Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 23.06.2008 20:39:46 Offline |
pár pikčrů z hungáče...
tak hlavně navodit tu správnou pohodu v předvečer, takže krkovičku na grilu a ňáký to pivínko...
bedlivě to sledovaly i krásné indiánky
kluci z modrý ústřice pak chtěli bejt za každou cenu in a podle poslední módy
ale hned ráno se z nich staly mediální hvězdy
ale nás zajímalo úplně něco jinýho (pro housku a prase)
bylo to nadlouho, hotovej andrzén
přijeli na nás juknout i polomaďarský aviatici
někdo holt ani benál nenaleje bez trochy tý elegance
pak rychle natrénovat jak do zákrut...
start je vopravdu srdcovka
i první zatáčky sou výživný
ale když někdo umí, de to samo
první střídání transpondéru
a huš to ide
další střídání...
a vzácní hosté
a finíto zaplaťsatan že bez kreše
a to je všechno
jo vlastně eště něco, tady máte ukázku z maďarský pohádky co sme poslouchali cestou přes pešť, ale nedoporučuju to pouštět dětem před spaním bo zvlášť ten konec je fakt krutej, ale holt takovej je život...
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … ohadka.MP3
doba je temná...
Re: pár pikčrů z hungáče...
..fotečky..
..a pokud na 102 oktanech nevystřihnou z Fildova intervijuja záběr ze zdejší sedmé fotky,tak to pozadí za Filousem bude v telce pecka
..do Brna musím dovalit..sice potom chcípnu,ale řečeno slovy klasika,chuj s tym..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
pšán... on má ty ruce v kapse jak ten Jančařík co hlásí počasí
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Atmosfera musi bejt paradni, fotky sem prohlidl z FTP a , kucii jen tak daal, je na co koukat a z vasich prispevku se clovek pobavi kdyz je v robote.
Monty Jack (Člen) 24.06.2008 10:35:49 Offline |
Mirek D psal:Zrzavá a holý neštěstí, hmm....
cože ?
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
svatej psal:parada,ouplny modelky. . .kluci,musim zamacknout slzu,ale zavidim a preju Vam to a kua je na co koukat,jak si tam lebedite a rejsujete.
LEBEDÍME a rejsujeme? ještě teď mám unavené ruce...
sonyk psal:Pekny, hlavne ta slecna s mikrofonem. Je volná?
ne její se menuje michal dokoupil alias INDI
__________________________________________________________________________________
K.a.s.y.m. (Člen) 24.06.2008 21:42:17 Offline |
tomasNJ psal:sonyk psal:Pekny, hlavne ta slecna s mikrofonem. Je volná?
jen tak mimo...jak ji jde ježdění?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tomasNJ psal:svatej psal:parada,ouplny modelky. . .kluci,musim zamacknout slzu,ale zavidim a preju Vam to a kua je na co koukat,jak si tam lebedite a rejsujete.
LEBEDÍME a rejsujeme? ještě teď mám unavené ruce...
sonyk psal:Pekny, hlavne ta slecna s mikrofonem. Je volná?
no,takze spolecna onanie,bo co? Njn,kdyz ty nejsi zvyklej delat rukama,co?
Amen. . .
osiris psal:...docela dost, když ve třech vyhráli kategorii a celkově byli druhý
všechno tahal INDI...
se jen vozí
do borci, to musel být kurva adrenalin, stát na roštu /tady sice mimo ale stejně/
já tohle zažil u motokár naposledy před 2 rokama a před startem min 3-krát vychcat a při startu tep jak kráva
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 25.06.2008 07:35:41 Offline |
osiris psal:...docela dost, když ve třech vyhráli kategorii a celkově byli druhý
no uplně její zásluhou to asi nebude,ale i tak je to
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...docela dost, když ve třech vyhráli kategorii a celkově byli druhý
...taky jsem nepsal že jen její zásluhou, ale jestliže jsou druhý celkově a jezděj ve třech, tak to kazit rozhodně nemohla - o časech si přečti o kousek níž
tomasNJ psal:osiris psal:...docela dost, když ve třech vyhráli kategorii a celkově byli druhý
všechno tahal INDI...
se jen vozí
...myslím tome, žes teď jen plácnul do vody, viděl jsi jejich časy ? ona jezdí za indim o 2 vteřiny na kolo (a že ty časy jsou dobrý)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 25.06.2008 08:20:11 Offline |
tak to potom klobouk dolů.To je fakt dobrá....na to že ve 102-ce říkala,že jezdí opatrně kvůli tomu ,že se nechce motorku rozbít
Vůbec obdivuju holky ,že se mezi takový vlčaky pustej.
