Nejsi přihlášen
Re: Domino jak ho neznáte
Na WSBK byli pořadatelé pěkný zmrdi
nahnali nás na parkplac z drcenýho asfaltu,
jak se ohřál tak změkl a popadalo tam spousta motyk.
A ještě pičovali,že je parkování na vlastní nebezpečí
tak co si stěžujeme
Ale samý jebky,bandasky snad žádný
...a bude hůř!
SLUGI psal:
dík
jinak fotka
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
osiris psal:...až to zmenší, zas to vrátím
Chtel jsem to za nej zmensit sam, ale foto domino2 a domino3 mi nejde z FTP stahnout Foto domino1 jsem zmensil !
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
levap psal:osiris psal:...až to zmenší, zas to vrátím
Chtel jsem to za nej zmensit sam, ale foto domino2 a domino3 mi nejde z FTP stahnout Foto domino1 jsem zmensil !
...vím, ty 2 kusy jsou nějaký pojebaný
...to je těžký, kam až donekonečna? někteří vědí a stejně to tam narvou, protože to za ně vždycky někdo udělá; proto tam maj toho "idiota" aby si na to třeba někdy příště vzpoměli
...právě mě napadlo dálší téma ankety, nechávat to tak? uvidíme kolika lidem to pak načítá stránku půl dne a jak se zachovat
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ano jsem idiot, velice se omlouvám všem, kteří se chtěli podívat a nemohli. Důvod toho jak to dopadlo je takový že je to focené novým mobilem kde bylo nastaveno to největší rozlišení a já si toho nevšiml. Příště se polepším. Bandit
GSX1250FA
v neděli tam pár motorek taky popadalo, vedle nás v uličce zrovna nějakej starší červenej bandit, už teda stál, když jsme přišli, ale byl takovej jakejsi pomuchlanej...no eště že maj bandity centrální stojan, že
jinak to parkoviště bylo na pikaču, jediný, co snad bych na tom pochválila, že kontrolovali při výjezdu techničáky (jako to dělaj při GP), dojem trochu pokazilo to, že jen mrkli, jaká je v techničáku SPZ a zkontrolovali SPZ na motorce...i když motorky s cizíma SPZ kontrolovali pečlivějc...
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:v neděli tam pár motorek taky popadalo, vedle nás v uličce zrovna nějakej starší červenej bandit, už teda stál, když jsme přišli, ale byl takovej jakejsi pomuchlanej...no eště že maj bandity centrální stojan, že
jinak to parkoviště bylo na pikaču, jediný, co snad bych na tom pochválila, že kontrolovali při výjezdu techničáky (jako to dělaj při GP), dojem trochu pokazilo to, že jen mrkli, jaká je v techničáku SPZ a zkontrolovali SPZ na motorce...i když motorky s cizíma SPZ kontrolovali pečlivějc...
letos žádná krádež
jen tak dál
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Smoula.koumak (Člen) 22.07.2008 11:41:30 Offline |
Tady za to fakt majitel nemůže, ten povrch byl hodně napiču, a půlka parkoviště je nakloněná (samozřejmě se parkuje bokem ke svahu)
Bandit v lese :-))
mates psal:SLUGI psal:mates psal:... mě tam taky spadla .... ale vůbec nic se nestalo
... oranžová?
spíš černá ... ale s oranžovým srdcem :o)
... sem si to myslel, bodejď by se jí něco stalo
... jen jestli tak neparkuješ normálně a ostatní s plasťákama tě jen chtěli napodobit aby byli "hard"
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
no kluci na nejakejch ducati tam meli trable bez hlavniho stojanu ale ja s bandourkem np. sem zastavil vedle me najel stribrenej bandour 12 a modra 650 otocim se na stribrnyho a povidam bandit pico vole nechodis na forum? a von sprechin sie dojč ehm do you speek english. sem se usmal a povidam my english very litl. bandit forever pico. nemec se usmal vzticil palec a ja ja good.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Stránky: 1