Nejsi přihlášen
potah na sedlo
nevím jak jinak tuhle podložku pod prdel nazvat http://www.sensormet.cz/index.php?Title=Airhawk& ,ale potřebuju něco podobnýho za několikanásobně nižší cenu. Napadlo mě to vytvořit ze zateplovací pěny na kogenerační jednotky. (Je to cca 15mm vysoká černá pěna, ale po tom co jsem vystřih tvar a sednul na to,tak zlepšení skoro nula, ta pěna je moc tvrdá..) napadl mě nějaký tužší molitan, ale nenapadlo mě, kde bych v okolí Berouna možná Plzně tuhost onoho molitanu mohl vyzkoušet-čiže kde ho sehnat..Nebo co pod tu prdel dát.Mám doma zbytečný kožený kalhoty,takže bych to potáh a mohlo by to i nějak vypadat..každopádně to chci sundavací, takže prošívaný sedlo neřeším..
Když nejezdím,tak tvořím...
Re: potah na sedlo
Tyhle podložky jsem zkoušel na výstavě... Nějak zvlášť mě to nenadchlo. Ikdyž. Zaprvé si na to člověk musí zvyknout, protože na to trochu plaveš a zadruhé ta cena... to bych blil.
Řikali, že je to lepší než gelové sedlo, že to rychleji reaguje na změnu tlaku a vyrovnává to ty rozdíly okamžitě, ale to myslím nenahradí to, že to po tom sedle klouzalo.
Takže pokud bys to chtěl na dálnici, tak ok. Do zatáček bych to nechtěl. Jedině to napevno přidělat na sedlo. Můj názor. Nejel jsem s tím, jen jsem na tom seděl.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jasan, s tím počítám.nechci to na plkání kolem baráku,ale na měsíční štrásy do portugal a počítám,že úseky, který si budu chtít zajezdit to budu sundavat..Udělam si nějakou jednoduchou napodobeninu doma,ale nevím co tam dát za výplň.
Když nejezdím,tak tvořím...
co tam dát by měl vědět každej vesnickej čalouník, co dělá potahy na fichtla.....ty materiály moc jiný nebudou....
Monty Jack (Člen) 17.07.2008 11:59:37 Offline |
Viděl jsem se nedávno s bratrancem (asi po dvou letech) a přišla řeč na mašiny a tak sem dávám odkaz http://www.calounictvi-brno.cz/
Tak dlouho do něj musíte hučet Bandit až to pochopí a udělá vám to přednostně nebo hodí povinnou slevu
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:Viděl jsem se nedávno s bratrancem (asi po dvou letech) a přišla řeč na mašiny a tak sem dávám odkaz http://www.calounictvi-brno.cz/
Tak dlouho do něj musíte hučet Bandit až to pochopí a udělá vám to přednostně nebo hodí povinnou slevu
a daly by se sjednat nejaky slevy ?? popripade kdybych chtel sedlo kde by bylo vysito Bandit > co by stalo
WD club member.
Monty Jack (Člen) 17.07.2008 12:12:58 Offline |
Nechci slevu zadarmo :) hele něco se určitě domluvit dá, však na těch stránkách je kontakt, se pobavte.
Nějakou mašinu vyšívací kupoval, tak ti řekne co to umí a co ne .. když mu pošleš obrázek loga a velikost v jaké by to mělo být tak to může zkusit .. to pak klidně nafotím a dám sem jak to bude vypadat.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Monty Jack psal:Nechci slevu zadarmo :) hele něco se určitě domluvit dá, však na těch stránkách je kontakt, se pobavte.
Nějakou mašinu vyšívací kupoval, tak ti řekne co to umí a co ne .. když mu pošleš obrázek loga a velikost v jaké by to mělo být tak to může zkusit .. to pak klidně nafotím a dám sem jak to bude vypadat.
to je slovo do pranice
WD club member.
Stránky: 1