Nejsi přihlášen
Re: Plech nad př.světlem
Rostyk psal:Hoj lidi,chci se zeptat jestli sedí takový ten malý plíšek nad př.světlem u nových N i na B6 rok 2004 popř.kde by se dal sehnat na netu. Zkoušel jsem a nemužu ho najít ani v origo dílech.dík
...esi myslíš ten dekl nat budikama u K6 a vejš, tag na K4 ho nedáš, páč je chycenej za držáky svjetel...leda bys vyměnil i ty...a pokud bys to chtěl, tag koukej do zdejšího bazaru, jakejsi R.Dufka@.......cz (?) dost často nabízí různý cajky na Bandasky a todle mezi nima uš několikrát bylo taky...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Kdyz to tu bylo zmineno ... nenapada vas nejakej zbusob, jak hezky zakryt tu diru mezi budima a svetlem na starsich modelech? Bez stitku je to moc krasny, ale zas ty muchy a bordel ditaji az dovnitr .
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
kryskak psal:Kdyz to tu bylo zmineno ... nenapada vas nejakej zbusob, jak hezky zakryt tu diru mezi budima a svetlem na starsich modelech? Bez stitku je to moc krasny, ale zas ty muchy a bordel ditaji az dovnitr .
...montážní pjena???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kryskak psal:Kdyz to tu bylo zmineno ... nenapada vas nejakej zbusob, jak hezky zakryt tu diru mezi budima a svetlem na starsich modelech? Bez stitku je to moc krasny, ale zas ty muchy a bordel ditaji az dovnitr .
Voz tam hadr a až pojedeš v dešti, tak si jím můžeš utírat plexi...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Reno rejnc hadra byval dobrym policistou ........
VikecB12 psal:Zrovna tadle věc se mě na novejch modelech nelíbí,na 05 sou ty budíky mnohem hezčí Ale co člověk to názor.
No me taky ne. Proto vymyslim, jak to udelat, aby to tam nebylo, ale abych nemusel tahat muchy
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
Stránky: 1