Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » přední kolo

zdenek 1 (Člen)
13.07.2008 16:36:32

přední kolo

zdar hošani,chci se zeptat,měnil jsem na bandasce 650 př.desky,odvzdušňuju to od rána,a pořád ta páčka se mi zdá měká i když se rozjedu a zabrzdím,tak to hamuje,ale asi kdybych potřeboval na to zatáhnout při větší rychlosti,nevím jak bych dlouho brzdil!když dám to štelovací kolečko na páčce na pětku ´,tak páčku nezmáčknu až ke gripu,ale když dám štelovací kolečko třeba už na trojku,tak zmáčknu až se dotknu gripu!!! a ještě když skusím jak se točí na prázdno přední kolo,tak celkem to jde dost těžko,dře to o ty desky...a to jsem to pořádně všechno vyčistil,dokonce jsem vytáhnul i ty pístky , gumičky, trošku namazal kraje těch pístků aby to tam šlo pěkně zastrčit!!!rtak proč to tak hodně drhne?myslíte nechat to tak,že si to časem vybrousí a sedne si to?  help díííííkyyyy.

když to jede,je to OK
ross (Člen)
13.07.2008 17:04:42

Re: přední kolo

tím kolečkem si nastavuješ právě vzdálenost od rukojeti

aby byla lehce dosažitelná

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
qwerty (Člen)
13.07.2008 18:41:00

ty desky si musi sednout , po nejakejch 100km to prestane tak drhnout ... ja ted menil vzadu a mam to sami .....good

ale s tou packou nevim ..... idontknow

WD club member.
barynek (Člen)
13.07.2008 18:53:46

pokud vím tak přední kolo drhne o desky dyckyidontknow ale vždy se točí tak abys mohl jet. Problém bych v tom neviděl

Bandit 4EVER!!!
zdenek 1 (Člen)
13.07.2008 19:25:06

tak jsem to byl projet cca. 100kl ,a brzdit to brzdí , ale to kolo jde pořád dost težkobad ale zase s těma starýma to vůbec nešmechtalo ani nedřelo,tak uvidím,co to bude dělat dál??? doufám,že se to nějak nevyhřeje ty kotoučeidontknow a ta páčka když za to vemu pořádně,tak mám tak cenťák od rukojeti! asi to bude těma gumovýma hadičkamaidontknow? co vy na to???

když to jede,je to OK
barynek (Člen)
13.07.2008 19:36:56

zdenek 1 psal:

tak jsem to byl projet cca. 100kl ,a brzdit to brzdí , ale to kolo jde pořád dost težkobad ale zase s těma starýma to vůbec nešmechtalo ani nedřelo,tak uvidím,co to bude dělat dál??? doufám,že se to nějak nevyhřeje ty kotoučeidontknow a ta páčka když za to vemu pořádně,tak mám tak cenťák od rukojeti! asi to bude těma gumovýma hadičkamaidontknow? co vy na to???

nevyhřeje kotouče?surprised tomu asi nerozumím, jako že by je to rozpustilo?idontknowbigsmile to asi ne.. evil
píšeš, že jde kolo pořád ztežka, a cítíš to při jízdě? Vadí to nějak? Jestli ne, neřeš togood páč tomu nic nejni. Desky si sednou a bude to lepší po pár km. Ale dycky to drhne.
Jinak s tou páčkou. Přišlo mi, že jdou brzdy nějak málo, jako že za to vemu a nic se neděje, tak jsem poupravil polohu páčky a zdá se, že to bylo tím (a taky mi nedoráží na rukojeť) a brzdí to líp, bo za to můžeš víc vzít a víc to tedy brzdí - nejsem fyzik ani nic podobnýho, tak mě dyžtak opravte...
tedy doraz páčky neřešit. Brzdí to? Brzdí tak nejni problémgood

Bandit 4EVER!!!
cikin (Člen)
13.07.2008 19:38:56

Zkoušel jsem to a přední kolo mě taky trochu dře, ale ne moc. Páčku mám na 3 a k rukojeti ji nezmáčknu. Počkal bych znovu odvzdušnil a mělo by to sednout.

zdenek 1 (Člen)
13.07.2008 20:02:56

cikin psal:

Zkoušel jsem to a přední kolo mě taky trochu dře, ale ne moc. Páčku mám na 3 a k rukojeti ji nezmáčknu. Počkal bych znovu odvzdušnil a mělo by to sednout.

tak já to dám na 2 a jdu až na rukojeť!

když to jede,je to OK
Pajk (Člen)
13.07.2008 20:10:38

Zdenek 1, podle toho jak píšeš to nebude dobře odvzdušněný. Problém je v tom že vzduch je lehčí než kapalina a odvdušňováky jsou pouze dole a na výstupu z pumpy kde to je nejvýš se drží vzduch a zdouhavě se to odvzdušňuje, takže bych povolil ten průtokovej šroub u pumpy  to jako při odvzdušňování. A ty desky by dřít neměly, maximálně lehce šustit jestli ty válečky chodí dobře.

maňas (Člen)
15.07.2008 18:32:42

v tomto případě je moje bandaska jiná,mě to nejde k rukojeti ani na jedničkusurprised

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
barynek (Člen)
15.07.2008 19:32:36

maňas psal:

v tomto případě je moje bandaska jiná,mě to nejde k rukojeti ani na jedničkusurprised

málo žereš a proto jsi slabej a neumáčkneš tobigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen)
15.07.2008 20:21:05

neřeš ty stejně nebrzdíšbigsmile rozeber to vyčisti to a slož to ještě jednou. Je možné, že když jsi to skládal tak se stala někde chyba.

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Bedřich (Člen)
15.07.2008 20:26:00

Zavzdušněný to by mohlo dělat tu  měkotu a to že se to to nevrací, tak jsi třeba blbě smontoval ty pístky a žvejknul jsi tu gumu. To jsem na mojí Mořině jako dárček od minulého majitele.

Schoď třmeny a jukn jestli ce vrací, jestli ne, tak znova rozebrat....

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Ondráš (Člen)
16.07.2008 08:26:16

barynek psal:

To... To... Tohle říkám jáááááá...

bigsmilebigsmilebigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zdenek 1 (Člen)
16.07.2008 16:52:32

Banditatom psal:

neřeš ty stejně nebrzdíšbigsmile rozeber to vyčisti to a slož to ještě jednou. Je možné, že když jsi to skládal tak se stala někde chyba.

brzdím jen když jede vlakbigsmile ,jsem to měl rozebrané dvakrát,a pořád dře jako svině,vyměním primerosky složím znovu a uvidím

když to jede,je to OK
Banditatom (Člen)
17.07.2008 14:23:36

a bacha ať je neprotrhneš to je pak průser jak mrakyevil

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
barynek (Člen)
19.07.2008 11:43:17

Ondráš psal:
barynek psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

jsem myslel že máš výhradní právo na Progearaevilbigsmile

Bandit 4EVER!!!
Ondráš (Člen)
21.07.2008 09:34:18

barynek psal:
Ondráš psal:
barynek psal:

bigsmilebigsmilebigsmile

jsem myslel že máš výhradní právo na Progearaevilbigsmile

Já jen platim licenci...cool

bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS