Nejsi přihlášen
...u yamahy už na to přišli (firemní dny)
citace: "v případě, že jste:
* první majitel motocyklu Yamaha dodaného na český nebo slovenský trh prostřednictvím výhradního dovozce* a zakoupeného v autorizované prodejní síti Yamaha
* první majitel motocyklu Yamaha staršího 3 let (do konce 2005) nedodaného na český a slovenský trh výhradním dovozcem
* druhý a další majitel motocyklu Yamaha zakoupeného z jakýchkoliv zdrojů"
...týká se značkovejch dnů, teď už jen aby ti "naši" tohle převzali stejně tak jako před časem to celý "divadlo"
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: ...u yamahy už na to přišli (firemní dny)
Akorát jsem to četl na Motorkářích. Vymysleli to celkem dobře.
Tímto prakticky "potrestají" jen první majitele, kteří nakupují jinde než u ofiko dealerů.
Druzí a další majitelé koupili hlavně "značku" , tak přece není důvod je trestat.
Jo,lepší jak nic,ale stejně to dřív bylo jednoduší. Třeba já nikdy nevím do poslední chvíle jestli budu mít v ten den volno nebo né,takže obědnávání někde u dýlera je mě k prdu. Dřív,kdyš sem měl čas,tak sem sedl na mašinu a jel to tam vokouknout a povozit se,dneska už to bohužel nejde.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Monty Jack (Člen) 22.07.2008 09:16:52 Offline |
Lenka psal:takže dyš chci novou yámahu vod neofiko dovozce, tak ji přihlásí na sebe kámoš a já jí pak jako koupim a je vyřešíno
aneb našinec si cestičku vždycky najde
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
ross psal:Lenka psal:a dyš to napadlo mě debila, tak to napadne už asi každýho
aby ti ji potom prodal
tak si prostě nekoupim yámahu, ale něco jinýho...a je to
...Do you know that bad girls go to hell?...
stoner psal:Lenka psal:takže dyš chci novou yámahu vod neofiko dovozce, tak ji přihlásí na sebe kámoš a já jí pak jako koupim a je vyřešíno
Tak asi začínám stárnout a blbnout. Tohle mne nenapadlo.
možná seš jenom blbější než já a to je teda co říct (bez urážky )
Lenka psal:stoner psal:Lenka psal:takže dyš chci novou yámahu vod neofiko dovozce, tak ji přihlásí na sebe kámoš a já jí pak jako koupim a je vyřešíno
Tak asi začínám stárnout a blbnout. Tohle mne nenapadlo.
možná seš jenom blbější než já a to je teda co říct (bez urážky )
to je docela možný
Známý si nechal poslat z USA Ya R1, zabalenou v krabici. U nás mu ji za poplatek složili a dali plnou záruku.
Cena za moto včetně transportu do Německa 205.000,-Kč
V minulosti věc nevídaná
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Palino: eště docela nedávno ti tady motorku dovezenou z jůesej pomalu ani nevzali na servis...holt nová doba...a pro mě jedině dobře
eště dotaz...jak kámoš vyřešil to poslání ze států sem?
2Lenka
Jak píšeš, co ještě nedávno nešlo, dnes začíná fungovat. Jednak si místní oficiální dealeři asi uvědomují, že jim unikají kšefty a jednak je tlačí EU, kde je úplně normální a v kultivovaném zbytku světa taky, že když si koupíš BMW v Holandsku, tak záruční opravu ti udělají v Německu úplně automaticky.
Motorka byla zabalena v krabici s kovovou konstrukcí přímo od výrobce, prodejce v USA zařídil trasport do Hamburku sám.
Palino: de hlavně vo to, že existovala evropská záruka, usa záruka a tak podobně, a přes to nejel vlak...jestli se to mění, je to jedině dobře...bo ty kurvy americký maj motorky vo třetinu (a někdy víc) levnější jak my...
takže to shrneme...kámoš koupil motorku ve státech, americkej prodejce zařídil transport do hamburku a kámoš si to pak nechal převízt tady do yamahy...a to celý za krásnejch 205 litrů...to by z toho jeden blil, v jaký zemi my žijeme...
Palino psal:2Lenka
Jak píšeš, co ještě nedávno nešlo, dnes začíná fungovat. Jednak si místní oficiální dealeři asi uvědomují, že jim unikají kšefty a jednak je tlačí EU, kde je úplně normální a v kultivovaném zbytku světa taky, že když si koupíš BMW v Holandsku, tak záruční opravu ti udělají v Německu úplně automaticky.
Motorka byla zabalena v krabici s kovovou konstrukcí přímo od výrobce, prodejce v USA zařídil trasport do Hamburku sám.
Za kolik byl tenkrát dolar?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Yamah už měla tyhle pravidla loni nebo aspoň obdobný - že lidi co měli motorku starší tuším 3 roky tak mohla mít původ jakejkoliv a tak ... akorát tyhle pravvidla tenmrát řekli až asi 2 dny před dnem protože asi měli málo registrovanejch ............. a i tak tam bylo strašně málo lidí.
Ondráš psal:Lenka psal:Ondráš: dolar se teď už docela dlouho motá furt kolem 15 korun...
Ale jak je to dlouho co si jí kupoval? Kolik by to stálo tedy dneska? Stejně?
Je to tak 2 měsíce, rozdíl v kurzu minimální
Stránky: 1