Nejsi přihlášen
vymezovací kroužek na zadním kole
na pravej straně po smeru jízdy. má ho nekdo při ruce potřeboval bych ho změřit délku sílu stěny a to proto protože sem trotl a stratil ho a musim ho vytočit na soudruhu. prosím prosím prosím B6s 2001
svět je cirkusovej stan
Re: vymezovací kroužek na zadním kole
mi psal:na pravej straně po smeru jízdy. má ho nekdo při ruce potřeboval bych ho změřit délku sílu stěny a to proto protože sem trotl a stratil ho a musim ho vytočit na soudruhu. prosím prosím prosím B6s 2001
cos dělal prde
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
tovýš mladej nepoučitelnej. měnim řetězovku a gumu a při tom všom se to samo nekam zakutálelo. sem nasadil kolo a změřil to místo kde to má bejt višlo my 1,8 dlouhí 2,8 průměr a 2cm má ta osička. soused to vytočí na soustruhu.
ale tovýš kime lepší by bylo mít to přesně. nechceš zdenkovi ukázat jak vyndat zadní kolo a při tej příležitosti to změřit, ale u dvanáctky to bude asi jiný. takže nic.
svět je cirkusovej stan
Kelly01 psal:vlez do suzuki třeba maj něco rozdělaný,nebo někde kde přezouvaj motorky..
jinak čekej než budem někdo rozdělávat zadek
hm nejbliší suzuki mam 120km protože okolo budějc neni
a čekat je taky řešení
večer to vitočíme a uvidíme okolik sme horší neš soudruzi v japonsku.
ale stačilo by my kdyby někdo změřil kolik mu kouká závitu s matky na zadním kole na tej ose. dííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííky
svět je cirkusovej stan
tak smeto vytočily a hned napodruhý trefily délku toho bazmeku.
sem to složil projel a ok
a pak při zapnutejch stopkách rozložil a složil a to sem nerozebýral a o5 nespojoval řetěz a za 10 minut to nejde
no né? no ano!!!!
svět je cirkusovej stan
mi psal:tak smeto vytočily a hned napodruhý trefily délku toho bazmeku.
sem to složil projel a ok
a pak při zapnutejch stopkách rozložil a složil a to sem nerozebýral a o5 nespojoval řetěz a za 10 minut to nejde
no né? no ano!!!!
Kelly to zvládne... Ty na to nemáš ten grif...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1