Nejsi přihlášen
De na 3 valce
Jede z niceho nic na 3 valce, studena i tepla, svickou to neni, zkousel jsem novou, fajfka jiskru hazi, 4 valec skoro nejede, svod je mnohem studenejsi nez ostatni. Benzin tam jde, motorka po pridani plynu strasne kouri. Nevim, nemohlo by to bejt civkou nebo jak se tomu ted rika?
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Re: De na 3 valce
Počti http://www.suzukibandit.cz/openforum/vi … hp?id=5670
Editoval osiris (15.07.2008 17:33:06)
![]() |
Monty Jack (Člen) 06.07.2008 17:52:30 Offline |
Na jebce jsme u vynechávajícího válce na Killerovu radu vypustili karburátor, znova naplnili a od té doby jede jak z praku
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
cockin psal:Jede z niceho nic na 3 valce, studena i tepla, svickou to neni, zkousel jsem novou, fajfka jiskru hazi, 4 valec skoro nejede, svod je mnohem studenejsi nez ostatni. Benzin tam jde, motorka po pridani plynu strasne kouri. Nevim, nemohlo by to bejt civkou nebo jak se tomu ted rika?
Když to kouří, tak to většinou spaluje olej. Možnost je, že se ti do válce dostává olej a jak se to míchá s tím benzínem, tak to nechytne... Přesto se jako směs dostane do výfuku a tam se přemění na kouř. Doufej, že to pravda není, páč oprava by nemusela být levná.
No je to nápad... Jak moc je reálný nevím. Napsaný je to blbě, ale doufám, že mě pochopíte
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Cus. Asi uz jsem to opravil, po zkouseni svicek, kabelu a vymene civek najednou cumim a pod motykou louze benzinu
napadali me hrozny veci
, nakonec jsem rozebral karbec a objevil nad plovakem nad tim soupatkem asi milimetrovej kaminek
, takze to nezaviralo a furt tam tek benzin, ulejvalo se to cim dal vic az zacal vytejkat u mezisvodu. Uz to zase slape na 4hrnce
, jen to strasne kouri
ale to se asi vypaluje ten nateklej benzin. Zejtra to necham bezet dyl a kdyz tak napisu.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Pokud máš benzín v oleji,tak to docela nebezpečná věc.Kromě toho že ten olej blbě maže jsem na vlastní oči viděl(sice u plechovky) roztrženej motor po té ,co tenhle benzín v bloku bouchnul.Sice se tam dostal jinou cestou,přes AC pumpu,Ale to je jedno.
Stránky: 1