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:osiris psal:...docela dost, když ve třech vyhráli kategorii a celkově byli druhý
...taky jsem nepsal že jen její zásluhou, ale jestliže jsou druhý celkově a jezděj ve třech, tak to kazit rozhodně nemohla - o časech si přečti o kousek níž
tomasNJ psal:osiris psal:...docela dost, když ve třech vyhráli kategorii a celkově byli druhý
všechno tahal INDI...
se jen vozí...myslím tome, žes teď jen plácnul do vody, viděl jsi jejich časy ? ona jezdí za indim o 2 vteřiny na kolo (a že ty časy jsou dobrý)
...no nevim, ale i já na Bandasce sem jí pojel celkem f klidu ...ale smekam před ní, to zas jó, asi málokerá žencká by do toho šla...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
osiris psal:...jak je teda možný že máte vo 20 sekund horší časy na kolo
...to nevim...ale vopřisáhnu, že sem jí za retardérem dojel na dohlet a ve vracáku pot boxama sem jí předjížděl vnitřkem a pag uš sem jí neviděl...tag nevim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 25.06.2008 16:07:09 Offline |
osiris psal:...šestka 274 originál, a 283 s laďákem ;) ale je to hukot
...šestpade 321 originál, a s laďákem bohužel nevím, bo ho nemám...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 25.06.2008 16:22:26 Offline |
osiris psal:...hmm, dobrej matroš, ale ty máš titanový převody ;)
jóóó, kdybys věděl co všechno já mám z titanu....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
BANDYT psal:Zdarec , kolik to tam jede na tom okruhu? Mě ukazuje rafička na tacháku u mí šestky 243 Mám to totiž přetriskované
Hrubky dvě...
mé a přetryskované
no a Bandit je s měkkým I ale beru to jako nickname...
jinak je ti 243 naprd pokud to tam nedostaneš během 200 m po výjezdu ze zatáčky...
tomasNJ psal:BANDYT psal:Zdarec , kolik to tam jede na tom okruhu? Mě ukazuje rafička na tacháku u mí šestky 243 Mám to totiž přetriskované
Hrubky dvě...
mé a přetryskované
no a Bandit je s měkkým I ale beru to jako nickname...
jinak je ti 243 naprd pokud to tam nedostaneš během 200 m po výjezdu ze zatáčky...
Tři!
Mě - tobě
Mí - mé nebo teda mojí,mý atd..
Triska - tryska
PURE NAKED BIKE!
BANDYT psal:tomasNJ: Jak to mislíš 243 během 200 metrů? Ty máš taky Abarth? Mně to teda jede dost když jezdime s kamošama mezi dědinama.
A pojezdíš aj R1? Nechtěl bys jezdit s klukama C.E.C.?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
BANDYT psal:tomasNJ: Jak to mislíš 243 během 200 metrů? Ty máš taky Abarth? Mně to teda jede dost když jezdime s kamošama mezi dědinama.
celej mi prides, pocinaje nickem a konce prispevkama, jako jadna velka provokace
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
vorel psal:Lůzr vogo, prohlídni pořádně předposlední fotku
Byl jsem se na kluky juknout v Moste, tak jsem to vsechno hnedka registroval (jako vocima)
A jako sponzorsky dar jsem jim hned dal nekolik hodnotnych rad, co se prdleho zadniho tlumice tyce, ale poslali me do (kua, ta veta ja skoro jak basnicka)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
myslím jako na okruhu...
mi to taky jede 260 ale na okruhu sem v životě takhle rychle nejel...
osiris psal:...tak za to trochu tahej né, ty lemro ;)
presne tak ... pak nemaj furt prohravat ... chudak filous tam jezdi bez tlumice aj trista a dava tak v sanc svuj zivot a fijat si tam jezdi kochacku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Suzuki.Veruš (Nový člen) 18.07.2008 16:58:21 Offline |
No teda tak ty fotky dobrý dobrej trest za napadení mikrofonem
Koval: jo to už je taky nějaký ten pátek...doufám že se vede dobře...za tu hvězdu děkuju...budu to brát jako kompliment i když vím jak to myslíš...každej sme naštěstí nějakej a hlavně jinej...
A k těm závodům, ano je to tak, já jsem ta co jim to (ne)úmyslně kazí, aby měli kluci co dohánět! Ale stějně bych jela raději s někým komu nezáleží na umístění...
Tak se tu mějte a na dalších závodech ahoj ;-)
Suzuki.Veruš psal:No teda tak ty fotky dobrý dobrej trest za napadení mikrofonem
Koval: jo to už je taky nějaký ten pátek...doufám že se vede dobře...za tu hvězdu děkuju...budu to brát jako kompliment i když vím jak to myslíš...každej sme naštěstí nějakej a hlavně jinej...
A k těm závodům, ano je to tak, já jsem ta co jim to (ne)úmyslně kazí, aby měli kluci co dohánět! Ale stějně bych jela raději s někým komu nezáleží na umístění...
Tak se tu mějte a na dalších závodech ahoj ;-)
pěkně jsi to vrátila
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1