmu táboru jako egzota a za trest sem musel tančit sám se sebou rokenról...nevim proč zrovna tedle imperijalistickej taneček, ale vot tý doby mam tag ňák votpor jag k organizovanýmu tábornictví, tag i k tanci ...jo a dyby tě to zajimalo, tag f SSM sem byl taky, ale tam mě vyloučili uš na první schůzi naší buňky, bo sem neměl f šatníku modrou košili, tag sem si uvázal kravatu na džísku, kerou sem měl upnutou aš ke krku, vodznak sem si zapích mezi placky Iron Maiden a Judas Priest a domovenku sem měl přišpendlenou na rameno štyrma zavíracíma špendlikama, kerý mi pučil kámoš punker ...naší třídní sem tvrdil, že sem s chudý dělnický rodiny a že tudíš nemáme Kčs na nákup košile, za což mě pozdějc fotr sflákal jag psa, páč sme se měli celkem dobře ...no a navíc, igdyš tomu nebudeš vjeřit, sem měl tenkrát vlasy do půl zad a ofinu zároveň s bradou, coš se taky neschodovalo s prototypem uvjedomělýho svazáka ...tagže to je tag ňák moje stranická historije
Filous psal:...tzn. f pondělí dopo vodlet z Central Bohmen...svíst se, večír se nažrat a zakalit f Intru, f pondělí se vyhajat do střízliva
...asik máš strojek na špacír časem viť
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:...tzn. f pondělí dopo vodlet z Central Bohmen...svíst se, večír se nažrat a zakalit f Intru, f pondělí se vyhajat do střízliva
...asik máš strojek na špacír časem viť
...no jóóó, já su tydýt ...samo v neděli sem myslel né?
mr.BSE psal:Fildo sepis to
tvoje zazitky s komplem a tvoje mladi bude besceler
vim ze se to pise BESTSELER(BESTSELLER)
...vono tag ňák nejni co sepisovat, normální idylický děctví f socijalistický vlasti ...a psát vo mejch schopnostech utkat se s kompem??? ...neblázni, dyk bych byl u široký veřejnosti za blpce ...stačí, že ze mě máte prdel tady, šmejdi
Tak himl kdy teda sraz v Jedasích?V pondělí odpoledne?To pro mne znamená přežrat se,pak (tu sprostú upíří krev u Vlka ale už pít nebudu) no a nakonec to stejně slkončí.
V úterý je volno, vyhajat a dám s maminou výletík po vlasti moravské cestou zpět no né?no ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Bára psal:Organizátor Kakin je furt v hokně, tak to za něj musím všechno sledovat já a pak mu podávám informace
Se zajištěním ubytování a intru samozřejmě počítáme. Už se na vás těšíme
tak to má být,hezky to máš zařízené
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Eremi psal:filous: ty seš fakt kůň
ale fotr tě asi málo řezalo, co? jo a s těma vlasama - víš jak krásný dready z toho mohly být?
...no já bych řek, že mě řezal docela dost ...jednou mi dokonce i zlomil žebro a rostrch pjestí dršku ...ale to sem si tag ňák zasloužil...sem f patnácti na Silvestra utek voknem, bo mě nechtěli nikam pustit a přitách sem prvního f půl vosmý ráno na kaši ...ale to uš je zas jiná historka
Tak za prvé: FIlousi ty seš vůl jak cip ...... vod 4 ráno su na čapách doteď pač sem dojel z hokny, ale celé den napiču, ale todlencto si tady přečíst, tak mám náladu zajištěnou snad na 14 dní dopředu auž se kurva na tvý narozky těším jak sviňa! :))
A za druhé: je pravda že su poslední dobó furt v hokně, když ne v hokně tak v garáži a makám na jebce ..... ale Jedasy sou jasný a byla otázka jenom termínu ... kterej je momentálně už jasnej teda takže se do toho hned pustím a domluvím termíny!!! Naštěstí sem předvídavě zamluvil dovolenou už před 14ti dnama na tydlencty sqělý svátky a kolem svátky v květenci!! :) Akorát by to chtělo ještě teda program - na nedělu domluvit Vlka a dyžtak něco malýho k snětku tam (nevím jestli zaséc grilovačku ....) a na pondělí večer Intr na večeřu?? Samozřejmě spaní od neděle do úterý v kempu .... ??? HA, YES ????
P.S. Jedna podmínka - o všecko se postarám jen pokud mě kurva už fiks himl hergot někdo domluvíte svezení na nějaké předváděčce!!! Jinak co já tam?? Zkoušet fintu alá Jelen nebudu pač při mým stylu jízdy bych byl docela nápadnej ...! :(( Na svzení beru cokoliv - od Burgmana po Vaše motyky! :)
TO ABik: To měl byt jako návrh nebo co??? Vypadá, že si letos na tvé motyce poěkně zazávodím nebo co! :))
O Víku se pokusím domluvit první věci jako INTR, ubytování apod. ať to pomalu začnu
dávat do kupy - s mým časovým vytížením to bude lepčí co nejdřív! :))
To SLugi: VOe kdes včera byl kurňa ...... taková škoda, já přijel už v půl desáté do té hospy ....evidentně tam byla dobrá nálada, když sem si hned potykal s ředitelem Městské v BK ! ;) Ten chlast je hrozná věc! :(
Jarda z Loun (Člen) 07.02.2007 18:09:36 Offline |
Tak doufam, ze Vas uz nebudu tolik brzdit jako minuly rok
Stránky: 1