Nejsi přihlášen
Re: nasrat
GSF josef psal:taky mate vsichni tak podelanej zivot ?
nekdy mam podobnou naladu,ale chcat nato
Falling Slowly !!!! http://cs-cz.facebook.com/people/Jiri-Hruby/1213809471
me to taky tak posledniho pul roku sere, a byla v tom taky zenska , nicmene sem si udelal pred tydnem radost s novyho velkyho Bandita a je mi trochu lip tak nejak ze vseho, v praci stres zacina pomijet tak snad uz bude jen lip, na dovcu k mori asi nikam nepojedu neni s kym nebo s osubkou rozumove normalni. Taky se mi to tak nekdy sejde jak asi kazdymu, zivot je nekdy divnej na teto planete a pak clovek nema ani chut na nic v zivote
ja si depky a podbne nalady odbyl uz na jare ........ ted uz sem v klidu a uzivam zivota ,v praic se vse uklidnilo ..... at vas to rychle prejde
P.S. kdyz mam naladu na tak si dycky sednu k netu a hledam veci na bandasku , jak ji vylepsit apod ......a kupodivu to zabira akurat to stoji dost penez
WD club member.
hide psal:copak se deje? ze v tom zase bude naka zenska?
Jj ... je v tom hlavně ženská ... ale taky v práci to stojí za prd,nic mi nevychází,nic se mi nedaří takže jak říká Billy občas se toho sejde víc a přijde to najednou prostě se mi sere život !!!
Traktor patří na pole !!!
Kvuli babě??
hej, Kelly má pravdu,
nestijí ti za to..
věř, vím co říkám, život umí být pěkná svině..
měsíc z5 sem poznal rozchod po 5 letech, umrtí v rodině, a problémy v práci..
holt, musíš se dívat dál..
práci pokud něco umíš si vždy najdeš, ženských je jak hnoja, jen si holt musíš zvyknout, že jen malé procento je věrných a poctivých...
jen ta děvka zubatá si bere ty dobré
tož tak..
Petr psal:Kvuli babě??
hej, Kelly má pravdu,
nestijí ti za to..
věř, vím co říkám, život umí být pěkná svině..
měsíc z5 sem poznal rozchod po 5 letech, umrtí v rodině, a problémy v práci..
holt, musíš se dívat dál..
práci pokud něco umíš si vždy najdeš, ženských je jak hnoja, jen si holt musíš zvyknout, že jen malé procento je věrných a poctivých...
jen ta děvka zubatá si bere ty dobré
Jj svatá pravda , ale hlava mi to nějak nebere
Ted uz je to celkem v poho !!! měl jsem i horší chvíle , ale jinak dík za rady !!!
Hosi jedina kuda ktera zustene vzdycky verna je ta na ktery kazdej znas jezdi,jinak vsechny zensky sou devky,bez vyjimky
GSF josef psal:vcera sem si popovidal s flaskou whiskey, ale nejak to nepomohlo... dneska sem se byl vyradit na zatackach v horach a porad mam naladu na
Neboj ... to přejde !!! alkohol ti nepomůže,ale časem to přejde !!!
GSF josef psal:vcera sem si popovidal s flaskou whiskey, ale nejak to nepomohlo... dneska sem se byl vyradit na zatackach v horach a porad mam naladu na
Ja sem taky dneska brazdil Jizersky Hory, dost sem se vyblbnul.Pocasko dneska pralo,tak sem tu svoji holku trochu protahl
GSF josef psal:Lenka : no tak to ti nezávidím... to by me taky dokazalo zkazit celej den
no ty vado...teď si musim napustit horkou vanu a eště předtim si dát grog...no nemám já šílenou smůlu???
...Do you know that bad girls go to hell?...
Se mam celkem fajn .. jsem zdravy... udelal sem titul, dostal sem se na dalsi 2 vysky, mam krasnou chytrou holku, co bude doktorka a bude me zivit ... a vlastne vubec nic mi nechybi ... .. tak se na vse nedivejte z te spatne stranky
GSF Pepa,
Wogo, si vem žes přežil další víkend..
zas tak špatně na tom nejsi a tam nahoře tě má někdo rád :)
říkám to proto že motorka je super relax, ale když ji vytáhneš v raplu, oj to je trabl...
na tu kočku ser, nestojí ti za to, přeci si chlap a dokážeš se i bez ní obejít, ne??
divej na to z jiné stánky, už byla stará a okoukaná , bude nová a zase budeš mít co poznávat :D
tož tak..
Ondráš psal:Petr psal:jen ta děvka zubatá si bere ty dobré
Smrt je jediná spravedlivá. Kosí chytré i blbé, chudé i bohaté... Jen je otázka kdy, ale všichni mají jistotu, že jednou jo.
někdy je kurevsky nespravedlivá
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
mi psal:jak nepije
ale kdyš si zvladnul bes pivince pubertu a tak to musíš bejt psichicky hooodně odolnej
No tak to nevim ... někdy mam chuť poslat to proti kamionu,ale nakonec od toho upustim,jelikož mi je líto té motoky !!!!
mi psal:proti kamionu ne prosím, ale ňáka avie by mohla stačit. ne melu viny
tak udělej vyjimku a jednou to skus se opít a uvydíš že to pomůže
To jo,ale v Avii můžu ohrozit i lidi v ní ... v kamionu to bude krrásně do motorku !!!!
Já se občas napiju,ale ne nějak moc
ty woe co povýdáš jak do motoru, a myslel si nato jak asi bude tomu řidičovy kdyš mu tvuj genyjální mozek flákneš na vokno. esi máš depku vem prachy vožer se někomu rozbý hubu jako že von zato může a nebo dostaneš na budku a tim pádem uš budeš zdravej vyléčenej bes depky
svět je cirkusovej stan
mi psal:ty woe co povýdáš jak do motoru, a myslel si nato jak asi bude tomu řidičovy kdyš mu tvuj genyjální mozek flákneš na vokno. esi máš depku vem prachy vožer se někomu rozbý hubu jako že von zato může a nebo dostaneš na budku a tim pádem uš budeš zdravej vyléčenej bes depky
¨
No tak s tim mozkem ti dík,ale nebude to tak horký , jinak bych nedělal takové kraviny a viny . ne v pohodě. teď už je to celkem dobrý,!!! už v tom není ženská tak je to fajn,ikdyž nevim jestli mam být šťasnej nebo smutnej
mi psal:teť buď smutnej a po eventuelní svadbě v budoucnu a následném skororoschodu budeš šťastnej, a nebo budeš vijímka...
No tak jelikož svatbu nemam v plánu a rád bych se tomu vyhnul tak budu asi ta vyjímka
Bandit psal:mi psal:teť buď smutnej a po eventuelní svadbě v budoucnu a následném skororoschodu budeš šťastnej, a nebo budeš vijímka...
No tak jelikož svatbu nemam v plánu a rád bych se tomu vyhnul tak budu asi ta vyjímka
Ale jinak ti dík za rady !!!
Ondráš psal:2 Bandit: Kurva na tebe ty depky nějak sedly. Zkus se ožrat a když to nepomůže, tak to zkus znova. Jednou to musí zabrat.
Dík za radu !!!! hlavně nejdřív někomu musim dát klíče od motorky abych si jí náhodou neponičil kdyby mě napadli nějaké kraviny !!!
Bandit psal:Ondráš psal:2 Bandit: Kurva na tebe ty depky nějak sedly. Zkus se ožrat a když to nepomůže, tak to zkus znova. Jednou to musí zabrat.
Dík za radu !!!! hlavně nejdřív někomu musim dát klíče od motorky abych si jí náhodou neponičil kdyby mě napadli nějaké kraviny !!!
¨
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Bandit psal:Ondráš psal:2 Bandit: Kurva na tebe ty depky nějak sedly. Zkus se ožrat a když to nepomůže, tak to zkus znova. Jednou to musí zabrat.
To bych si radsi ufik ptaka nez bych nekomu dal klicce o masiny
Ondráš psal:Bandit psal:Tak když to bude někdo komu věřím a neumí jezdit na motorce tak to bude v pohodě neeeee ????
S chlastem se na motorku nesedá.
Ale sedá se fajn....akorát to uřídit... musíš jet dost rychle aby se to přestalo kymácet
Stránky: 1