Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Nejde nastartovat

hot.mi (Nový člen)
08.07.2008 20:15:37

Nejde nastartovat

[img][/img]Ahoj.Potřeboval bych poradit Bandit GSF600 98r.Motorku jsem položil na bok a skončila v kotrmelcích a ted nejde nastartovat,po zapnutí klíče se rozsvítí kontrolky,světlo svítí,blinkry jdou jen na pravé straně,brzdovka svítí,ale jako kdyby od zapalování do startéru nešel proud,startér jsme skoušeli na přímo a funguje.I kabely jsme skoušeli jestli není někde tržený.helpDík za radu

Ondráš (Člen)
08.07.2008 20:23:35

Re: Nejde nastartovat

Jéžiš... No tak to neni sranda...surprised Proměřit jestli to třeba dává dostatečný proud. Může být někde ten kabel naštípnutý a když ho zkusíš zkoušečkou, tak jde, ale potřebné ampéry se tam při startu nedostanou.
Pak se uvidí.
Zkusit tyhle kabely nahradit, ale neobcházet při tom spínací skříňku, je tam tuším 200 ohmový odpor a ten když vyřadíš, tak nenastartuješ.
Snad jsem to neřekl blbě.help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Bedřich (Člen)
08.07.2008 20:54:10

To si ani necvakne? Musíš se rozepsat co to dělá a nedělá a né popisovat jak bandaska letí vzduchembigsmile

Pak se ti dá poradit, ale na tohle nee...

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
hot.mi (Nový člen)
08.07.2008 21:42:43

Bedřich psal:

To si ani necvakne? Musíš se rozepsat co to dělá a nedělá a né popisovat jak bandaska letí vzduchembigsmile

Napsal jsem,že nejde po pádu elektryka ze spínačky do startéru,ani necvakne,na přímo funguje.Zapalování můžeš držet jak chceš a je to hluchý.A nejde levá strana blinkrů,jinak vše funguje.A ještě po pádu byla hluchá baterka ,je možný že je to někde vyskratovaný a proč to nevzaly pojistky ty jsou v pořádku.Co nato může mýt vliv nějaké relé nebo je to nějak chráněný.Nevím Dík

Bedřich (Člen)
08.07.2008 23:46:41

hot.mi psal:
Bedřich psal:

Napsal jsem,že nejde po pádu elektryka ze spínačky do startéru,ani necvakne,na přímo funguje.Zapalování můžeš držet jak chceš a je to hluchý.A nejde levá strana blinkrů,jinak vše funguje.A ještě po pádu byla hluchá baterka ,je možný že je to někde vyskratovaný a proč to nevzaly pojistky ty jsou v pořádku.Co nato může mýt vliv nějaké relé nebo je to nějak chráněný.Nevím Dík

Kabel od spímačky jde rovnou k hlavní pojistce se startovacím relátkem a následně ke starteru. To bude asi OK. Ale jestli máš spínač na spojce, tak ten jestli facháidontknow mašina lehla teda nalevo, takže spínač zapalování a startovací spínač je teda OK?? Kontrolky svítí?
Bude v píči ovládání cívky. To jde přes starter-rele-spínač spojky-spínač strartování-relátko bočního stojánku-spínač bočáku(tam může být druhý problém)- a pa dál. Kontrolka neutrálu asi fachá tak dál to řešit nemusíš...

1.spínač spojky
2. spínač bočáku
tj. kabely mezi...

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS