Nejsi přihlášen
jsem v ...... hnutý rám
kucíííí budu brečet
dala jsem servisákovi máňu aby mi navařil vejfuck a padáky a on mi zdělil že jsem blázen že jezdim na moto která má hnutý rám....
oprava 10 - 15 tisíc.......to je v hajzlu
nedá se to levněji, příjde mi že to nemá cenu vrážet tolika peněz do tý mý starý vrány.
A je to!!
Re: jsem v ...... hnutý rám
..a poznala jsi to,když jsi na tom jela??
Řekl bych, že ne...
Tak na to a jezdi dál..
Taky mám v koleno,záda,kotníky,kratší nohu,skoliosu,vysokej tlak,játra,ledviny a bůhví co ještě,ale taky chodím po svejch
PURE NAKED BIKE!
ja se v tom teda prd vyznam, ale jak rika meloun - vsimla sis nejake spatne jizdni vlastnosti od te lonske bouracky? Ne? Tak na to ser. Mne se taky tresou riditka, ze si kolikrat pripadam, jako bych ridil nejakyho hada, ale uz jsem si na to zvykl a neresim to
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
zrzule psal:pánové táhne to hrozně doprava.......
jinak loser: na tebe odborníka jsem čekala
Hmm..nojo..ale to mě v autě taky
Pardon..
Je řada veriant pro řešení..mám ale pochybnost, že bys jakoukoliv z nich akceptovala..
PURE NAKED BIKE!
Taky si myslím, že je nesmysl to nějak řešit pokud to nemá nějak zásadní vliv na jízdu. Navíc pokud ten rám není úplně do vrtule, tak by šel možná porovnat i za studena, s minimem odstrojování, takže by to bylo podstatně levnější. Jak znám svého dvorního rovnače a ohejbače, tak odhaduju tak do 2000,-.
Mimochodem, jak ten chlapík přišel na to že je rám hnutej a v jakých místech???
Neznám ho, ale vůči těmhle radám co všechno je v a kolik to bude stát a pokud to u něho hned nespravíš, tak celej tvůj rod vymře, tak k tomu jsem trochu skeptickej. Často tak strašej hlavně ženský, protože si myslej, že se v tom hovno vyznaj - to neber nijak osobně
Jak jsem psal, zkus z něho vytáhnout jak na to přišel, a kde je podle něj co ohnutýho. Rám u Banditek snese poměrně hodně - napřed se ohejbaj vidle, brejle, dorazy a tak.
Honza má rech..třeba jsou jen hnutý spodní brejle,což ti tatík srovná doma ve svěráku..
Pokud by byl fakt v prdeli,tak bych to raději střelil a fertig...
Ale myslím,že nebude..že problém bude spíš někde ve předku..kolo-uložení..vidle-nesouměrnost..důsledek-ohlý brejle,vidle nebo trubka vidlí..
Ten rám je takovej svařenec trubek,že by to musela bejt kurva pecka,aby to s ním hnulo nějak odstatně..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Honza má rech..třeba jsou jen hnutý spodní brejle,což ti tatík srovná doma ve svěráku..
Ale myslím,že nebude..že problém bude spíš někde ve předku..kolo-uložení..vidle-nesouměrnost..důsledek-ohlý brejle,vidle nebo trubka vidlí..
Ten rám je takovej svařenec trubek,že by to musela bejt kurva pecka,aby to s ním hnulo nějak odstatně..
JASNE STŘELIT A NEJLÍP HEZKY POTICHU ....
Blu one.... old one
misi psal:Meloun psal:Honza má rech..třeba jsou jen hnutý spodní brejle,což ti tatík srovná doma ve svěráku..
Ten rám je takovej svařenec trubek,že by to musela bejt kurva pecka,aby to s ním hnulo nějak odstatně..JASNE STŘELIT A NEJLÍP HEZKY POTICHU ....
Nejsem Matka Tereza..
Jestli je někdo debil,tak to koupí..to už není můj problém..
Samozřejmě jsem nikdy kaši neprodával a vždy jsem poctivě řekl vše o čem jsem věděl...
Hnutej rám to beztak není,tak se hned nestresuj
PURE NAKED BIKE!
První krok tohle a takhle na měřicí desku..
A na 99% rámu nic nebude
Jinak rovnání rámu pokud si to rozděláš(většinou stačí jen motor ven) do 5ti litrů v každé karosárně kde je laser a stolice....
takhle třeba vypadá nekvalitně rovnaná trubka na kšeft,v podstatě už na ní co opravovat protože z toho je vlnovka,perličkou je že v tlumičích nebyl olej,což bylo stejně nepodstatný neb i když to jsou plně stavitelný vidle tak na vrchu sice štelováky jsou,ale vnitřek chyběl
God Save The Queen!
ross psal:jebni s tím na druhou stranu a máš to srovnaný
asi rada na co?
Vůbec nee!
Na skůtru jsme rovnali rám tím stylem,že v náklonu v zatáčce to jeden klopil jak má a druhej to tlačil ze zatáčky ven jako spolujezdec(jako když to někdo nezná a v zatáčce místo aby to naklopil,tak se rovná)
PURE NAKED BIKE!
No já jsem měl havárku rám na oko nešel poznat že by sním něco bylo ale dal jsem to k halbichovi do měcholup změřil a rám hnutej mám i protokol měření 2500kč a z rovnáním celé 12000kč to jsem měl na měření 50 procent slevu od kamaráda na měření
Jinak rám po opravě pohoda žádnej problém lepší než koupit starej a každej čurda ti nakecá že je nebouranej pak to smontuješ a jsi
Meloun psal:..a poznala jsi to,když jsi na tom jela??
Řekl bych, že ne...
Tak na to a jezdi dál..
Taky mám v koleno,záda,kotníky,kratší nohu,skoliosu,vysokej tlak,játra,ledviny a bůhví co ještě,ale taky chodím po svejch
hele nevypadalo to, že seš invalida..funkce v pořádku jak se zdálo..
bla...blabla...!
fido psal:Meloun psal:..a poznala jsi to,když jsi na tom jela??
Řekl bych, že ne...
Tak na to a jezdi dál..
Taky mám v koleno,záda,kotníky,kratší nohu,skoliosu,vysokej tlak,játra,ledviny a bůhví co ještě,ale taky chodím po svejchhele nevypadalo to, že seš invalida..funkce v pořádku jak se zdálo..
invalida ne ale uchylák, prostě to musí dělat před lidma
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
zrzule psal:dneska jsem si vyzvedla máňu ze servisu a serviská mi ukazoval jak je to křivý.....postavil to na centrál a když jsem se dívala na zandí a přední kolo tak je to krapet šejdrem....tak 4-5 cm....?????
No to že má štafle ale stále neznamená že máš křivej rám. Spíš bych si myslel hnutý v brejlíchnebo přiohlý vidlice.
Kelly01 psal:Já teď složil Bandasku co táhla doleva,kolo z osy a jak píše Lihy - srovnáno,složeno a jak Pendolíno
Estli je to jak Pedolíno, tak ti dám kontakt na člověka co vymejšlel zařízení, aby to vůbec šlo nasadit na české dráhy.
Celkem chytrej člověk... Postarší a za ty 2 semestry jsem všechny příhody slyšel asi 4x, ale jinak ve svém oboru machr.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Meloun psal:Já nic-já muzikant!!
Vše, co jsem vyjmenoval ale nemá vliv na funkci .... a vysokej tlak tomu bych řek ještě prospěje..
Jak dělal?Co dělal??Ona dělala!Co jsem měl dělat??!
ROSTLINÁŘE ?
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2008 20:38:56 Offline |
Kelly01 psal:První krok tohle a takhle na měřicí desku..
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C03569.JPG
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … C03574.JPG
A na 99% rámu nic nebude
Jinak rovnání rámu pokud si to rozděláš(většinou stačí jen motor ven) do 5ti litrů v každé karosárně kde je laser a stolice....
takhle třeba vypadá nekvalitně rovnaná trubka na kšeft,v podstatě už na ní co opravovat protože z toho je vlnovka,perličkou je že v tlumičích nebyl olej,což bylo stejně nepodstatný neb i když to jsou plně stavitelný vidle tak na vrchu sice štelováky jsou,ale vnitřek chyběl
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … spatne.JPG
Jak píše Kelly nejdřív zkusit vidle...na Kukii SV to bylo taky...srovnání vidlí a brejlí asi 800,-.....rámu jenom při skluzu a případným zastavení o něco v rozumný rychlosti bude uplný prd.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1