Nejsi přihlášen
Ty přechody ale kloužou
Včera mě u hořovic zastihl déšť, tak sem zajel ke kamosovi z horovic na kafe.
Čekal jsem od 18 do 20 hod ale nepřestal otak povidam že to dlabu a jedu.
No vyrazil sem vsude sama pasticka v podobe mokreho popadaneho listi a vetvy atd ale nejvetsi past sou ty prechody pro chodce. motorka rovne a stejne mi to na nich 3x klouzlo to je fakt humus. a nejlepsi v jedny vostry zatacce do kopce namalovanej na zemi vobrovskej trojuhlenik pres celej pruh a na nem pozor deti znacka no humus sem se malem posral jak me to tam ustrelilo. sou fakt hovada neskutecny ty co tohle vymejslej
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Re: Ty přechody ale kloužou
Ondráš psal:Hale a co se na těch přechodech zkusit trefovat mezi ty čáry... A nebo si měl v tom kafi rum?
hele delal sem co sem moch ale ty tri me proste nevysli, zaprvi sem picu vdel jak sem mel mokry plexi a za druhy nevim proc sem se zrovna do tech tri netrefil ale ten trjuhelnik pres celej pruh me dostal
Ondráš psal:Si tam jel prvně? Proč teda jedeš pilu, když prd vidíš a netrefíš se mězi ten přechod.
Ser na mě. Mám dneska rejpavou.
prej pilu no prvne sem tam nejel ale mel sem toho plny brejle se na vode hodne bojim a nechtel sem dopadnout jako filipe Massa a proste nedokazu rict proc sem na ty tri najel ale ten trojuhlenik je tam chilku ten neznam
JJ vika vod kanalu taky pecka
sonyk psal:Včera mě u hořovic zastihl déšť, tak sem zajel ke kamosovi z horovic na kafe.
No vyrazil sem vsude sama pasticka v podobe mokreho popadaneho listi a vetvy atd ale nejvetsi past sou ty prechody pro chodce. motorka rovne a stejne mi to na nich 3x klouzlo to je fakt humus. a nejlepsi v jedny vostry zatacce do kopce namalovanej na zemi vobrovskej trojuhlenik pres celej pruh a na nem pozor deti znacka no humus sem se malem posral jak me to tam ustrelilo. sou fakt hovada neskutecny ty co tohle vymejslej
za kým jezdíš do hořovic??
Když nejezdím,tak tvořím...
ydom psal:sonyk psal:Včera mě u hořovic zastihl déšť, tak sem zajel ke kamosovi z horovic na kafe.
No vyrazil sem vsude sama pasticka v podobe mokreho popadaneho listi a vetvy atd ale nejvetsi past sou ty prechody pro chodce. motorka rovne a stejne mi to na nich 3x klouzlo to je fakt humus. a nejlepsi v jedny vostry zatacce do kopce namalovanej na zemi vobrovskej trojuhlenik pres celej pruh a na nem pozor deti znacka no humus sem se malem posral jak me to tam ustrelilo. sou fakt hovada neskutecny ty co tohle vymejslejza kým jezdíš do hořovic??
No kousek za do drozdova
tajnej psal:Ondráši - do Drozdova za Pichlíkovou? To sou ňáký jakože umělecký přezdívky, co dneska mladý používaj, aby jako neřikali naprudko za jakym účelem jedou na návštěvu?
Ale néééééééééé. Béďo, tohle je realita... Ještě tu máme např. Suchomasty, ale taky Kozomrdy. Ale ty bys na mapě nenašel. Musel bys hledat Hudlice.
A holka se opravdu jmenuje Pichlíková...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:sonyk psal:hele za defkou sem nebyl to bych tam asi prespal ne a sral na dest. Byl sem za kamosem z prumky P. Sládek
Jo, kluci Sládkové... No to je taky příbuzenstvo.
No nekecej
hele a nema ta pichlikova brachu hral fotbal
Ona má akorát sestru. Ale je možný, že to byl nějaký bratranec. Pichlíků je tam víc. Její táta se do fotbalu angažuje dost.
No jeden ze Sládků hrál v Hořovicích fotbal, ne? Nebo někde výš... Pokud si dobře pamatuji. Teď nechci kecat, ale Tomáš je ten mladší a Pavel ten starší?
Ondráš psal:Ona má akorát sestru. Ale je možný, že to byl nějaký bratranec. Pichlíků je tam víc. Její táta se do fotbalu angažuje dost.
No jeden ze Sládků hrál v Hořovicích fotbal, ne? Nebo někde výš... Pokud si dobře pamatuji. Teď nechci kecat, ale Tomáš je ten mladší a Pavel ten starší?
Pavel se mnou chodil na prumku to je ten mladsi no oba hrali nekde vejs ale tomas asi nejvejs z nich jak je ten svet kuwa malej
Ondráš psal:Jak si na tom s časem? Dnes ne... Někdy potom... Vyjížďka...? Abych věděl jestli jezdíš pilu jako Progír a nebo si tůrista jako já.
Jo ty moc rum nepiješ, co?
turista!!! velkej turista da se rict obezni turista jdouci do kopce.
Kde ty prebejvas v tech Broumach?
Bejvam do peti v praci a v pul sesty uz muzu sedet v sedle.
tajnej psal:Aha, tak to asi nemá moc dobrý, jak jí přezdíváte?
Jo a abysme nebyli úplně mimo téma: jak daleko má do přechodu?
O klouzání se nerozepisuj
No vono někdy lepší uklouznout, než být nadosmrti na suchu, Vydro, víš?
..neopouštěj starou jebku pro novou..
sonyk psal:turista!!! velkej turista da se rict obezni turista jdouci do kopce.
Bejvam do peti v praci a v pul sesty uz muzu sedet v sedle.
Broumech, Broumech. A hlavně ne prosím v Broumově...
Přes týden jsem v Praze na Petřinách. Teď. Středa, čtvrtek, pátek mám do 5 školení, takže kdybsme si dali někde na šestou, půl sedmou spicha, tak by se to třeba dalo, hm?
Ondráš psal:sonyk psal:turista!!! velkej turista da se rict obezni turista jdouci do kopce.
Bejvam do peti v praci a v pul sesty uz muzu sedet v sedle.Broumech, Broumech. A hlavně ne prosím v Broumově...
Přes týden jsem v Praze na Petřinách. Teď. Středa, čtvrtek, pátek mám do 5 školení, takže kdybsme si dali někde na šestou, půl sedmou spicha, tak by se to třeba dalo, hm?
A kde? neboj znam rozdil Broumy a Broumov. do Broumova bych nejel ani vomylem za prve dalka a za druhy samy cerny corky
sonyk psal:Ondráš psal:sonyk psal:turista!!! velkej turista da se rict obezni turista jdouci do kopce.
Bejvam do peti v praci a v pul sesty uz muzu sedet v sedle.Broumech, Broumech. A hlavně ne prosím v Broumově...
Přes týden jsem v Praze na Petřinách. Teď. Středa, čtvrtek, pátek mám do 5 školení, takže kdybsme si dali někde na šestou, půl sedmou spicha, tak by se to třeba dalo, hm?A kde? neboj znam rozdil Broumy a Broumov. do Broumova bych nejel ani vomylem za prve dalka a za druhy samy cerny corky
Naproti bytovce... Ale takové té co se stavěli pro JZD, ne panelák... Velká zahrada. Relativně nová střecha. Po leveé ruce když jedeš na skryje tak hned pod alejí lip.
sonyk psal:sem myslel kde si dame sraz a ne kde bydlis ale neni problem zajet k tobe domu
O víkendu tam teď nejsem... Spíš někde třeba na Karlštejně... Nebo Dobříš, Příbram... Jak se ti bude chtít...
Ondráš psal:sonyk psal:sem myslel kde si dame sraz a ne kde bydlis ale neni problem zajet k tobe domu
O víkendu tam teď nejsem... Spíš někde třeba na Karlštejně... Nebo Dobříš, Příbram... Jak se ti bude chtít...
Tak me je to tak nejak fuk se jeste domluvime, ted me volal sef ze du zejtra jezdit s nakaldakem tak nevim jak bude volno
Ondráš psal:sonyk psal:Jaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hale mladej... SI nějak věříš...
Hele stařešino doufam že zítra či čtvrtek pač vikendmam v pr... turnaj ve fotbale a ten budu v nedeli asi rozdejchavat
sonyk psal:tak co ondreji?
dneska kolem 18 nekde ? kdyz nebude chcat teda, kdyz uz si me rano tou sms vzbudil
Vzbudil? To už jsem měl po první hodině...
Jinak teda cca šestá na benzínce v Žebráku (Kapr oil ne Mája). Kdyby se chtěl někdo přidat...
Navrhuji Křivoklát, Sýkořice, Kyšice (nebo co to tam je) a pak zpět na Beroun. Cca 60km. Z Berouna každej po svým.
Ondráš psal:sonyk psal:tak co ondreji?
dneska kolem 18 nekde ? kdyz nebude chcat teda, kdyz uz si me rano tou sms vzbudilVzbudil? To už jsem měl po první hodině...
Jinak teda cca šestá na benzínce v Žebráku (Kapr oil ne Mája). Kdyby se chtěl někdo přidat...
Navrhuji Křivoklát, Sýkořice, Kyšice (nebo co to tam je) a pak zpět na Beroun. Cca 60km. Z Berouna každej po svým.
snad tu pupmu najdu ale spatna zprava je ze u nas zatim chcije
Jinak mel sem vstavatv pul sedmi a taky ze sem vstal ale sef volal ze mam spat dal a jit az v 10 do kramu ze na nakladak prace neni ze ta firma co nas chce jeste neni pripravena. takze sem vstaval v 9:30. doufam ze prestane chcat
Tak jsem dom... Ještě jsem si to trochu protáhnul... Ta navigace mě vedla přes Hostomice.
Ale pak jsem si udělal ještě takovou zajížďku a nebejt těch pár plechovkářů, tak ani noha.
Když to sečtu tak asi 170 km. Díky za společnost. Doufám, že si ten kousek dojel v pořádku a že s robou to proběhlo v klidu...
Ondráš psal:Tak jsem dom... Ještě jsem si to trochu protáhnul... Ta navigace mě vedla přes Hostomice.
Ale pak jsem si udělal ještě takovou zajížďku a nebejt těch pár plechovkářů, tak ani noha.
Když to sečtu tak asi 170 km. Díky za společnost. Doufám, že si ten kousek dojel v pořádku a že s robou to proběhlo v klidu...
navigaci na projíždku?
vy mladý snad už ani nevíte jak vypadá mapa
Bandit 4EVER!!!
sonyk psal:Doma v poho jeste sem navsitvil mamku. Dik moc, proved si me po krasnych zatackach
Neni zač. Já zase rád poznal někoho nového...
Škoda jen, že z Řevnic do Mníšku stojí ta cesta za hovno, páč zatáčky tam jsou dobrý.
Srbsko je už masofka, ale včera jsme tam byli sami.
Mě taky musíš někdy provést tam kde jezdíš ty...
nj, me to taky ustrelilo na prechodu, ale v te dobe uz sem jel krokem, takze skoda minimalni. Ja nevim, porad na motorce nekdo umira, vsichni porad padaji .. je to dost rizikovy sport - tudiz sem se mojeho bandita radsi zbavil ...
Marcus_86 psal:nj, me to taky ustrelilo na prechodu, ale v te dobe uz sem jel krokem, takze skoda minimalni. Ja nevim, porad na motorce nekdo umira, vsichni porad padaji .. je to dost rizikovy sport - tudiz sem se mojeho bandita radsi zbavil ...
pudes pesky srazi te motorkar, pojedes autem sejme te motorkar, pojedes autobusem zabije te autobusak, pojedes vlakem vypadnes a sestreli tep rotijdouvi vlak, pojedes na kole sejme te nakladak, poletis letadlem sejme te usama. zaskoci ti rohlik udusis se, hej proste si nevyberes. Ale tvoje volnba
Stránky: 1